Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyber z upoutavek po prihlaseni

08. 01. 2003
0
0
2141
Autor
Olda

Protoze je dost sporu o to co na P. zobrazovat a co ne..

Rikal sem si, ze v seznamu del po prihlaseni by se zobrazovala pouze dila souvisejici s literaturou, kulturou, Pismakem, a to pouze ty z upoutavek, ktere by tam "vypichli" administratori.

 

?


nin
31. 01. 2003
Dát tip
ha, už vidím, jak tady každýmu ty jeho důvody připadaj objektivní a bombarduje adminy žádostma o zobrazení :-)

Vio
31. 01. 2003
Dát tip
:-) Co to je objektivní důvod? Poslední slovo a důvěru musí mít admin.

nin
31. 01. 2003
Dát tip
jasně, je blbost vymejšlet pravidla a hned výjimky :-)

Wopi
31. 01. 2003
Dát tip
Taky si myslim, že by se adminům mělo věřit, když už mají něco dělat. :)

Vio
31. 01. 2003
Dát tip
Bezva. To vypadá, že se snad s někým i shodnu ;-)

JohnieBass
31. 01. 2003
Dát tip
Jak myslíte.:o) JB

JohnieBass
30. 01. 2003
Dát tip
Jsem pro, ale admin by měl na výslovnou žádost autora, na základě objektivních důvodů umožnit zobrazení na hl. stránce. JB

Armand
16. 01. 2003
Dát tip
ok

Olda
15. 01. 2003
Dát tip
Tak zatim podle prispevku bych to videl na Helcino "A". Tedy naprogramuju zneviditelnovani. A dal uvidime. Pravidla pro nej bych povazoval za nastineny -- pokud nekdo nacpe "dilo" do Upoutavek, tak zneviditelnit, pokud to pravi, tak zas zviditelnit..

Wopi
10. 01. 2003
Dát tip
tady bude legrace vždycky ;-) ale vážně - neboj, vždyť teprve debatujeme, hledáme

nin
10. 01. 2003
Dát tip
já myslim, že kdo si chce tu legraci najít, tak si ji najde v tý nový kategorii :-) ale Wopi má pravdu, že něco jiného je společenská rubrika pro "rodinný" písmáčí události a něco jinýho společenský apely

Armand
10. 01. 2003
Dát tip
fakt nevím v tuhle chvíli..... je něco i na tom co říká Lyryk. Je totiž pravda, že to veřejné místo na první straně budí emoce,.. a to je to co lidé chtějí. Pokud to hodně omezíme (na suchá literární konstatování), tak by to mohlo všeobecně uškodit. Přestane legrace jak říká Zdeněk. Podívejte se na to takhle (zkouším teď dělat advokáta Lyrykovi) :)) - navrhuji aby se všechno dělo jako doposud... a pokud by bylo "publikační zpoždění" (den třeba) tak by admini mohli vyhodit vyložené hovadiny předem... aby se neobjevily na titulní straně.. jen na seznamu nových děl a u autora "kraviny". co řikáte? :)

Wopi
10. 01. 2003
Dát tip
Armande - zkus juknout na muj nápad s infooknem u vzhledu Písmáka. Mam pocit, že by to byla dobrá cesta.

Helča
10. 01. 2003
Dát tip
Jak se zdá cesta k novém vzhledu je daleká... jsou tu 3 varianty A) ponechat současný stav + zneviditelnovat prohřešky B) zobrazovat se zpožděním (1den?), aby byl čas zneviditelňovat prohřešky C) vybírat co zveřejnit Já jsem pragmaticky pro A) - je to nejmíň práce nejen pro adminy, ale i naprogramovat - staci je ta moznos nepublikace, kterou chceme pouzivat obecne + to co psal Lyryk. A skálopevne si zatim nestojím, takže časem bychom mohli přejít na B) či C), ktere vyzaduje asi vetsi inplementaci.

nin
10. 01. 2003
Dát tip
a co kdyby to bylo něco tak žhavě aktuálního, že by tomu to jednodenní zpoždění uškodilo? navrhuju A)

Armand
09. 01. 2003
Dát tip
Olda: řekl bych že byla právě vymyšlena :) (přidal bych je k té adminské poště, pokud to jde) jinak s tvým návrhem souhlas - šlo by jen o zběžné prohlédnutí, protože to je vše co stačí na to aby člověk pochopil, jestli tam tam upoutávka má nebo nemá co dělat. Šlo by to možná udělat taky tak, že by se někde pod odkazem vylistovávaly všechny upoutávky a auditoria a admini by z nich vybírali ty co se hodí na titulní stranu. Třeba.. jen mě tak napadlo. .-)

nin
09. 01. 2003
Dát tip
to je výbornej nápad, myslím, že na literárním serveru nemají být hned v úvodu vypíchnutý nesouvisející věci... ale kam s těma neliterárníma upoutávkama? podle mě je problém, že i když je kategorie Ostatní, stejně autoři u těchhle věcí vždy zvolí upoutávku. co takhle kategorie, kterou navrhovala před časem rebecca, ale nejen na ty "sociální apely", ale prostě něco jako Upoutávka neliterární nebo Akce a výzvy neliterární (to jsou blbý názvy, vím) ???

Wopi
09. 01. 2003
Dát tip
nin: to už jsem říkal - v ostatních oblast "Mimo umění" nebo tak nějak ;-)

nin
09. 01. 2003
Dát tip
Aha, tak to jsem neviděla... ale možná by se měla nazvat Upoutávka přímo Literární upoutávka, tím pádem by to bylo jasné - dokud to není vyřešený s těma adminama

Helča
09. 01. 2003
Dát tip
Kolem odkazů na titulní stránce je a bude asi nejvíc rozruchu. Výběr adminů by spoustu věcí řešil. Otázkou je zda to budeme stíhat to udržovat. (nevím jestli je o víc nebo míň práce, než hlídat současný stav) Pak je třeba se dohoudnout, co by se tam měla zobrazovat: 1) čeho se to má týkat - dění na písmáku (NE! osobní zviditelňování) - literatury - kultury 2) jaké kategorie Upoutávky, Akce, Místo, Kniha... Problém je s auditorii (a upoutávkami, které jsou spíše auditorii) a to jak rozlišit, kdy je to už mimo, zvlášť u navazujících diskuzí (viz Lyrykova série a odezvy na ni) Proto bych auditka na titulní stranu nezařazovala vůbec a nechala je přistupna jen z menu.

Helča
09. 01. 2003
Dát tip
a zapomněla jsem 3) jak dlouho to tam bude viset - určitý počet dní? - než se najde, co to nahradí - možnost smazání pokud už to není aktuální návrhy? vlastně ani nevím jak to funguje teď.

Armand
09. 01. 2003
Dát tip
Helča: ad 1) souhlas ad 2) Upoutávky, Akce (koncerty, divadelní představení), Auditoria (Knihy - občas - nevím do jaké míry by recenze měly být na titulní straně) - záleží na formě upoutávky a jiných kategorií... je to znovu případ od případu, prostě admini rozhodnou co by se mělo zviditelnita a co ne a použijí zdravý rozum a cit - doporučuju .-)

Olda
09. 01. 2003
Dát tip
helca; sepsal sem to pod tim druhym dilkem administrace. Ve strucnosti, kategorie ktere jsi vyjmenovala (auditka vyjimecne). Dila tam zobrazena jsou vzdy ta posledni publikovana, tedy seznam se posouva s novym dilem do seznamu vybranym. Nemyslim, ze by to bylo vice prace, je to opacna prace k vyrazovani tech nevhodnych del. nin+wopi; ustupuji a tu kategorii zavedu. Podle rebeky by se mela jmenovat "spolecensko-politicka". Pokud nejsou lepsi navrhy, tak ji zitra vytvorim...

Wopi
09. 01. 2003
Dát tip
Olda: jenže rebeka chce něco jinýho, ta chce prostor pro svý anarchistický kamarády a já měl na mysli něco, kam by se dávaly věci jako narození Vašiňátka nebo tak... nevim, jestli by bylo pěkný třeba oznámení o svatbě mezi výzvama "vezmem kukly a jdeme si zakřičet"... neštvu Tě, Oldo?

Lyryk
09. 01. 2003
Dát tip
tady se muj názor zřetelně rozchází s vaším - nastane jisté umrtvení a nebude vôbec žádná legrace, každé vážné téma s literaturou souvisí, nevím jaké hranice vidíte... .-(

Tichotam
08. 01. 2003
Dát tip
:o) potom by meli administratori za tuto kategorii automaticky dostavat aviza. jinak ok:o)

Wopi
08. 01. 2003
Dát tip
dobře, takhle naformulováno to zní rozumně

Olda
08. 01. 2003
Dát tip
Ticho; to je mozna trosku hacek, protoze spolecna adminovska aviza jsme jeste nevymysleli ;-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru