Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Snědený šaolin

04. 03. 2003
2
0
1401
Autor
lord_Ivanhoe

:-)

... pár dní po tom, co se Tuhomlask nastěhoval do své jeskyně, se začal rozhlížet po okolí. Začínal totiž mít hlad. A když má takový člověk hlad, tak většinou žere mrtvé lidi. Proto se taky stěhují tak blízko hřbitovů. No a tak ten z 56. se procházel po okolí a poptával se po hřbitovech a mrtvejch lidech. A všichni se ho báli a nechtěli, až umřou, aby je sežral. Naštěstí měl ale nějaké zásoby doma a občas mu od příbuzných přišla nějaká ta obsazená rakev na posilněnou.Některý z těchto lidí jsou dokonce tak zlí, že když není nikdo mrtvej, tak někoho mrtvýho udělaj, nebo dokonce někoho sežerou zaživa, ale to není případ toho z 56. Ten žil poklidným životem, dokud se jednou nesplet a nesežral jednoho šaolina, kterej se nechal zahrabat zaživa, aby ukázal ostatním šaolinům, jaký je borec.


Never More
16. 03. 2006
Dát tip
průměr, ale co to má znamenat s tím Shao-linem???

ondrech
08. 09. 2004
Dát tip
nemá to žádnou kostru. ted ajá mám co povídat, že? ale nelíbí se mi to, to je to...

Ighor
22. 09. 2003
Dát tip
Silák šaolin

Početl jsem si!*

Gunhead
04. 03. 2003
Dát tip
až na toho šaolina se mi to líbí... :)

Fairiella
04. 03. 2003
Dát tip
IVANE!!! Ne každý člověk, který má hlad, žere mrtvé lidi. Až na pár výjimek (ehm ehm... a to zakašlání znělo jako: "dwimmerlaik") :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru