Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ze života čajovníka

04. 12. 2002
4
0
2303
Autor
houba

Z vlastní zkušenosti čajovnice(čajové panenky):

    "Konvice čaje,toť Alladinova lampa každého čajovníka."


HERMES
17. 03. 2003
Dát tip
Přestaň si už konečně vařit ty magoráky, (silný čaj může i uškodit !). Nesvědčí ti to, protože pak píšeš takovéhle slinty !! PS: kde jsi četla takovou blbost?

houba
17. 03. 2003
Dát tip
milý Hermesi, jsem ráda, že jsi statečně unesl mou negativní kritiku svých děl a odpovídáš mi v podobném duchu, ostatně jsem takovou reakci čekala.... tuhle blbost, jak ty píšeš, mám ze svý hlavy, si představ.... :o)

houba
10. 03. 2003
Dát tip
ahoj Sady, díky za názor já mám čajovny ráda, a přiznám se, že - jako nekuřačka tabáku - vítám, že se tam nekouří klasické cigaretky, ale jenom vodní dýmky s voňavoučkými tabáky...to si dám docela ráda, občas... ale s tvým názorem souhlasím úplně :o)

Sadaf
07. 03. 2003
Dát tip
Já se tedy přiznám,že dávám přednost spíše jiným nápojům nežli čaji,nicméně do čajovny občas rád zajdu zejména kvůli pohodové atmosféře.... Sorry,dopíšu někdy jindy,teď mi volal syn tak mu musím zavolat nazpátek:-))) Ale ještě se ozvu:-)))

Yfča
07. 03. 2003
Dát tip
:o)

Sadaf
07. 03. 2003
Dát tip
No..teda řeknu Ti,já mám snad úplně bl.....ho syna:-)) Ale to sem nepatří:-))) Víš,mě v čajovně trošku mrzí,že se tam nesmí kouřit.Jasně , už slyším ty zapřisáhlé nekuřáky a vegetariány:"Teda,ty jíš mašíško,teda ale ty si ošlivej" Před časem letěl do vesmíru jako astronaut či kosmonaut první "lidská bytost". Jenom abys rozuměla,tak si říkali a říkají indiáni.Pojmenováni Indián je evropského původu ale o tom snad někdy jondy. No a onen muž si chtěl vzít na palubu kosmické lodi tabák,což mu samosebou nebylo povoleno. A on na to pronesl: "Běloši si neuvědomují,že tabák a kouření jsou pro nás součástí naší historie a filozofie" Stejně tak je to i s masem,ale nechť,nechci nikomu brát jeho názory,ale řekni,není to kouzelný zážitek dát si šálek vynikajícího čaje a pokouřit nějaký nevídaně lahodný tabáček??? No,promiň,to sem se zas rozepsal:-)) Přeji krásný den Sady

Lyryk
14. 02. 2003
Dát tip
.-)

Kittie
31. 01. 2003
Dát tip
Hezkýýý

Ludvoděj
30. 01. 2003
Dát tip
hmm:)....zní to jako jako odpověd čajovníka na pochvalu čajového servisu:))....gut:)**

houba
30. 01. 2003
Dát tip
je to moje vyjádření pocitu.....čajovník by měl proniknout do "duše čaje",aby byl schopen čaj dobře připravovat :o)

rutha
18. 12. 2002
Dát tip
to je milé :-)

Amanda
11. 12. 2002
Dát tip
Hezke moc...

houba
10. 12. 2002
Dát tip
ahoj, jo, já jsem čajovnice,teď už míň,ale ještě pořád....tak se zase někdy zastav,až tě čajové kroky zavedou k Labi:-)

Čajke
09. 12. 2002
Dát tip
ty seš čajovnice?v Nymburce?jednou jsem tam byl, moc milá čajovnička!:o) mám odtamtud i pohled:) moc tam pozdravuj... tip+klub

Líbí se mi to * :-)

Hvezda1620
05. 12. 2002
Dát tip
Do háje, co se to na Písmáku děje??!! Jsem tu chvíli nebyl a najednou mám děsný problém poslat jakékoliv svoje dílko :-(((((. Že prý musím napsat alespoň 3 komentáře k jiným dílům - co to jako má být? A navíc, spěchám, za 3,5 hodiny mám vstávat a chce se mě DĚSNĚ spát!!! Napsal jsem "poznámky" k aspoň šesti dílkům - a co se nestalo? Pořád, to samé: Na kazde nove dilo je nutne napsat 3 komentare k dilum ostatnich. To si asi někdo dělá srandu, ne? Nebo, že by se to počítalo, mně neznámým způsobem? Já to snad neodešlu... :-(((.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru