Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč jsem si dal Žemlovku ?

06. 01. 2003
1
0
1308
Autor
PrizraK

... no comment ...

 

Proč jsem si dal žemlovku ?

 

Znáte to … každodenní shon v práci. Každý se Vás na něco ptá, něco potřebuje a všichni do jednoho Vám lezou svojí až nepředstavitelnou „prioritovostí“ na nervy, jako by nebyl nikdo jiný v celé obrovské firmě, kdo může jejich problémy vyřešit stejně jako Vy. No a v tomhle chaosu každodenního pracovního návalu se Vám prostě stane, že zkratují obvody, které normálně používáte jako poslední prioritu a tj. jídlo. Objednáváme si vždy ve firmě obědy na týden dopředu a jak tak koukám na ten jídelní lístek … objednávám si vždy jídla o kterých za těch pár let co tu pracuji vím, že se z nich dá najíst, i když jsou to jídla ze závodní jídelny. Koukám tedy na ten lístek a pravděpodobnost, že bych si jako muž objednal bezmasé jídlo je prakticky nulová. Zaujala mne však v čtvrtek na třetí pozici z ničehož nic ŽEMLOVKA a kakao … píši si tedy č.3 na čtvrtek a s rychlostí jakou jsem to napsal jsem to zase zapomněl. Dalšího týdne ve čtvrtek se ovšem nad jídlem, které mi přináší na talíři „výdejnice výdejná“ u okénka naší zlaté kantýny už tak moc nerozplývám, protože přes týden jsem naprosto ztratil chuť jak na sladké tak na žemlovku a navíc s kakaem. Hrozný propadák a všechno jsem hodil prasatům. Hlad mě však vybičoval k tomu, že jsem si nezapomněl napsat obědy na další týden jak to občas dopadá pro nedostatek myšlení na jídlo. Píši si tedy zodpovědně obědy a myslím na to, jak jsem vyhodil celou žemlovku do popelnice. Á čtvrtek … dám si tedy … Svíčková tu já rád … dám si svíčkovou s knedlíkem a brusinkami. Ojojoj … to se budu příští čtvrtek zase líbezně usmívat nad kusem žvance. Pátek píši … a zaujaly mne ovocné knedlíky a kakao … :-). Pak si běžte ve zkratových situacích objednat oběd na týden dopředu.


Yossarian
10. 09. 2003
Dát tip
no víš, v tomhle blbym čase, máš ho mít, jak sem řek!!

PrizraK
09. 09. 2003
Dát tip
Tak díky moc ... jsem to napsal jen tak jako pohodovku ... :-) Takže jsem od toho vůbec nic nečekal ... a tipa ... no jaxe každýmu chce ... tak ať mi tam něco pošle ... :)

Yossarian
06. 09. 2003
Dát tip
nechápu že ti nikdo nedal tipa?Já jo!

Daly
18. 04. 2003
Dát tip
copak žemlovka, ale ta svíčková!!!:)

alim
28. 02. 2003
Dát tip
tak to zase ja ano...takove veci muzu:-))))

Krel
06. 01. 2003
Dát tip
nemám rád žemlovku:-)))

PrizraK
06. 01. 2003
Dát tip
tak to naprosto sdílím tvůj názor ... já ji naprosto nesnáším ... :-) na, že bych ji nesnědl ... ale nesnííím ... :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru