Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ztracená víra

13. 12. 2002
2
0
1138
Autor
Fil

Věnováno všem ,kteří nepochopí stejně jako já, ženy:-(

 

Ztratil jsem víru,

co je to láska,

byl jsem jí opojen,

teď zbyla jen vráska.

 

O šesti písmenech.

 

Sneseš jí cokoliv,

věnuješ sebe,

ona pak odměnou,

roztrhá Tebe.

 

Odchází s jiným.

 

S jeho slůvky něžnými,

však pozbývajíc významu,

 opíjena jeho krásou,

hlavu točí na stranu.

 

Líbej mě ! 


zelva
27. 01. 2006
Dát tip
až tak...já myslím že neztratil

Drownedgod
14. 12. 2002
Dát tip
..myslím si, že kdyby muži pochopili ženy a naopak, tak by to opravdu stálo za prd, páč v tom je přesně kouzlo opačného pohlaví, v tom, že nevíme co od nich můžeme čekat, neustále uvažujeme nad ženskou logikou, nadáváme na ženy za volantem a většinu jejich aktivity omlouváme slovy : vždyť je to "jenom" ženská. Kdyby tomu tak nebylo a my chápali co se v jejich hlavinkách děje a oni věděli co se děje v našich, tak by nám nezbylo nic než aby se všichni muži začali orientovat pouze na muže, páč ženy by s námio již nikdy nepromluvily. (Jistě víš o čem mluvím - jen si to představ), už by nefungovalo oblbování a jiné praktiky. měly by nás prokouknutý a bylo by po srandě. Věř, že takhle je to zajímavější a pestřejší i když sám bych taky někdy zatoužil "pochopit" tu či onu ženskou reakci atd. Jsme od přírody dobyvatelé a to by pak vše skončilo, potřebujeme neustále něco objevovat a pídit se a jsme rádi překvapováni i když to někdy bolí. Sem tam se potřebujeme i pohádat nebo spíš dohadovat..................dalo by se toho sem napsat spousty a Ty jistě víš jako muž co vše by skončilo viď?..:-))))))))))))))))) ...takže věz, že ženy nikdá nepochopíš!!!!!!!!!!...a je to dobře...já bych to nechtěl (nebo alespoň né napořád)...:-))))))))))))))))))))

Drownedgod
14. 12. 2002
Dát tip
..tak tak a ne jinak..(jakoby si na něco narážela)...:-)))))))))))))))

Drownedgod
14. 12. 2002
Dát tip
..tak to jo, už jsem si myslel..no teď bych možná na chvilenku do té Tvé hlavinky viděti chtěl, jen bych se porozhlédnul a hned bych zase šel...............:-)))))))))))))))))))))))

lopatka
13. 12. 2002
Dát tip
ženy sú fajn, chápať ich nemusíš :) ale básnička sa mi páči :)t*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru