Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka z tmavého průjezdu

28. 02. 2003
9
0
1408
Autor
Lian

Trošičku drsnější......

 

Povídka z tmavého průjezdu

 

 

Proč lezeš katovi pod sekeru? Co, ty malá děvko.

 

Sípavý dech a kudla na krku, cizí ruku v rozkroku. Vyděšené oči mladé laně a srdce bušící snad až v mozku.......tam temno, jen hrůza.

 

To tě maminka neučila chovat a oblíkat se slušně? Co si myslíš, že si asi ty chlapi myslej, když tě takhle viděj? Je ti čtrnáct a nosíš minisukně a úzký trička bez podprdy, jako bys už měla prsa. Máš jenom zárodky a už je nestydatě vystavuješ. Chodíš na diskotéky, zmalovaná jak na Halloween a vlníš se tam chlapům před nosem a pak se divíš. Vyroste z tebe stejná kurva jako z těch ostatních, půjdeš po penězích a budeš prodávat svý tělo. Svojí kundou budeš oblbovat každýho, kdo bude mít prachy. A ty si myslíš, že ti to projde??? No tak to se teda sakra pleteš, kočičko. Já tě spasím. Uchráním tě od tý tvý zkurvený budoucnosti. Vrátím tě do ráje, abys věděla.

 

Sukýnka vyhrnutá až do pasu, kalhotky u kolen a násilně pronikající prst. Panděro přimačkávající jí ke zdi a pořád ten strašlivě kyselý dech.

 

Ještě před tím, ti ale ukážu co umím. Zažiješ tu bolest, kterou nám působíte, na svým těle, ty mrcho. Ukojím už teď tvůj chlípnej chtíč, abys tam přišla očištěná od hříchů. Očištěná bolestí. Bude to bolet, ale pak, pak přijde věčný ráj, chápeš? Dělám to pro Tebe! Pro tvojí spásu. Už měsíc tě pozoruju, jak natřásáš tu svojí prdelku a myslíš si, že si královna světa. Hovno. Seš jen děvka a já ti to teď dokážu.

 

Chladná dlaždice studí na holém zadečku. Zpocená těžká váha jí tlačí k zemi. Špinavé ruce pálí v klíně. Už jen zip a pocit, že jí něco trhá zevnitř na kousky. Trocha krve. A pořád ta kudla, velká, ostrá. Hrůza v mrtvém výkřiku.

 

Tak co, takhle se ti to líbí? Co, ty děvko!  Křič!! Křič!!! Miluju pohled na rozteklej make-up.Vzrušujou mě tvoje slzy ty malá......malá, drzá.....voňavá.....měkká.... děvko...... Chhmmm... Ještě chvilku.......

 

A pořád ten zkažený dech, propocená košile a kudla na krku, zarývá se.....víc....a víc......


Lian
05. 03. 2003
Dát tip
Tak moc, že jsem o tom napsala:-) na Totemu si ho u toho prej jeden vyhonil, jooo, sem dobrá, sem fakt dobrá.....:-)))

JASAN
04. 03. 2003
Dát tip
Tak tys to přežila???? Kurva, už nikdy nebudu šukat malý děvky ve sklepě. Ale líbilo se ti to, že jo.

Witch
28. 02. 2003
Dát tip
no tak to jedna z nejlepších věcí, co jsem tu kdy četla! a b s o l u t n í v y c h y t á v k a !!! *

Gunhead
28. 02. 2003
Dát tip
Takhle ukecanýho násilníka, jsem eště nepotkal...:) je to jedna z nejhorších věcí co jsem tu kdy četl ! absolutní hnus australskej !!! TIP

Lian
28. 02. 2003
Dát tip
Některý se holt u toho potřebujou vykecat, no.:-)

Carrie
28. 02. 2003
Dát tip
hele a do klubu s tebou napsaný to je dobře, já jen nemám brutální náladu dneska ;-)

Lian
28. 02. 2003
Dát tip
Přijd v pondělí, třeba bude líp:-))

Carrie
28. 02. 2003
Dát tip
jo, to budu brutální jak Nikita!!!!! ;o)))

Bobísek
28. 02. 2003
Dát tip
To je víc než trochu drsnější. Ale napsaný je to dobře.

Seregil
28. 02. 2003
Dát tip
Pěkně hustý.... cenzurovány všechny výrazy, který bych použil... jo a cenzurovat to po dvaadvacátý hodině do osmnácti let věku.. ůf....no hustý....***ale tip

fungus2
28. 02. 2003
Dát tip
Drsné!!

Grip
28. 02. 2003
Dát tip
A takový lidi existujou. Hrůza. Uvědomuju si, že o nich vlastně nic nevím a proto jsem rád za tvé dílo. Měl by to číst každý, protože z kohokoliv se může stát násilník nebo naopak jeho oběť. Doufám, že budeš pokračovat. Tip

Kandelabr
28. 02. 2003
Dát tip
pořád mi tam něco chybí....zase cítím samoúčelnost... viz carrie (ta první) :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru