Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Film života

08. 02. 2003
2
0
1210
Autor
UchoVoko

Mé opožděné předsevzetí...

Až budu běhat tak rychle, jako jiní chodí a až si svatý Petr vloží do videa kazetu s filmem Život a činy UchaVoka, chtěl bych, aby se bylo na co dívat. Zatím prvních 21 minut filmu není nic moc-v podstatě nuda, nuda, šeď, šeď. Ale mnoho filmů začíná nudně a kolikrát se rozjedou až v půlce. Asi to je i můj případ. No neva, jsem plný sil, přichází jaro, takže si dám opožděné novoroční předsevzetí, že s tím svým životem něco provedu. Začnu být zodpovědnější a tu svou nejasnou a rozmazanou budoucnost pěkně vyladím a zaostřím. Tak mi držte pěsti a jednou si ty naše filmy půstíme tam nahoře:-) A dejte bacha, abychom tu akčnost nepřehnali a nesešli se dole v pekle:-)


nezaradila bych jako blbustku... ...spis jako sci-fi:) Je to totiz naprosto nesplnitelne...

WiruZ
12. 02. 2003
Dát tip
jo to si taky rikam kazdy jaro....a....??? porad stejny....

LH
08. 02. 2003
Dát tip
To je moc pěkné. Nejsi sám, kdo takhle v poslední době uvažuje… Tak přeji hodně štěstí a nezapomeň – jednou si je tam NAHOŘE pustíme!!!

TheHuu
08. 02. 2003
Dát tip
Jenom aby nedosla paska, byl dobry kameraman a kostymi a masky taky delaj dojem, tak si budeme hrat u videa s filmy a zapominame na to ze dalkovy ovladac ma On a ne my. A nektere obzvlast nevydarene zabery uvidime vice krat, mnohem vice krat nez bys kdy chtel.

Lihomerka
08. 02. 2003
Dát tip
jenom abys to s tema zmenama sveho ja neprehnal a neublizil tim sobe i jinym....stejne jsi had.... ale dobre se to cte...:o]

Karlicek
08. 02. 2003
Dát tip
zacinas se vyvijet...:o] jen mam dojem ze k te zmene by to chtelo zamyslet se a vystoupit z laskybusu tam kde jsi to nestihl...*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru