Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

SEBEPRAVA

02. 12. 1998
0
0
2622
Autor
Saki

Já poplivat bych chtěl svůj stín a pak mu hlavu setnout rázně ho zprostit hloupých vin v křeči ho vidět vzepnout se. Vlídný úsměv tvářím těch co kolem něj by stáli věnovat. Vždyť by na zádech jim chlupy hrůzou vstaly Pak už jen špalek rozštípat jak jiné dříví spálit pár polínek schovat pro případ že meč bych chtěl zas kalit; a v dáli by se Měsíc skvěl a nekrolog tisk by v řeky klín: Zde zanechal mne ten, kdo chtěl vidět dál než jen vlastní stín ...
Armand
11. 04. 2002
Dát tip
pěkná....

Sala
27. 02. 2001
Dát tip
Něco je tam trochečke křečovité...adresně "se" a "věnovat", "tisk by"..ALE, jééé on už to vypsal Marťas :-))) ..pozdě za ohlasem :) Myslím, že to chce doladit a pak líbit, líbit, stínově ňufat :-)))))))))

Saxanka
15. 05. 2000
Dát tip
Je to dobrý...

Anonym
16. 01. 1999
Dát tip
Docela mě překvapilo /se... a /věnovat... Asi se to hodí k té křeči a k tomu vzpínání. Oceňuji námět, zajímavý, podnětný. Zapadá tam stylově "klín" a "skvěl", když si nejdříve s takovou vervou porcuješ svůj stín? Nejsem si jist. Ta dvě slova mi připadají trochu archaická.
maprach-čtenář

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru