Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

JABLKA V ŽUPANU

10. 02. 2003
6
0
6274
Autor
Kamenna_Tvar

?!?!

Třeste se JABLKA v ŽUPANU

já vás z něj už nějak DOSTANU!!!


malá*
22. 09. 2006
Dát tip
:-))) Tak vám nevím zda nemáte vybalit je z županu - dle zákonů - až po desáté? (hod.) :-)))

Stanger
15. 09. 2006
Dát tip
lol*

to papaya: :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú, ta Tvoje basen, to byla ale jízda!!! :o))))))))))))))))))))))

Papaya
21. 06. 2004
Dát tip
S kamennou tváří Dopustila se zločinu Já kladu jí to za vinu Zavraždila kus závinu Pro kyselé jabko v útrobě Tesám jí nápis na hrobě :o)))

Hester
15. 02. 2003
Dát tip
Monty, je to tvoje, ty jsi v těchhle věcech jednoznačně lepší.

Hester
14. 02. 2003
Dát tip
Jak se říká protějšku prezidentky, první pán?

tak to je dalsi otazka do eteru!!! co si o tom myslite? :o)))))))

Protějšku prezidentky se říká manžel. Ale ten první pán je dobrej, to je skoro škoda nechat jen tak ladem... proveď s tím něco, nebo ti to uzmu!

dekuju, presne toho jsem touzila dosahnout!!! :o))))))) Ze bych se stala presidentkou a zaroven prvni damou? :o)))))))

Jéééé, Teletubbies já mám rádo!!! Víte, že jsou i tady?TinkyWinky sem zrovna včera něco psal. A Láďo, ty jsi byl včera v Klekánici i s celým HD Karlín, je vidět, že tě mají všichni rádi, ale ten Němec si na tebe vyloženě zased.

skoda ze jsem to s Laďou nevidela, strasne bych mu totiz fandila!!!

a co vy? :o))))))

Jéžiš marjá, já to neviděla. Já neviděla Županiče. Jestli to nervově ustojím, tak to bude zázrak. Už mi cuká v levým očním koutku.

Igorek
12. 02. 2003
Dát tip
Já si zásadně na nikoho nezasedám.V politice to nejde, já jedu stále přímo. Županovič ať mlčí, ani jednou se nezmínil o mém šachovém umění, ani jednou mě neseznámil s nějakou členkou toho podivnýho divadla, fakt, ani jednou, šmíra jeden

igorku, ty se nejak s Laďou důvěrně znáš?

Igore, Igore, vzpomeň na povodně, to ses taky "vyznamenal"...

Igorek
12. 02. 2003
Dát tip
V politice se jede přímo, to byste mělli Kamenej obličeji vědět i u vás na českolipsku, takže žádný důvěrnosti... připomínat povodně je nefér, ale opravdu nefér!!!

No, nevim, nevim, opravdu nevim

Kde je hruštička v pyžámku? Stýská se mi, búúúúúúúúúú, už zase nějak moštovatím...

Igorek
12. 02. 2003
Dát tip
Však se dozvíš v mojich pamětech! teď du pracovat, nemam tolik času jako vy povaleči tady.Máme radu, musím dávat bacha na našeho doktůrka, pořád ho držej ty předvolební sliby!

tak huz vim, kdo jsi!!! ja mam kamennou tvar i mimo politiku, tak se neprs, Igorku!!! Jo a primo to teda chodim i bez politiky, nemam rada zatacky, kdyz nevim, co za nima vezi!!! :o)

V tom případě Kamenna_Tvar na hrad!!!

tak se mi tak naskyta otazka: NOSEJ TAKY CIKANI (pro citlive na toto osloveni ROMOVE) ŽUPANY? :o)))))))

suva
11. 02. 2003
Dát tip
Japabyne? Já si nedovedu představit správnou cikánku jinak, než v županu, ale chtěla bych jen říct, že mi tatínek vod malička říkával: Ty moje cikáně, takže jsem s nima vlastně spřízněná, a to nejen slovně, mám v sobě jistej díl pochopení pro jejich smysl pro soudržnost a svobodu, taky jsem nenapravitelnej optimista životní, narozdíl od jinejch, co na to koukaj z jinejch stránek. A taky myslím, že takový fotky, co nafotil Koudelka zrovna u nich a prorazil s tím díru do světa fotografie... ! Já jsem antirasista, takže když se někdo vyjadřuje takhle mírně jednostranně, dokážu zavrčet, ale nekoušu... :c)

taky proti nim nic nemam... vlastne nemam nic proti nikomu, dokud me neatakuje!!! Bohuzel mam spis vic negativnich zkusenosti s nasinci nez s kterymikoliv cizinci at cernymi, hnedymi, zlutymi.... no sak mi jiste rozumite... zalezi mi na tom, jaci jsou lidi uvnitr ne zvenku!!!

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Ehm, bydlim na Žižkově, ve vedlejší ulici je barák, kde jsou, jen se trochu oteplí, vyndaný stoly a židle na chodníku a takhle tam prostě cikáni (jim tak řikat můžu, páč některý znám osobně a řikaj si tak taky) vegetěj a moc si s hadrama hlavu nelámou, takže vim, že NĚKTERÝ CIKÁNI NOSEJ ŽUPANY.

diky za info!!! :o))))

Když jsem ještě býval ředitelem HD Karlín, tak se nám jednou ztratily z kostymérny asi tři nebo čtyři saténové župany, byly tuším ze hry "Anděl z ďáblem v těle", a jeden z těch županů jsem pak asi po roce viděl na jedné Cikánce na Kostnickém náměstí, takže asi ano, asi Cikáni nosí župany. Možná i častěji než jablka. Pokud jde o mne, já mám raději jablečnou předsnídávku. Přece jenom, zuby se věkem obrušují a já mám šedesátku na krku.

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Z TOHO PLYNE, ŽE LADISLAV ŽUPANIČ NENÍ JISTOJISTĚ ROM. další zajímavý poznatek.

Stanislave, nejspíš z divadla. Chodíte přece do divadla, ne? Hraju třeba v Hello, Dolly!, My Fair Lady, Kleci bláznů...

suva
11. 02. 2003
Dát tip
Tak konečně jsme všichni na jedný lodi, LOĎ KOMEDIANTů :c)))

Ladislave: Ted uz jsi ale dohral... ne? teda alespon myslim v karlinskem divadle!!! :o)))))))) nin: ale JISTOJISTI si nikdy nemuzeme byt nicim!!! :o)))))))

nin
11. 02. 2003
Dát tip
je si někdo jistojistej, že jablka v županu existujou? každej o nich slyšel, ale nikdo je nejedl, není to divný? :-)))

nin: no to je, jestlipá to není zase nějaký fiktivní výmysl Járyda Cimrmana!!! :o)))))))

KECÁŠ!!! :o))))))))))

stanislave, stanislave, nekaz nam tu radost!!! nenijsi ty nahodou pravym jmenem panko Smoljak ci Sverak?

nin
11. 02. 2003
Dát tip
kecáš, takový závody TAKY nejsou :-))))

nin: jo, KECÁ, URČITĚ!!! :o)))))

Kdo jí jabka v županu, ten kadí froté ponožky!!!

Čmelák
11. 02. 2003
Dát tip
Na tomto dílku se mně líbí "sveřepé odhodlání autorky" jít až na kořen problému, odhalit - co říkám odhalit - obnažit ve vhodné chvíli vše neobnažené... P.S.1: Také nemám rád župany... P.S.2: Tip P.S.3: Mohu toto dílko, prosím, zařadit do klubu "HUMORNÁ PRÓZA A POEZIE?"

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Monty!! slovo kadí vedle slova froté... víš, jak mám nemocný vnitřnosti... fůůj, blééé, ty seš normální prasnička, už nikdy ti nepřinesu kindervejce, nemohlas napsat třeba Kdo jí jablka v županu, sere vítr?

Jenže KDO SERE VÍTR, PRDÍ BOUŘI. Náhodou je KADÍ FROTÉ dobrá kombinace, klidně by se tak mohl jmenovat nějaký arabský nebo indický herec. Když může bejt KABIR BEDI* (vždycky mi to asociovalo beďar), tak proč ne KADI FROTE. -------------------------------------------------------- * KABIR BEDI - ten, co hrál Sandokana

nin
11. 02. 2003
Dát tip
sandokáááán, sandokááán, velký vládce a pán oceánů, sandokáááán, sandoáááán, všechno ví, všechno má ve svém ???? a eště byla ta verze, jak Mariana za lesem... :-))) proč nedávaj znova Sandokana, když opakujou takový sajrajty jako Žena za pultem? když jsme u těch ponožek, v sobotu večer jsme šli ven a já jak byla ještě mimo z pátku, našla jsem v kapse u bundy místo rukavic černý tlustý PONOŽKY. ale jelikož byly čistý a byla mi zima na ruce, nasadila jsem si je... :-)))

Prší prší jen se leje Sandokan se z okna směje Sambiliong na dvorku nastartoval motorku ANEBO Prší prší jen se leje Sandokan se z okna směje Marianna za rohem peče buchty s tvarohem Byly určitě i nějaký sprostý verze, za tím lesem myslím dělala něco nemravnýho s Yanézem (za lesem/s Yanézem = ne ovšem s Janisem Sidovským, ten je na chlapečky a sdílí lože s Pavlem Vítkem), ale co kdyby sem nakukovaly i nějaký děcka, že jo.

nin
11. 02. 2003
Dát tip
děti vůbec už nevědí, kdo to byl sandokááán, nesháněly ty trička ve fučíkárně jako my :-)) prosimtě nemáš doma nějakou kuchařku, že by ses mrkla na ty jablka v županu? nebo není nějaká kuchařka na netu? já na to furt musim myslet...

Hele, tohle jsem našla na Netu: JABLKA V ŽUPANU * menší jablka výrazné chuti * listové těsto * zavařenina * vejce * oříšky * cukr s vanilkou - chceme-li připravit rychlé pohoštění a máme málo času, můžeme udělat jablka v županu - menší jablka oloupeme, opatrně vykrojíme jadřinec, který vyplníme zavařeninou výrazné chuti ( rybízovou, brusinkovou, malinovou ) - z těsta vyválíme plát, ozdobným rádlem rozkrájíme na čtverce a do každého položíme jablko. Cípy křížem dobře spojíme, aby se při pečení nerozevřely a potřeme vejcem. Můžeme ještě posypat rozstrouhanými oříšky - nejdřív pečeme v teplejší troubě, potom dopékáme v mírnější, aby se jablka dobře propekla a nezůstala tvrdá - hned po upečení posypeme moučkovým cukrem s vanilkou. K úpravě jsou vhodná jablka výrazné, mírně nakyslé chuti

Nevim proč ale nesnáším slovo zavařenina. Je mnohem horší než froté. I než beďar. I než... BLITÍČKO.

nin
11. 02. 2003
Dát tip
zavařenina - to zní jako ZAMŘELÁ ZVĚŘINA to je zase muj vyloženej oblíbenec mezi slovama :-))) beďar není tak špatný slovo. oproti třeba akné nebo ucpaný pór. měla jsem kolegyni, která se prohlížela v zrcadle se slovy Mám tu zase PUPÍNEK - a kolega: Máš tam jebák, ne pupínek.

To je z "Tajemství hradu v Karpatech". Tam si hrabě Teleke z Tölöke dopřává "lahodně zamřelou zvěřinu". Taky mám ten termín moc ráda...:o)))

nin
11. 02. 2003
Dát tip
majkl si kdysi přinesl domů bažanta :-) a chtěli ho s kamarádama NECHAT ZAMŘÍT, tak ho pověsili v předsíni... jenomže zrovna v těch dnech se naučil ten trik jak nejíst a přesto nemít hlad, takže na bažanta se úplně zapomnělo a pak už byl zamřelej moc a nešel měsíc vyvětrat :-)))

...což v praxi znamená, že úspěšně zvládnutý trik "jak nejíst a přesto nemít hlad" s sebou přináší vedlejší účinek, který by se dal opsat jako "jak čichat a přesto nic necítit". Když visel v předsíni...

čmeláku, jasně, klíďo zaraď!!!! A k tý sveřeposti, jsem BERAN, tak asi proto!!! :o))))))

Wopi
11. 02. 2003
Dát tip
třeste se v županu jabka každý si tu u vás zaplká

nin: náhodou Sandokána právě opakují nebo opakovali!!! Myslím na NOVĚ (fuj, rekláma!!! :o))) ), akorát jsi ho propásla!!! Ale viděla jsem část a byla jsem zklamána... je to mimořádná slátanina, s přibývajícím věkem se ta kvalita nějak víc a víc horší... to asi jak dostávám ROZUM!!! CHA!!! :o)))))))))))))))))))))

Wopi: TO JO!!! :o))))))

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Monty: on ten puch jde přemlátit jiným puchem, takovým tím, co nevyvětráš asi už NIKDY, až k nám někdy zase přijdete na návštěvu zavětři (z tý předsíně vedou dveře do koupelny, která dřív fungovala jinak) Kamenna Tvar: vážně? já nemám televizi... :-( byla jsem ušetřena zklamání

Shammann
11. 02. 2003
Dát tip
Jejda pročpa mi přišlo avi?

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Ich nevím, něco zase nefachá, nějak se mi rozsypávají příchozí zprávy a chodí mi avi na věci, u kterých mi nikdo nic nenapsal...

Mě nedostanete!!!

ALE JO, až přijde čas!!! Nejsi ty taky nahodou LADISLAV_ŽUPANIČ??? :o)))))))))))))

Tak to teda pardon, já žádný jablko v negližé nejsem. Já jsem herec a donedávna jsem byl ředitel HD v Karlíně.

gližé negližé... sivuplé... merchsíííííí... :o))))))))))) a co deláš teď, Láďo?

Mě do divadla v županu nepustěj...

Teď jsem smutnej, že mě po tolika letech vykopli. Bez žüpanu.

TO ASI NIKOHO!!! :o)))))))) Ale mohli bychom to zkusit, coz? :o) Dobrá recese!!!

to máš vlastně ale blbý, a dali ti aspoň ňáký vodstupný abys jako nebyl škodnej?

Já bych Láďovi ten župan půjčilo, ale co mi může nabídnout on? Když už není v Karlíně...

Fakt, dobrej nápad, pojďte do Karlínskýho divadla v županu! Hromadně! Na nějaký představení, kde hraje Županič. A na sváču o přestávce si každej bere jabko, to je jasnačka.

jenze to by mohli brat jako stavku za Zupanice a ja si nejsem jista, ze za nej chci stavkovat... :o))) to bychom museli rozdavat letacky, aby lidi vedeli, jak to je doopravdy, ze se jedna o to, jak se dostat na KLOUB (jak asi, kdyz jabko zadnej kloub nema!!!) JABKU V ŽUPANU!!!

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Monty, mohli bysme si vzít ty oblečky, jak měli tehdá tančící jablka ve Studiu Kamarád, víš, co myslim? Jsem plné jedu...

Wopi
11. 02. 2003
Dát tip
nin je plné jedu už tam za ní jedu

Ano, ano, ano, já chci jít taky s váma do Karlína!!!

Jasně že vím. Po obloze jedu. Já taky. Jsem plné jedu. Já taky. Jsme hrozmá jabka Made in babka Máme v sobě šťávy co ničí zdraví Máme v sobě explozi! Život vám ohrozí! Po obloze jedu... atd.

Hrozná, pardon.

Když jabko nemá kloub, lze se mu dostat na dřeň... Otázkou je, kam se lze dostat Županičovi. Ten klouby má.

Já mám v sobě sladkou šťávičku a žádný jedy...

JÁ TAKY TAKY TAKY!!! Ale já chci mít obleček toho ... lidičky já mám normálně vokno jak dveře!!! jak se jmenoval ten skřítek nebo jak ho nazvat ze Studia Kamarád... tak za toho chci já... byl takovej zlej nebo spíš škodolibej!!! ten přece zpíval JÁ TAKY!!!!

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Wopi, ehm, ty jsi psychiatr? :-))))))) (nin dnes NENÍ plné jedu, nin je v práci a tam je vzorné k nepoznání) Monty: tak CELÝ jsem si to nepamatovala :-) kdyby tam přišly TYHLE jablka v županech, to by asi Županič nerozchodil

To byl přece MUF!

nin
11. 02. 2003
Dát tip
myslíš Mufa nebo Harryho Šoumena?

nin: Harry ŠOUMEN byl přece malej, myslím MUFA jóóóó, já chci bejt MUF, HUF!!! :o))))

nin, já si pamatuju každou ptákovinu. Ostatně taky mi z toho přeskočilo. :o))) Živě si vybavuju, jak ty jabka vypadaly. Měly na nohou zelený punčocháče. Vím že jsem strašně přemejšlela nad tím, kolik ty lidi uvnitř v těch jabkách dostanou peněz, jestli se to vyplatí za tu hrůzu, mít těsný obtažený punčocháče - zelený - a velký plyšový tlapy a komicky jima unožovat. Županič vevnitř tutově nebyl, nicméně... údělem herce je pořád se přestrojovat. To musí bejt hroznej záhul na psychiku!

Jů a Hele může se mnou jít i hruška bez županu?

Harry Šoumen byl velkej, Kamenná tváři, Muf byl malej! Máš v tom jablečnej mošt!

Županič sice klouby má, ale záleží na tom ESLI MÁ PÁTEŘ, to by pak byl bezpáteřní...

Tak to prrr, na mošt je ještě brzy, to si vyprošuju!

Proč bych neměl mít páteř? Naopak, to jak mě vylili z HD Karlín jasně svědčí o tom, že páteř mám. Kdybych se před nima plazil, tak bych možná zůstal na svém místě. Ale já jsem rovnej jako ten topol v áleji. A zelené obtažené punčochové kalhoty jsem na sobě v životě neměl.

Nejsi náhodou rovnej jako jabloň?

Topol je rovnější.

No právě, jabloň se dost kroutí...

No já byla teda asi 2x nebo 3x v Hudebním divadle Karlín a pokaždé mi z toho bylo dost blbě. Prvně jako dítě s matkou na nějakým Televariété nebo co, podruhý s kamarádkama na West Side Story - nesnáším to i jako film, jenže jim zbyl jeden lístek, tak jsem se nechala ukecat - a potřetí s matkou a ségrou už ani nevím na čem, taky to bylo děsný. Žumpanič, nemáš se čím chlubit. Doufám že ten novej říďa bude dávat jinší tituly. Osobně bych brala třeba balet na motivy počítačové hry Doom nebo něco podobně progresívního. Na "Hello, Dolly!" dávno sere pes. V županu.

tak tak

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Já byla s matkou loni na Hello Dolly - musela jsem, kvulivá tomu, že měla lístek navíc a žadonila... :-)) mno, zrovna nářez to nebyl. Jasně, Muf je malej a lítací a dělá Vrr Digi Dagi Muf Muf, to vážně nechápu, jak to někdo může zapomenout. Kamenná Tváři, mně je 26 a nezapomenu to do smrti smrťoucí.

promin, zas takovej most v tom nemam, jen jsem se upsala, ja chtela (cestny pionyrsky, fakt na psi usi a kocici svedomi) napsat ze HARRY SOUMEN byl VELKEJ!!! :o)

Monty_Python: tvůj cirkus je lepší...nebo Život Briana, tam skvěle parodujou (mimo jiné) i muzikál.

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Jani, to už je dobrá schíza :-)))))))))))

nin, a napadlo tě takhle někdy během divadelních představení, co by se stalo, kdyby během něj herci zešíleli? Kdyby třeba Molavcová jako Hello, Dolly, začala najednou tančit kozáčka, svlíkat se do naha a pak by třeba pomočila nápovědu?Bejt herec, aspoň jednou to prubnu. Zajímaly by mě ty reakce diváků. Myslím, že by jich dost nepoznalo, že to nepatří do hry... zvlášť takový ty hromadně přijíždějící, co dostávaj od ROH levnější lístky na muzikál Dracula...

Jaká schíza, já NEJSEM Jablko_v_županu!

tady to vypada spis jak na chatu!!! :o))))))))))))))))))))))))))) To mam radost, ze jsem zase rozvasnila davy!!! :o)))))))))))))))))) i bez zupanu!!! :o)))))))))))))))))))

Taky nejsem v županu, ale asi co nevidět budu, říkal jsem si, že bych se před představením vykoupal. Jenže já dneska zrovna nehraju. No, mýt se můžu i tak. Přinejhorším se jenom namydlím a spláchnu se zítra, to mám představení. Protože co můžeš udělati dnes...

Jasně, to jsem přece já!!!

Ty jsi prase, Láďo. To budeš jako chodit namydlenej až do zejtřka, jo? Tak si dávej bacha, abys k tomu županu nepřirostl zevnitř....

Nejsem ani Monty_Python ani Ladislav_Županič, jsem Jablko_v_županu

Já nejsem ani Monty_Python, ani Ladislav_Županič, ani Jablko_v_županu, já jsem Hruška_v_pyžamu. Co hrajou dneska v Karlínským, nevíte někdo? Zachraňte Willyho 2?

Zachraňte Ladislava 3

víte co jste, už nemůžu!!!! BLÁZNI, BLÁZNIVÍ!!! :o)))))))))

Už nejsi tak Kamenná, žejo?

Willy2
11. 02. 2003
Dát tip
Mně dneska myslim nedávaj, já jsem kinovej

ne Zacharaňte ŽUPIHO 3

Willy2
11. 02. 2003
Dát tip
Teda mě, já jsem navíc blbej

Já nikoho zachraňovat nebudu, velryb i Županičů je na světě dost. Ale šla bych si zaplavat mezi řadama, to musí bejt dobrým když ploutvema sem tam zavadíš o sedadlo.

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Kamenna Tvar, my už nikdo nevíme, co jsme :-))))

Ještě může přijít Třešeň_v_kimonu a povezou nás všechny... ve svěrajce.

Mluv za sebe, nin! Já vím, kdo jsem! Akorát že to nesmím nikomu říct, protože by mě pak pan Tramvaj potrestal. Jako při zneužití výstražnýho znamení. Vzal by výhybkovou tyč a...

ja jsem za každé situace kamenná tedy tvář... směju se zevnitř ale tvář je vždycky kamenna!!! :o)

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Já mluvila za sebe a za Willyho!

nin
11. 02. 2003
Dát tip
A za Vtipňušku, která tu sice nejni, ale co nejni, může bejt, nenuťte mě se zase přelogovávat :-)))

Už musím domů, kanou mi lepkavé slzy, nashledanou zítra přátelé!

Jablíčko! Neodcházej! Bude mi tu smutno, kurva drát!

To ovoce je dneska nějaký lítostivý, hrome...

bude MOŠT, bude MOŠT!!! A pak že ne!!! :o)))))) Ja bych si zdovolením také dal!!! Obzvláště jablečný!!! :o)))))))

samozřejme s dovolenim, ze? ale ja uz dneska delam veci, co jindy nedelam... takze uz musim domu!!! :o)

je tady jeste vubec nekdo? :o)))))))))

"Bude mošt, bude mošt", to mi připomíná, jak jsem jednou ráno pustila TV a tam byli Teletubbies; já to nikdy předtím neviděla, ale bylo to fakt psychedelický. Čtyři barevný stvůry tam chodily jako by byly připosraný a volaly pořád dokola "Bude pudink, bude pudink!" a pak zas "Už mám pudink, mám pudink!" No hrůza!!!

ja to taky nechapu, ale prej je to pro maly deticky asi do 2 let a ty jeste tolik nechapou (maminky svorne tvrdi, ze se jim to mooooc libi)... takze asi nema smysl se na to divat, protoze to se svym slozitym myslenim a vubec nemuzemem pochopit...i kdyz ja mam nekdy pocit, ze jsem tak mozkove na nizi, ze bych to mozna i s vsechno pochopila... :o)

nin
11. 02. 2003
Dát tip
Mně to nedošlo, ale celou dobu PIJU JABLEČNEJ DŽUS. Já tu ještě jsem, ale díkybohu už jen dvacet minut. Jupííí! Teltubbies jsem naštěstí viděla akorát v Anglii a mleli tak, že jim nebylo rozumět :-))

pockej, jak muzou mlet, kdyz je to pro maly deticky? :o)))) No vidis, jak ses krasne pripravila na dnesni JABLECNOU debatu!!! :o))))))))) jestli se ta jablecna manie rozsiri, tak za chvili se bude zpivat: ne pijeme colu, ale: PIJEME DŽUSA SVRBÍ NÁS PUSA ČUM NA TOHO HNUSA CO SE HNUSÍ A TAKY PRSÍ :o))))))))))) tak a uz me presla veskera legrace, pac ja tu smrdim dneska do 18:00 :o(

Co jsem teda postřehla, tak oni říkaj "jéjej", "tuly tuly" a "ahoj", o moc bohatší slovník nemaj. Ten pudink byl asi výjimka. Doufám, že to přestanou dávat, než náš prcek vyroste, dost nerada bych ho přistihla, jak to sjíždí...

taky bych z toho mela docela strach... jeste ze zatim zadne DETISKY nemam!!! :o)

nin
11. 02. 2003
Dát tip
tak já jim nerozuměla proto, že neumim říct anglicky tuly tuly, to bude vono :-) si to užij, KT, já odcházim domů, che che che

tomu rikam PARADNI SVINARNA!!! :o)

Tilia
10. 02. 2003
Dát tip
spráskni je i se županem...

to Tilia: jenze ja se jich bojim, pac jsem je jeste nikdy nejedla!!! :o)))))

Sapho
10. 02. 2003
Dát tip
Kdyby nebylo blbůstky, kam by se ta ja

Tilia
10. 02. 2003
Dát tip
já je taky nejedla, ani nevím z čeho je ten župan, asi z nějakýho těstíčka...buďme statečné!!! :-)))

Sapho
10. 02. 2003
Dát tip
Pardon, já to odentrovala dřív než:..blka bez županu schovala ??

No a co s nima pak? On ten župan zní dost lascívně... vzpomínám si mimoděk na jedinej vtipnej moment filmu "American Pie", jak holka práskla na jednoho kluka, že nikdy neměl pohlavní styk, že se jenom pokusil ošukat grapefruit...

to bylo taky zamerne, tak nejak me to napadlo, ze je to mnohoznacne... no, jak jsem si vzpomnela na jablka v zupanu (coz je mimochodem sama o sobe dost velka hamotina), napadlo me samozrejme hned je svlíknout!!! :o))))))

Teď jsem si uvědomila, sakra... napřesrok mi bude TŘICET a ještě jsem to nikdy nejedla! Ty jabka v županu! Vždycky jsem jedla jenom nahatý... Přišla jsem o něco?

taky to tu prave proto rozebirame, pac me na jednu stranu tim zajimacim nazvem lakaj, ale mam z nich trochu strach, pac kdyz se nahodou zubama dotku naky latky, tak je mi to krajne neprijemny, kdyz to tak divne zavrze... tak mam i z toho zupanu takovy trochu smiseny pocity!!! :o)))))

Shammann
10. 02. 2003
Dát tip
Bože to je moc romantický, to asi neunesu:-))))))))))))))

nin
10. 02. 2003
Dát tip
:-))) z čeho vlastně je ten župan u jablek? já je taky nikdy nejedla. já mám teda doma froté župan (froté je taky hustý slovo) a ten musí bejt na jedení pěkně hnusnej.

takovej jako cukrova vata, ale asi trochu hutnejsi, je nadychanej ale presto hutnej... tak neco mezi bramborovou kasi a cukrovou vatou? :o)))))

Ženatej
10. 02. 2003
Dát tip
Nahatej, nebo ve froté županu... Co na tom záleží? Když jim jabka, tak prostě jim jabka... :-)

no tys nam tu teda chybel, hochu!!! :o))))) Ty musis mit na vsechno nejakej ten EXTRA NAZOR, coz? :o))))))

nin
10. 02. 2003
Dát tip
to by mohlo chutnat jako štrůdl, ne? dá se to vlastně normálně koupit - myslim v restauraci? to asi ne, co?

Rowenna
10. 02. 2003
Dát tip
Já bych řekla, že jablka v županu jsou jablka v hustším palačinkovém těstě. Ale zní to velice zajímavě.

Nejen froté, ono i župan je dost hustý slovo. Jak asi vzniklo? Župa je nějakej územně správní celek, župan by mohl bejt správec toho celku, a třeba nějakej župan nosil takovej divnej kabátec... a z toho to jméno pošlo.

kdyz jsem to sem davala, ani ve snu jsem netusila, CO Z TOHO TADY VZNIKNE!!! :o))))))))))))))))))

Bejval jsem ředitel hudebního divadla v Karlíně, ale župan nosím jenom zřídka.

Ženatej
10. 02. 2003
Dát tip
Voni ty jabka v županu musej bejt dost hnusný, a vobčas se po nich i jednomu udělá šoufl - viz. stará známá lidová: Poblil cigán cigánku, po zeleným (asi jabku) v župánku...

Wopi
10. 02. 2003
Dát tip
nojo, to se říkalo dřív... teď se říká "pozvracel rom romku v jejich romském domku"

Kajman
10. 02. 2003
Dát tip
sranda,hi kadila cigánka do jetele, zakous se jí cvrček do prdele t

Tynic
10. 02. 2003
Dát tip
:o))))))) Taky je mám rád !!! :o))))

suva
10. 02. 2003
Dát tip
Tyndo koho? :c)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru