Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povrchnost

12. 01. 2003
0
0
1546
Autor
Davidek

...

Miluji tuhle lidskou vlastnost.
Bohuzel tak rozsirenou, i mezi uzivateli tohoto servru.. bohuzel.

Imagine
29. 11. 2003
Dát tip
No, ale vidím, že jsem plácala hodně - dneska mi nějak nedochází jak jsem to mohla napsat

Imagine
28. 05. 2003
Dát tip
Jak jednoduše výstižné...nechci plácat, ale myslím, že i ta povrchnost je někdy potřeba ( i když se mi strašně hnusí), aby si člověk uvědomil, že nejni dokonlaej

Davidek
04. 03. 2003
Dát tip
Xixao: Lide jsou ruzni, sloziti, a kazdy je jedinecny... i kdyz prvotni znamky, priznaky mohou byt velmi velmi podobne... Kdo se v tom ma vyznat? kazdeho jedinc ek jeho jednani vedou rozdilne duvody... A pokud ti nekdo neco interpretuje, uz si to prekladas podle sveho slovniku ovlivneneho svymi zkusenostmi.. ne slovnikem autora a jeho zkusenostma....tim mas mensi sanci pochopit jeho jednani.

xiao
22. 01. 2003
Dát tip
a kolik toho má "v hlavě" ten, kdo se projevuje jako jednoduchá (nikoliv lehká) potrhlá holka? např.

když se podívám do zrcadla vidím sebe.....se všemi svými chybami i klady. A takový se mám rád :)

Kittie
14. 01. 2003
Dát tip
Davidek : Jéé, díky fíky za osvětlení, pro mne méně chápavou hlavně :o))) hehe

fakt? ..akt.. smrti......hahahahah

xiao
14. 01. 2003
Dát tip
no a není povrchnost někdy jen obrana, když se někteří neumějí se světem vyrovnat tak dobře jako jiní? není to zase tak hrozná vlastnost - nemusí nikomu ubližovat (vlastně spíš jen ochuzuje "majitele") a to já určitě povrchní budu - když jsem po práci utahaná (po víc než hodině jízdy Prahou se dokodrcám MHD domů, vyvenčím psa...) - tak se nezačtu např. do složitě konstruované poezie na hranici pochopitelnosti, ale třeba do napínavého thrilleru; a je tak jednoduché soudit, kdo je povrchní? co kdo ví, co se komu odehrává "v hlavě"...

Davidek
14. 01. 2003
Dát tip
Povrchnost neni jen zalezitost hlavy, ale i vnejsiho chovani a projevovani se...

já miluju Navždy_mou

Davidek
13. 01. 2003
Dát tip
:o)... Ju, ironie.. pro mene chapave ;) ( neberte si to prosim osobne ).. Ma to souvislost jeste s jednou "vetickou" Sejde z oci, sejde z mysli.... Ta je tu taky velmi rozsirena... a mam ji take tolik rad.... Ta veticka mi nevadi, spis to chovani lidicek.... Hlubsi myslenka? Moje.. hmms.. to nehrozi :))) Spis to byl pokus o zamysleni lidi nad sebou... obecne.. PS: Mam na mysli konkretni osoby, ale jmenovat je nebudu. Je na kazdem znas, aby zil tak, aby se mohl sam na sebe koukat v zrcadle .... Ja to za druhe delat nebudu a nechci.

Cirilla
13. 01. 2003
Dát tip
jsem povrchní slepice a hrdě se k tomu hlásím!

houba
12. 01. 2003
Dát tip
? asi i uživatelé tohoto serveru jsou jenom lidi

xiao
12. 01. 2003
Dát tip
tenhle povzdech je taky už pomalu taková mělká fráze, ne? jako se o Češích říká, že jsou závistiví - taky jedno konstatování - a co dál? co s tím uděláme? taky jsem Čech/ška :-)

Kittie
12. 01. 2003
Dát tip
Tomuhle moc nerozumím.. co na té povrchnosti vlastně miluješ? A proč? Je vůbec možné milovat něco tak mělkého? Tak ostře bodavého? Já nemám ráda povrchnost, bojím se jí.. ubližuje!! Něco takového milovat? Děkuji, nechci.

xiao
12. 01. 2003
Dát tip
Kittie - neber ji doslovně, píše, že miluje a hned pak "bohužel" - asi to bylo ironicky :-) i když by povrchnost mohlá být taková pohodlná ulitka - když je člověk "opravdový" k jiným i sobě, může to dost bolet ale to už do toho asi pletu přetvářku - tu sama nenávidím a jak často (taky bohužel) i nevědomky automaticky používám...

pete
12. 01. 2003
Dát tip
Miluji povrchy některých povrchností ;a nemusí být vrchnostmi xiao: souhlas...nenávidím soudy začínající slovy:my češi

Kittie
12. 01. 2003
Dát tip
xiao : A nebo to byl takový rádoby pokus o hlubokou myšlenku, ale nerada bych někoho neprávem podezírala :o)

Cirilla
12. 01. 2003
Dát tip
já zas miluju svýho kocoura

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru