Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Karlštejn!

01. 05. 2000
1
0
1784
Autor
Sýkorka

Čistý pocit z Karlštejnského srazu... Sly: môžem aj ja? :o) Všetkým, ktorí sa stretli... Bambosly ;o)(a ich každominútová harmónia v očiach) Lyryk+Sonatina (ktorí ma prekvapili svojou láskou) Špuntík+Tulinka (ktorí sa k sebe stále túlili ako dva roztomilé tulene) Bestyjální zazoo (ktorého smiech bol tak skvelý, že ma rozosmial najmenej na tri mesiace dopredu :o)))) zazoo, daj Bedříškovi za mňa pusinku na ňufáčik!) Sarken (moja veselá sestrička, z ktorej žiarila pohoda) Bibša (so svojím očarujcim optimizmom) Šílená (so silnou charizmou a kvetinkami vo vlasoch) Merlík (načančané Merlíčanče, hňhň.. a jeho milé pozorné jemnôstky všetkým vílam :o)) ) Azalin (so svojím oranžovým klobúčikom, oranžovou sukničkou, oranžovou dušičkou... a s krávožemlí :o))) ) Tynic (a jeho skvelé vlasy. A vrtuľa :o)))) ) Dany (a jeho inteligencia) xpired (a jeho umenie počúvať a počuť!) Sluníčko (ktoré nás na chvíľu prišlo zohriať :o) ) prišelec SAPA (a jeho pohľad na život...) Víla (krehká víla z lesa a jej krásne kresby) Olda a Bříza (tí ma obaja prekvapili. Vzdávam hold ich osobnosti. Kto nepočul Břízu spievať pri ohni, nevie čo je to spev :o). A aj pohľad na zobúdzajúceho sa Břízu pod břízou bol skvelý, čertovsky chutný úsmev a rozstrapatené vlásky :o))) ) Ramonka (ktorá mala úsmev na perách pre všetkých) Miroslawek+Sašenka (krásny párik! Ich zladenosť ma očarila :o) ) a všetkým ostatným, ktorí tam boli a ktorých som nespomenula :o). Ľudkovia, mne sa stýská... A tá slovenčina mi znie nejak divne... Kde sú české výrazy? Ja som musela hneď zájsť na Písmáka :o))).

Prekrásne básnenie bez básní. Minúty zbavené všednosti. Zrkadlenie duší na hladine jazera. Amerika vzala za srdce... Ďakujem za chvíle, keď som bola čoraz viacej svoja a moje smútky vyrovnal Váš spev. Opäť čistá cesta a viac srdcí a viac mien pre jeden pocit, ktorý sme si vzali všetci so sebou.
Sarken
09. 05. 2000
Dát tip
to je ono, zase jsi mi to přiblížila, ach jo, mě se stýská!!!

Silvinka
09. 05. 2000
Dát tip
Ladi, určite sa raz stretneme!!! Ja prídem trebárs cez prázdniny nakuknúť do Tvojho mestečka na pár hodín, čo Ty na to?

Merle
05. 05. 2000
Dát tip
Azí, Merle se přece taktně pořád koukal úplně úplně jinam... jó, a dej jí i za mě :-))

Laďa
04. 05. 2000
Dát tip
Silvinko hodně kvůli tobě mě mrzí, že sem tam nebyla. Snad až někdy pojedu zase na Slovensko. Nebo ty do Čech...

AZALIN
03. 05. 2000
Dát tip
Seš sqělá! :-))) Skoro se mi chce napsat "Až se Merle nebude koukat"... ;-))) :-XXX

O.S.to6
02. 05. 2000
Dát tip
Tak tohle mě štve. Že jsem tam s váma nemohl být. Ale touhle básní, cítím se hodně přiblížen...

Merle
02. 05. 2000
Dát tip
Silvík: až se Azalin nebude koukat, máš u mě :-)(-: ... a krávožemlu kombo! hň hň hň

Saša
02. 05. 2000
Dát tip
Silvinka, ďakujem ti, za tvoju slovenčinu, za tvoju krásnu dušu, za tvoje verše, za tvoj dych, za tvoje úsmevy na perách ...:c))) a odpusť mi můj pokus o splynutí s tebou ... pomocí tvého měkkého, malebného, milého jazyka - slovenštiny - chybí mi gramatika, slova, frazeologie ... ale nechybí mi náklonnost k tobě a tobě podobným ... Děkuji za krásná slova, děkuji Ti zas a znova, nebyl jsem tam tehdy s vámi s vílami a květinami s prozaiky, s básníky ... žal mě jímá veliký :c))) díky za tvé přiblížení nad Písmáka prostě není ... :c)))))

Katerina
02. 05. 2000
Dát tip
Ten Karlstejn, to musel byt teda zazitek, tolik rozpoluplnych reakci a dojmu !! Skoda ze jsem trochu z ruky... neplanuje se neco na polovinu srpna (budu mozna v Brne) nebo prvni polovinu zari (budu v Liptovskem Mikulasi na Slovensku)???

Dany
02. 05. 2000
Dát tip
Silvinko díky ..... jsi citlivá dívenka ..... a to se mi moc moc líbí ..... už se na tebe zase někdy těším ..... ..... zřejmě bych ti měl poslat pusinku ..... abych nevybočoval z řady .....

Silvinka
02. 05. 2000
Dát tip
Katko, napíš kedy budeš na Slovensku, určite sa dohodneme a stretneme :o))).

xpired
02. 05. 2000
Dát tip
Silvinko, Silvinko. Musím se smát!

Silvinka
02. 05. 2000
Dát tip
Jejda, ja som nespomenula Jim_Page-a, Dědoucha a papoucha a zolli, trest smrti pre mňa! :o). Ľudkovia, keby ste zažili hrať duo Dědouch a papouch (jeden na gitaru, druhy na konev), pochopili by ste, že hudobný prejav nemá žiadne hranice!!!! :o))). xpired: Ja som proste z Teba mala taký pocit :o))). Možno bolo moje pozorovanie veľmi subjektívne. Ale aj tak si mi mal čo povedať. :o)

Sly
02. 05. 2000
Dát tip
Jeeeeeeeeee)))))))))))))) Silvinko možeš(ta stříška mi tu nejde, hihi...) jsi krásná dušička, oči věčnosti s AZImudříkem po boku... meditace či meditacia(učím sa) je tu stále s námi a Tatry též ach...

Bibša
02. 05. 2000
Dát tip
Díky, jsi skvělá!

Tynic
02. 05. 2000
Dát tip
Jo, jo co bychom si počali bez vrtule ! :o)))) Mám ze srazu úplně stejný pocit jako Ty ! Na Americe se mi moc líbilo ( už kvůli Tobě ;o) a těším se na další setkání ! P.S. Nezapomeň na slíbené fotky na kterých různými meči propichuješ různé chlapy ! :o) P.S. 2 Skvělé vlasy ? :o)))) No příště přijedu úplně bez nich ! Uvidíme reakci ! :o)))

saggit
02. 05. 2000
Dát tip
Silvinkoooooooooooooooo, tys jemná dušinka, ľúbim ťa i milujem zjemnila´s mi deň i den

semtamťuk
01. 05. 2000
Dát tip
Milujem slovenčinu... :-)

Lyryk
01. 05. 2000
Dát tip
Aj ked som bol velmi neamerický, bol som s každou dušou vplývan :-))) Ďakujem..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru