Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O ZAPOMÍNÁNÍ

21. 02. 2003
3
0
1651
Autor
Kamenna_Tvar

 Člověk něco buduje a piplá a nakonec z toho není nic… pomyslel si pan Svéráz jednou při odpolední procházce. Tak například květiny… párkrát je zapomenete zalít a pak už to jde s nimi z kopce. Začnou žloutnout, scvrkávat se, sesychat až nakonec většinou uschnou úplně! To přece není fér! Zapomenout, tohle se může občas stát každému!!! V tu chvíli, kdy takhle přemýšlel, však ztratil rovnováhu a jak široký tak dlouhý se rozplácl zem. A jak tam tak ležel, došlo mu, že někdy se zapomínat nesmí, protože je to životně důležité. Jako právě teď, zapomněl na jednu nohu a druhá o ní zakopla. „Ale to se přece může stát každému, zapomenout, jak mám myslet na všechno?!?!“ špačkoval a lidé kolem procházeli a nechápavě kroutili hlavami…
TO JO!!! :o)))))))))

skrz ty kaktusy jsem si vzpomnela na jednu ve sve dobe "vynikajici" gymplackou kapelku "THE CACTUS" asi je to mimo misu, ale proste me to napadlo... :o)

mník
21. 05. 2003
Dát tip
Bohužel neznám, já kaktus jenom občas zalévám :o)

s tim zalevanim to neprehanej, opravdu jen obcas!!! ja jim vzdycky chtela prilepsit, aby nemely zizen a oni mi vetsinou totalne UHNILY!!! :o))))))))

mník
21. 05. 2003
Dát tip
To u mě opravdu nehrozí. Vzpomenu si na něj tak s bídou jednou za dva měsíce a byl jsem předmětem chvály a nelíčeného obdivu, jak v mé péči neuvěřitelně vzkvétá :-)))

ja to mam tak nastridacku, zachvaty prehnane pece (tedy i velkeho zalivani) a pak období letargie az lenosti, kdy nezalevam... jo, kyticky u mne uz si asi zvykly... ze zacatku to pro ne ale musela byt lecba sokem... :o) no co, v prirode je taky obcas such a a nekdy zase hooodne prsi!!! :o)))))))))))

mník
21. 05. 2003
Dát tip
Je to ukrutně vděčná kytka :o)))

mník
20. 05. 2003
Dát tip
To chce kaktusy :-)


Aurora
05. 04. 2003
Dát tip
:o))) Jestli se moje skleróza bude rozvíjet tak rychle jako dosud, myslim že budu následovat pana Svéráza... PS:kytky zalejvám jednou do roka

ska: musi, musi (pripominat), ale taky by se mel nekdy starat... mel by... asi, ne?

ska
25. 02. 2003
Dát tip
no, mel by...

Toxman
24. 02. 2003
Dát tip
To sice nevím, ale zkusit by to mohl. Když nic aspoň posílí obchodní bilanci státu :o))

ska: kdyz si to ale vezmes spousta lidi tak nejak zapomina na zivotne dulezity veci. A co pak s tim?

ska
24. 02. 2003
Dát tip
no to je pak blby, zejo:) musej snazit a davat si pozor, jinak to spatne dopada... treba zapomenes jist a umres hlady(to by se mi teda nestalo:) a nekomu se to proste pripominat musi...aspon trochu nebo snad..jejich problem?

papouch
23. 02. 2003
Dát tip
nakonec pan Svéráz spadl ze sráz u :-)

ska
22. 02. 2003
Dát tip
chudák pan Svéráz...nemá bejt tak svéraznej, na některý věci by se taky prostě nemělo zapomínat...takový nohy..:)

Seregil
21. 02. 2003
Dát tip
K tomu no comment... *****t

Seregil
21. 02. 2003
Dát tip
a ještě avi....

Toxman
21. 02. 2003
Dát tip
Hmm..., tak ať si koupí třeba diář :)*

myslíš, že si nebude zakopávat o nohy, když si to poznamená do diáře? :o))))))

Kajman
21. 02. 2003
Dát tip
kdybys tam dal místo p. Svéráze nějaké zvíře - moc dobrá bajka o takových těch lidech co se furt bijou za věci, který nezmění a hlavně si je dělají sami (znám)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru