Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Snad to tak má být...

25. 04. 2000
6
0
2579
Autor
Bambulka

Poslední rozloučení se vzpomínkami ...

Nekonečné dálky vešly mezi nás dva čajové šálky spojovací pás. Zvuk šamanských bubnů křehké svíčky svit teplých nocí v dubnu vyhasl náš cit... Nad ránem tiše bloudím a nechce se spát v srdci sama sebe soudím už nemám Tě znát. Za něžné chvíle s mazlivým slovem při zbylé síle ja říkám Ti: "Sbohem!"
prizzrak
26. 08. 2001
Dát tip
je to moc smutný, možná proto se mi to líbí, jojo ty dááálky.........tip!*


AZALIN
06. 05. 2001
Dát tip
Ach.... proč tak dobře rozumím? Proč jsem zažil to stejný? Proč se mi ta básnička tak líbí? A proč se teď usmívám? Snad to tak opravdu má být.... :-)))))))))))))

Prokletí
23. 10. 2000
Dát tip
*Snad to tak má být...: jak by řekla Šílka: chlá, chlá ... tentokrát jsi vyšperkovala verše ... a už je cejtit takový ňáký odcizení od naší milounké Bambulinky ... "dva čajové šálky" "křehké svíčky svit" "při zbylé síle" ... moc hezké věcičky Melríku, máš tak trochu pravdu ... Raminko, s Tvou první větou souhlasím ... zbytek ... haha zolli: jsem tu přeci ještě já... 8o) m.

zolli
01. 05. 2000
Dát tip
hi hi, neni vzdy HI HI! nekdy je snad az HO, nevHOd! Bambulko je pekna..proc ja vzdycky vsude posledni! :o(

Ramona
27. 04. 2000
Dát tip
Bambulko, musím se od tebe hodně učit. Neboj, je to jako do moře :-) ~ ~ ~

Verita
27. 04. 2000
Dát tip
me se taky nejvic libila prvni sloka skoda, ze piju spis kafe :-)

Merle
26. 04. 2000
Dát tip
no, tohle je trošku slabší, ale uměleckej dojem nebude účel týhle básničky...

xpired
26. 04. 2000
Dát tip
Taková lehká, ladným krokem plynoucí básnička, vyjadřuje-li smutek, pak jemný jako pavučina. Ááách.

Cid
26. 04. 2000
Dát tip
Zdá se mi to do Tebe nejlepší. Teď jsem asi hodně lidí naštval. Ale má to lehkost popěvku, který si na nic nehraje. Prostě si lehce pohvizduješ o tom, co se stalo skrz mráčky se díváš do slunce.

Bambulka
26. 04. 2000
Dát tip
saggit: no jasný, máš pravdu, příště na Tebe dám (ale co na Tebe dám? :o))) Tynic: moc děkuju, já se budu snažit se polepšit, aby ses už nezasekával a proplouval jemně hravými vlnkami ...:o))) Gala: neskončily ve smetí, jen se jimi už nechci tolik zaobírat a bránit sama sobě v dalším životě... Merle: tak to mě těší, konečně něco bez Tvého TIPu:-))), ale máš pravdu, účel to nebyl... xpi: tak lehká, že už odplynula :-), měla vyjádřit spíš radost, že skoncuju s minulostí... Cid: jestli jsi někoho naštval, tak je nech - je to jejich problém. Je svoboda, máš právo vyslovit svůj názor ... Mě jsi potěšil (a odhadl jsi mě dost dobře - já sluníčko miluju!)

Jean
26. 04. 2000
Dát tip
Rozloučení... Loučení... matematicky pro někoho implikace svobody.... Líbí.

Ramona
25. 04. 2000
Dát tip
Bambulko, nejkrásnější je první sloka. Pak jsem nemohla číst. Smutek někomu zase něco provedl ! Žádám spravodlivý trest a vězení bez kouska zeleně. Ale naštěstí tvoje další báseň je zas pěkná, tak já bych ho i oslobodila :-) ~ ~ ~

Bambulka
25. 04. 2000
Dát tip
Ramona: ale nééé, to není smutek, jsem ráda, že to tak všechno bylo! Hodně mě to naučilo a já teď jdu vesele dál vstříc krásným světlým zítřkům!:-) A BTW: jaká další báseň? Já jí sem teprve chci vložit...

Ramona
25. 04. 2000
Dát tip
Teda Bambulko, smazala dílko !! Už jsi jak já, styď se ! :-) ~ ~ ~

Sly
25. 04. 2000
Dát tip
je))))))))))))))) to už jsem někde hihi... vrba řekla své a bubny stále zní, ach...

Bambulka
25. 04. 2000
Dát tip
Ramona: pssssssst, to neměl nikdo vědět! Ona totiž přijde jinam, chápeš? Ale stydím se:o)) Sly: chudák vrba, musela z nás opadat hned na jaře:-)) Bubny zní, a já jsem stále tam, tu noc, na tom místě, ... a zvon dál bije - bim bam...:-) Hmmm, to bylo krásný, ach...

saggit
25. 04. 2000
Dát tip
Kdybych Ti to neříkal! Šamanský bubny mají šamanský kouzla. Neradno zahrávati si s nimi. A nebo když už si zahrávaš, musíš počítat s další dimenzí, do který Tě dostanou. A stejně je život krásnej, heč!

Tynic
25. 04. 2000
Dát tip
První a poslední sloka jsou na jedničku s hvězdičkou ! Tady : v srdci sama sebe soudím jsem se pěkně zasek...trošku jsem vypadl z rytmu Jinak moc pěkné ! -> TIP

Gala
25. 04. 2000
Dát tip
Vzpomínky, přijdou a odletí, je úděl vzpomínky, že občas skončí ve smetí...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru