Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

písmácký týden na chatě

09. 05. 2000
0
0
5037
Autor
Merle

píšu to raději s předstihem, ale už teď bude určitě pro dost lidí pozdě...

Sarken se nabídla, že by v termínu první týden v červenci měla volnou chatu, kde by se dalo ubytovat 30-40 lidí... Odjezd: buď neděle 2. nebo už sobota 1. spoj z Prahy autobusem (Florenc) do Rumburka a odtud vlakem, asi třicet km, zastávka Dolní Mikulášovice Cesta: zády k nádraží nalevo (opačným směrem je Vilémov asi kilometr nedá se minout) rovně po silnici, z dálky je vidět červená plechová budova, po levé straně je cukrárna, hned za ní zahnout. Třetí barák, cihly bez omítky... Kdyžtak se ptejte na Albrechtovu vinárnu, chata je hned pod ní... Vybavení: Když si budem šlapat po hlavách, 30-40 se nás tam vejde, ale vždycky můžem spát venku (je tam hezký lom) spacáky určitě s sebou Jídlo se tam koupit dá, ale trvanlivý potraviny je lepší vzít předem... vegetariáni se můžou napást, je tam skvělej rybíz. Voda teoreticky pitná, prakticky hnusná, může se kupovat tam. Okolnosti Jak jsem slyšel, je tam blízko (vlakem, a přiměřeně i pěšky) na hezká místa (tuším že padlo i českosaské švýcarsko), a tak by nepovaleči měli čím trápit svoje nožičky. Zmiňovaná vinárna je opravdu hned vedle (to ti povaleči). Organižače Hodilo by se vědět, kdo všechno pojede s námi z Prahy, Sarken musí koupit místenky předem, jinak by nás do autobusu taky nemuseli pustit... Předsraz v Praze se vyhlásí tak týden předem, podle plánováných příjezdů jednotlivých lidí do Prahy. Odjezy zpátky (a v podstatě i tam) jak kdo chce, kdy kdo chce... Všechny připomínky, návrhy, i podvrhy pište sem.
Merle
17. 07. 2000
Dát tip
PS: nic osobního, ale ikdyž nelogický, mě se líbí... spousta nářečních a nespisovných slov mě přijde nelogická, ale ani tak nebudu bránit jinejm je používat, třeba i v básničce... natožpak v informačním textu.

PS
14. 07. 2000
Dát tip
Merle a Azi, já jsem to ale fakt myslel vážně. :o) (já za to nemůžu, jsem už holt takový) Jo Azi a jinak plííís šecko mosíš brat s rezervú, šak to znáš, že každý mlúví jak mu zobák narůstl, tož sa aj tak može s každým domlúvit, já sa Ti omlúvám, nechťél sem nijak zasahovat do Tvojích práv, ale akorát su alergický na slovo nejdýl, protože jaxem už povidál - NEMÁ LOGIKU! Tož sa Ti eště jednúc omlúvám. A Merle - nic osobního, ale nepoužívej to, dík. :o)

Merle
29. 06. 2000
Dát tip
Kdo si nevšiml podrobnjších informací (pozdě ale přece) je tu upoutávka akce Sarkenčina chata.

AZALIN
28. 06. 2000
Dát tip
Cože tady vo pasech? No počítám, že Silvinka asi pas mít bude... tak já si třeba taky vemu.. ;-))

Merle
26. 06. 2000
Dát tip
Saxanka: po dobu pobytu ne na čarodějnice vztahuje hájení, a každej kdo by je chtěl pálit i jen paprikama, bude zpacifikován ;-) Jiko: blázni mají pobyt zdarma ;-)) Olda: opovaž se nepřijít... Azalin: hlavně nezapomeň na toho Nohavicu, sic se studem rozdvojíš jak Fork ;-))

Eternal
26. 06. 2000
Dát tip
Ach jo, že já hlava tupá se sem nepodíval dříív, mohl jsem jet taky :o((( Já hlava dubová, zabedněná...se nedivim že ten moskožrout v mý hlavě tak křičí, asi z hladu. No jo, lidi, tak opět bez Věčnosti, však to nějak přežijete.. ale já si budu ještě dlouho vlasy rvát.

Anonym
26. 06. 2000
Dát tip
Malem bych zapomnela, vezmete si s sebou pasy, mame to do Nemecka jen kousek. Sarken

Tynic
26. 06. 2000
Dát tip
Šari : Pasy ??????? ;o)))) Aba ich špricht nicht !!! ;o))) P.S. To myslíš vááážně ???

zolli
26. 06. 2000
Dát tip
no a ja jedu s rodinou nekam pod stany, aby mi teda nezvlcili :o) nebo :o( ?

JiKo
26. 06. 2000
Dát tip
a jéje:-( Taky se vám stane že něco naplánujete a nejde to ? :-( Asi nedojedu, ale k dědouchovi bych jel

AZALIN
22. 06. 2000
Dát tip
Jéje.. na medovinu sem zapomněl jako na Merlíka.. ;-) Vidím, že qůli našem horskému vůdci budu muset navštívit svůj voblíbenej vobchůdek s medem.. ;-) No uvidíme.. těch 13 flašek se mi na Karlštejně docela proneslo.. ;-)

Olda
21. 06. 2000
Dát tip
První tři týdny v červenci se nachazím "klasicky" na táboře a tenhle tábor je klasicky asi 6 km od Mikulášovic ;-) Tak já bych se přišel juknout .. ;)

Saxanka
18. 06. 2000
Dát tip
Vadila by přítomnost jedné malé čarodejnice? :o)))

JiKo
18. 06. 2000
Dát tip
Jsou li zváni i blázni, začal bych uvažovat o svojí účasti tak 1-4.7. (začínám shánět kinedryl :-) )

Tynic
16. 06. 2000
Dát tip
Bibišek : A co takhle jet stopem ??????? ;o) Víš co jsi slíbila, ne ? Jinak ten Vyšehrad vypadá dost dobře...to zas bude BRUTÁLNÍ ROMANTYKA !!!! ;o) Navíc když pojedeme jako pár, tak nás hnedka někdo vezme ( v nejhorším začneš předstírat porod :o))) Ale v noci na Vyšehradě asi spát nebudu neb musím prožít celou noc a rozednění s foťákem, už jsem mu to slíbil....on by se jinak pěkně nasral...

Merle
16. 06. 2000
Dát tip
Bibi: to nestihneš ani když tam budeš od pátku? Chjó chjó... PS: pevně věřím, že to byla sranda, a tý víry se bude držet jak to půjde. Azi: klid, stejně si do toho kecat nedáme, tak vo co de? Tynic: brutomantika ;-))

AZALIN
16. 06. 2000
Dát tip
Bibi se chce prostě v sobotu prospat.. doma nebo v Praglu, to je jedno.. ;-))))

Merle
15. 06. 2000
Dát tip
JD: kdyby to bylo na den, tam zpátky, tak bych to chápal, ale pak se můžeš tejden válet na chatě, než nastoupí noční můra cesty zpátky... BTW: já to mám do Prahy 4 hodiny

Bibša
15. 06. 2000
Dát tip
Merliku, já bych se hlásila až na ten po čtvrté hodině, jestli budu sama, tak se netrapte s místenkama, já se tam nějako dopravím. Tyni? My teda jedem přes prahu ju? Souhlasil bys s odjezdem v pátek tak jak minule? Sraz o pul pate v jídelňáku? A co fílka? Přidá se? Spát na sobotu budem u ségry a nebo zkusíme ten Vyšehrad, co jsme propásli :-))) Bib

Bibša
15. 06. 2000
Dát tip
Merliku, já bych se hlásila až na ten po čtvrté hodině, jestli budu sama, tak se netrapte s místenkama, já se tam nějako dopravím. Tyni? My teda jedem přes prahu ju? Souhlasil bys s odjezdem v pátek tak jak minule? Sraz o pul pate v jídelňáku? A co fílka? Přidá se? Spát na sobotu budem u ségry a nebo zkusíme ten Vyšehrad, co jsme propásli :-))) Bib

PS
15. 06. 2000
Dát tip
Mimo mísu: MERLE!!! (a i ostatní :o) Pokud chceme, aby na tomto serveru byla i jakási kvalita, tak používejme spisovnou mluvu! (Pokud to ovšem není zřejmý umělecký záměr. :o) Což ovšem debata o odjezdech evidentně není, takže propříště a VŠEM - ten sraz na schodech je třeba vykonat NEJPOZDĚJI v 11:15 a nikolivěk nejdýl (fuj, vždycky je mi z toho špatně, blueeeeeeee...) Tohleto slovo totiž nesnáším nejen proto, že není spisovné (je strašně moc krásných nespisovných slov), ale hlavně je nelogické a ani nemá ekvivalent v cizích řečech, takže vskutku NENÍ důvod pro jeho existenci v tomto významu. Jinak ovšem bude strašně fajn, když tam ten autobus pojede nejdýl ty tři hoďky, jinak se v něm usmažíte. :o) (S)mějte se tam moc krásně, písmáčci. :o)

AZALIN
15. 06. 2000
Dát tip
PS: Todles kemo kapánek přeťáp, ne?! Myslim, že blábolů vo tom, jak máme psát, jak máme žvanit, jak se máme voblíkat, jak máme mít dlouhý háro, co máme jest, co můžem chlastat a hulit (a tak dál podle libosti) už bylo dost.. a to na Písmákovi i všeobecně.. jestli chceš kecat na todlencto téma, vyber si nějaký z těch tisíců auditorií, co se tímdle zabejvaj.. a nech každýho psát tag jak se mu to líbí.. prosíííííím!!!! :-) Sorry, možná sem to přehnal, ale já su prostě strašně alergickej na to, když mi někdo říká CO mám dělat a JAK to mám dělat.. ;-)

Merle
14. 06. 2000
Dát tip
SPOJE BUS (Praha [Florenc] - Rumburk); VLAK (Rumburk - Mikulášovice dolní) sobota 1.7.
 9.00 - 11.45 ; 12:27 - 13:04
11.45 - 14.25 ; 14:44 - 15:16
16.40 - 19.20 ; 21:21 - 21:50
místenka stojí 90,- (asi 130 km) Potřebuju vědět, jestli to všichni stihnete aspoň na těch 11:45, což by znamenalo sraz nejdýl v 11:15 na muzeálních schodech. Předběžně tedy počítám s tímto. Pokud se nesejde větší skupina, odložíme to až na ten předvečerní autobus... Je nutný, nejméně týden předem nahlásit (buď Sarken do zpráv, nebo na merle@centrum.cz) svoji účast, kvůli zakoupení místenek... jinak by se tam taky všichni písmáci nemuseli vejít. Všem co se tam chtějí dostat mimo hromadnej odjezd doporučuju vytisknout si sebou popis cesty, a zapsat si moje číslo na mobil 0604/365175. To je prozatím všechno. Už se moc těším :-))

JDqH
14. 06. 2000
Dát tip
Taky bych jel, kdyby to nebylo kdesi v pr...prazskych krajich...2.5 hodiny do Praglu a kdovi kolik az do onech Mikulasovic. Ponekud daleko a v tom vedru, bude-li, bych bidne posel.

AZALIN
14. 06. 2000
Dát tip
No já eště přesně nevim, ale myslím, že ten dopolední bysme se Silvinkou mohli stihnout.. ;-)

Tynic
14. 06. 2000
Dát tip
Tak a tímto oznamuji, že jedu ! Sice jsem vyletěl z poloviny zkoušek, ale to se nějak urovná...brigáda byla přeložena o týden a tak nic nebrání mému výskytu na chatě. Jste rádi ??? :o))) Lístek zabukuj, kredit dodám...;o)

AZALIN
06. 06. 2000
Dát tip
A to já zase chci spát v lese pod stromem a vařit si v ešusu borůvkýýýý!! ;-))) Ne.. vážně.. taky je mi to Zázraku líto.. ale třeba se to eště nějak udělá.. naděje je dycky.. :-)

PS
05. 06. 2000
Dát tip
Jo, Merle, jaxes mě ptal - v tenhle termín bych stejně ani nemohl... No užijte si tam, užijte... :o) V horách je pěkně v létě.

Merle
02. 06. 2000
Dát tip
Zázrak: no o čundrácích řeč nebyla... to je prostě normální chata... tam nebudem (pokud nebudem chtít) spát někde v lese pod stromem, nebo si vařit v ešusu borůvky... Jediný co se mění (proti chatě u Prahy) je, že cesta (společná, tzn. pohlídám tě ;) bude o dvě a něco hodiny delší... Zkús ocina prehovoriť... a ikdyby ne, neplakej. Možná, možná... se stane zázrak.

Zázrak
01. 06. 2000
Dát tip
Mam problem, asi nebudem moct s vami ist. Mna to tak mrzi. Fotrik povedal, že keby to bolo bližšie k Prahe, Nechce ma pustiť, že to je niekde v prdeli. A pre skúsených čundrákov.... Asi budem plakat. Mozno ked budem starsia

Merle
31. 05. 2000
Dát tip
Zázrak: sleduj vývoj v tomhle dílku, budu tady upozornovat na srazik v Praze (pro hromadnej odjezd)... pripadny nejasnosti dopresnime

AZALIN
31. 05. 2000
Dát tip
Jo, jo, Merlik, ten nebude mít nikdy dost.. ;-))))

Zázrak
30. 05. 2000
Dát tip
Ok, tak hurá na prázdniny. Merle, len nás by musel niekto cakat na stanici. Bola som v Prahe, ale.... Uz sa na vas tesim. Moc moc moc

Silvinka
30. 05. 2000
Dát tip
Zázrak, už sa na teba moc moc teším, kolegyňka moja slovenská ;o)))))

Silvinka
30. 05. 2000
Dát tip
Sakriš avízko...

Zázrak
30. 05. 2000
Dát tip
Som sa rozhodla, že idem. Asi aj s kamoškou, ked tak skusim zohnat toho kyslika. Babatenka, len mi napiste ci je este volne. Tesim sa na vaas.Hura na prazdniny

Merle
30. 05. 2000
Dát tip
zázrak: místa bude určitě dost... a když ne, nějaký vám uděláme... kromě toho holek není nikdy dost... teda pokud jich není moc ;) už se těším

Merle
26. 05. 2000
Dát tip
Seth: dík za přínosnou a konstruktivní kritiku :-))

papouch
25. 05. 2000
Dát tip
... 'k já nevím... myšlíte, že bych měl přiject? ... mňjo, kdybych přijel, tak ale 5. ve středu, kdy slavíme svátek slovanských děrozvěstů.

AZALIN
25. 05. 2000
Dát tip
OZZY, hej, doprava z Brna se má tak, že já se Silvinkou pojedem určitě z Brna.. ;-)

Seth
25. 05. 2000
Dát tip
Dost hnusný příběh, nemá to děj a ani stavbu. Podprůměrné. Horší věci píše už jen Viki.

Silvinka
24. 05. 2000
Dát tip
Zázrak, skús sa dohodnúť s Kyslíkom. :o)))

Silvinka
24. 05. 2000
Dát tip
Merlí, neboj, bude nás dosť. A ak nie, zahrajeme si DrD a kartičky a bude nám sveta žiť. Ale je pravda, že by som tam uvítala viac ľudí.

Zázrak
23. 05. 2000
Dát tip
Možem ist tiež? Ale mam to zo žiliny trochu ďaleko

Merle
23. 05. 2000
Dát tip
Zázrak se hodí vždycky :)) každej může... tak se neostýchej ale tu dálku ti nezávidím zkus přemluvit ještě třeba někoho z Blavy, ať nejedeš celou cestu sám...

No super, teď vypadám jak Herodes! :-) Zollinko, proti tvým dětem nic nemám, plís věř mi. Jen se vymlouvám, abych nemusela napsat, že se mi nechce, páč jsem nemožně líná a nespolečenská a plná netopejrů, který nechci pouštět ze řetězu... Merle: nezlob se, broučku, vynahradím ti to indy. Tynic: koho jste potkali, co ti to nalhali? ;-)

Merle
22. 05. 2000
Dát tip
áchjo... nakonec tam budu snad s Sarken a Azisilvíkem sám... lidi máte přibejvat a né mizet... :( žolí: zkus to plís... bebí: beru to jako slib, ikdyž neutěšenej...

zolli
22. 05. 2000
Dát tip
co mam splist?? :o))) Uvidime!!

Tynic
21. 05. 2000
Dát tip
Bebí !!! Přijeď, ať tam je alespoň jedna dokonale zpřízněná duše !!! Prosím !!! ;o)

zolli
20. 05. 2000
Dát tip
Ja nikoho kuli detem neomezuji, kdyz to nepujde v pohode odjedeme, nereste problemy ktere jeste nenastali :o)))

zolli
20. 05. 2000
Dát tip
Ostatne vzhledem k problemum ktere jiz nastali :o) asi nepojedu. Ale neva :o) PRISTE :o)

Taxem si vás pěkně všechny přečetla a rozhodla jsem se, že neporuším pravidla a nepojedu. Jednak nejsem zas takovej romantik (Merle dosvědčí), jednak mi mega-akce naháněj dost hrůzu. Krom toho bych určitě kazila přítomný děti, páč bych se nemyla, notně bych popíjela, hlasitě a falešně bych si furt zpívala a určitě bych kouřila travku. :-)) Hezky se tam zpísmákujte a až se vrátíte, nechci tady vidět žádný žalování kdo s kým a kdo jo a proč ne atd. :o))) Jasný?

Merle
19. 05. 2000
Dát tip
bebí: 1), děti jedou na triko a riziko vlastní mámy (a táty), která ví (měla by) do čeho jde... Přecijen těžko můžou přepokládat, že v devět hodin bude chata tichá a klidná, protože děti musejí jít spát. A pokud by i něco jako tohle nastalo, prostě se nějak domluvíme. Stejně bude dost lidí spát venku. 2) já tam nejedu hledat romantiku, a taky jí tam asi moc nebude (co si nedovezem sebou), jde spíš o první pokud o společnej podnik na víc než den... 3) očekávám, že se písmáctvo stejně rozdrobí podle zájmových skupin, a pokud nebude jedna lehce popíjející, rád ji sám založím

Ozzy
19. 05. 2000
Dát tip
technicka ... jak je to s dopravou z brna ?

Sarken
18. 05. 2000
Dát tip
Silvi: pejsky miluju, pokud se z naší bandy nezcvokne, neváhej a vem ho s sebou a i kdyby, čím víc bláznů, tím líp

Ozzy
18. 05. 2000
Dát tip
tam budou detji ???? wowowo !! jeduuu ... azii teda fuuuj chlastat a gandzovat fuuuj :))

Silvinka
17. 05. 2000
Dát tip
Ešte si trošku rýpnem: Myslím, že všetci, čo majú problém s deťmi prejavia nesmiernu dávku tolerancie a privítajú ich tam, že? :o))))))

Merle
16. 05. 2000
Dát tip
žolli: super... konečně někdo, kdo nám bude vařit ;-)))))

Silvinka
16. 05. 2000
Dát tip
zolli, super, konečne niekto koho budeme môcť variť :o)))) (myslím tú korytnačku). Moc sa na Tvoje deti teším !!! ;o)))

zolli
16. 05. 2000
Dát tip
No neco mozna umi uklohnit Jiri. Já varim dobrou kavu. Korytnačka není zasobárna jidla, ale domaci PET. Tak s ni mate PECH :o) /zelvi polevka nebude!/

Silvinka
16. 05. 2000
Dát tip
Ak vezme zolli korytnačku, ja vezmem psíka. Sarken môzem? Je malý, milý biely a ohromne rozmaznaný... ;o))))

AZALIN
16. 05. 2000
Dát tip
Lidi, možná to bude znít.. ehmmm... divně, ale... přece jenom mám pocit.... myslíte, že je vhodný brát tam děti?.............. to víte, ono se tam asi bude dost bubnovat, chlastat a hulit tráva!!!! ;-)))

Silvinka
16. 05. 2000
Dát tip
Sranduješ Azi?

Silvinka
16. 05. 2000
Dát tip
A myslím, že zolli má dosť rozumu, aby zvážila, či je to prostredie pre jej deti vhodné. Sarken: Ešte stále si nás tam chceš nasťahovať? ;o)

xpired
15. 05. 2000
Dát tip
Pojedu-li, včas ohlásím spolu s doplňujícími podrobnostmi. Snad mi to vyjde.

zolli
15. 05. 2000
Dát tip
Mila Sarkenko a ostatni JEDU, Prihlasuji sebe, Jirku, Jakuba a Jana. Mohu vzit sebou ev. Fitíska?? /to je nase zelva, neni vhodna na polevku, neb ji moji synove miluji/

Víla
14. 05. 2000
Dát tip
Jedu taky... tralali tralala yhhyyyyyyyyyy.... :)))) :))))))) :))))))))))))))))

Sarken
14. 05. 2000
Dát tip
Tynic: že váháš všichni nenormální exoti jsou vítáni i s vrtulemi

AZALIN
13. 05. 2000
Dát tip
TYNIC: V pohodě.. koláčky od Silvinky, to je stejný jako koláčky ode mě.. ehmmm.. doufám, že teď nesežereš ty mě... ;-))))))

Tynic
12. 05. 2000
Dát tip
Silvinka : Přesvědčila jsi mne ! :o)))

Silvinka
12. 05. 2000
Dát tip
Tynic: Ja zase upečiem tie koláčiky, čo Ti tak chutili, ju?

Tynic
12. 05. 2000
Dát tip
ÁAAAAAAAch, Ty jsi dívčina podle mého gusta ! ;o) Láska totož prochází žaludkem ! ;o) Za tuhle větu mě asi Azi sežere ! ;o) Kde jsi se naučila takovým přesvědčovacím metodám ????? ;o)))

Bibša
11. 05. 2000
Dát tip
MM, byl bys příjemné zpestření a zkulturnění našich akcí :-))) Těším!

mike
11. 05. 2000
Dát tip
MM - Abych tě nevzal za slovo. S autem to ale asi nějak moc dobře nepůjde. Otec by nás mohl vzít do Prahy (kdybychom mu řekli dřív, tak i z Prahy); bohužel zbytek budeme muset absolvovat po vlastní ose. Pardon. Každopádně někdy bude stát zato to prodebatovat.

AZALIN
10. 05. 2000
Dát tip
Juj! Já se taky těším, až vás všechny osobně spoznám!!! Hlavně Silvinku, ehmmm.. ;-))))

Tynic
10. 05. 2000
Dát tip
No strašně rád bych jel, ale s určitostí nic slíbit nemůžu. Zatím to vypadá, že by to mohlo klapnout...30-40 lidí to je fakt vražda !!! I 20 zní pěkně zvrhle :o))) No kdyby se nás sešlo tak 10 byla by to určitě perfektní dovolená ! Bibša : Jestli nepojedeš tak Ti neudělám fotky a basta !!! A ještě Ti provedu něco jiného :o))) Prostě jedeš a basta fidli...Nepojedeme flakem, nýbrž pojedeš semnou stopem ( jak jsi minule naslibovala :o) Zaprvé ušteříme a zadruhé bude o dobrodružství postaráno ! Jo...zatřetí ušetříme za jízdenku !!! Sarken : Ty se odvážíš nastěhovat si tolik podivných živlů do své chaloupky ??? ;o)

Silvinka
10. 05. 2000
Dát tip
Tynic! Pojedeš a basta! :o)) Aj s Bibšou, rozumeno? :o)))

MM
10. 05. 2000
Dát tip
To vypadá o hodně nadějněji než co jiného :)) Počítám, že jsem z vás snad ještě skoro nikoho neviděl a to jsem tu na Písmákovi asi nejdýl (kromě Oldy samozřejmě :) Snad není pozdě napravit to... (lapnu Kombajna a Mika a jedem!)

Anonym
09. 05. 2000
Dát tip
:-)(o: ber to jako předběžné přihlášení - pokud bude dost oříšků určitě se na chvíli stavím:-))) Sestřička

Kombajn
09. 05. 2000
Dát tip
Toz, taky ste to mohli udelat nekde ve stredu republiky... .-)

Chrjac
09. 05. 2000
Dát tip
Da se tam prijet na den v nejakej den? A kolik je tam asi km?

ergo
09. 05. 2000
Dát tip
mozna by bylo zahodno vedet jak to tam vipada, co to je za oblast,ale takhle vubec nevim

Merle
09. 05. 2000
Dát tip
já nemám možnost udělat nic, a Sarken pouze toto... pokud někdo vymyslíte něco bližšího (případně lepšího) můžem o tom podebatovat... Chrjac: jakejkoliv den z toho tejdne, odhaduju 130, ale nevím ergo: zkus to najít na mapě, já to večer udělám...

Silvinka
09. 05. 2000
Dát tip
Určite pôjdem. A s najväčšou pravdepodobnosťou z Prahy. :o)))) Už sa teším.

Bibša
09. 05. 2000
Dát tip
Oba vikendy mam uz naplanovane, tyden mezi nimi mel byt v objeti vod plumlovske prehrady, ale jeste popremyslim, a mozna se pres tyden za fama stavim. Zkusim ukecat nekoho ze severu moravy na dobrodruznou cestu flakem. Tyni, ze se hlasis jako dobrovolnik? V kazdem pripadku diky za nabidku, cenim si toho, 40 lidi je silenost, ale snad se nas tam zase par sejde, bude vic casu na povidani i na poznavani. Tesim...

Sly
09. 05. 2000
Dát tip
lidičky... já, já, ehm, já nevím. vím, že mě Sarkenka, víla všech moří uškrtí, ale já budu civilkovat a nevím jak to vyjde s dovolenou, ach... je to... ale budu se snažit vždyť mě znáte, ach...

Merlin
09. 05. 2000
Dát tip
... Merlíku, pokud to bude jen trochu možné, budeme se snažit (to budeme znamená já a Zámeček ...). Snad ...

Bambulka
09. 05. 2000
Dát tip
Mno... já budu možná celý prázdniny mimo ... totiž to jsem pořád:-), ale teď myslím mimo republiku, takže mi to asi pro tentokrát nevyjde:-((( ale co kdyby??? No, kdyby joo, tak to URČITĚ pojedu!!!

slavek
09. 05. 2000
Dát tip
myslíte, že by bylo možné se objevit jen na jeden, nebo dva dny? Nevím jestli se mi podaří uvolnit celý týden,...

Silvinka
09. 05. 2000
Dát tip
Slavek, jasné, ako som Ti už hovorila, príď na toľko, na koľko Ti výde čas. Strašne rada Ťa osobne spoznám :o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru