Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Laska jenom jedna

13. 04. 2000
2
0
1018
Autor
Chrjac

Odchod.

Nevolej, podivej zpět, měly jsme se radi? Rozuměl jsem to, že jenom Bůh lidem lásku dáva. Však řekni, že jsem zblaznil, zkus mne rozumět. Jenom ted’ jsem začal žit a začal jsem promíjet Promiň, ale už nejsem jak byl, protože je Bůh se mnou. Bylo všechno, ale od praznoty, měl jsem vnitřni bol Nechci abys trpěla ty, nebreč pořad za to Ja se modlim aby jsi rozuměla mně A veřim, že Ježis, zaklepe, též k tobě Ted´ už vim že láska neni hra Ja vim že neni nevěrna A take vim, že muže být jenom jedna
Miroslawek
30. 05. 2000
Dát tip
zaklepal, ale přivřel jsem mu prsty

zolli
09. 05. 2000
Dát tip
Slíbila jsem Ti to dát do pošty, ale jsem pyšný narcisista a připadá mi škoda tu ukrýt světu :o))) Láska jenom jedna prolog: ODCHOD Nevolej mne, pohleď, měla jsi mne ráda? Myslím, že jenom Bůh lidem lásku dává. Neříkej, že blázním! Zkus mi rozumnět. Vždyť jsem právě začal žít a promíjet... Ty též odpusť. Už nejsem jak jsem byl, to Bůh mi lásku novou v srdce vlil. Vzpomínám, když Tvůj měl jsem klíč. Lituji, ale jsem jiný. Vše je pryč. Ano i já mám prázdno. Vnitřní bol. Ne neplač, neuvadej jak stvol. Modlím se, abys rozumněla. Mohla se šťastna smát Ježíši též svůj život dát. Vím ON už k Tobě drahá klepe na srdce co teď smutně tepe. Láska, má milá, není hrou. Já miluji Slovo, jež láskou zvou! Tak pro mne dnes je láska jenom jedna. Netvrdím, že jsem plně pochopila vše cos psal, ale pokusila jsem se!! :o)) Diky za zamyšlení!

Sarken
24. 04. 2000
Dát tip
jo dobrý líbí se mi to, fakt

Bambulka
14. 04. 2000
Dát tip
V každém z nás je kousek Boha a tak každý z nás je Láska. Dávejme ji všem, známým i neznámým, bez rozdílu, plni pokory a důvěry!

Anonym
14. 04. 2000
Dát tip
Ano!

Chrjac
13. 04. 2000
Dát tip
Hned je vidět že psal to nejakej cizinec! :)

Laďa
13. 04. 2000
Dát tip
Jo ty jsi cizinec. Proto mi ten jazyk přišel takovej chaotickej.

Kittie
13. 04. 2000
Dát tip
Lidé si navzájem dávají lásku, není něgdo, kdo jí sype z pytlíku! Bůh? No a proč se mu neříká třeba Honza, nebo Alojz?? Měl bys věřit sám v sebe a ne v toho "Boha"!

DH
13. 04. 2000
Dát tip
Ježíš žije v nás - v každém z nás, a proto si kdokoliv zaslouží Lásku. Třeba i Ona. Vím, že to víš. Miluješ? Ježíš také nikdy neřekl, že miluje svého Otce a nemůže tedy milovat ostatní!? ...kohokoliv potkáváme v životě, tak toho jsme potkat měli a jest to dobré, tak pravím... Chceš se odevzdat Bohu? Pak se ptám: "Jak...

Chrjac
13. 04. 2000
Dát tip
Laska je jenom jedna a je v Panu Jezisi!!! Odevzdat chci - Jak chce sam Buh!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru