Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídky 3

10. 05. 2000
0
0
2139
Autor
Laďa

...a jedeme dál.... Už jste si přečetli něco od minula? Nechci se tu plácat jen tak pro nic za nic.

Doraz – Možná to bude Jedna super absurdum povídka. Mňam. Tyhle věci čte i čtenář náhodný se zájmem až do konce. Co se vám může stát, když si jdete koupit koberec. „Kdyby mohly pohledy trhat, zbyly by z jedenáctileté Cecílie Klátilové jen sračky.“ „Pan Klátil pochopil, že pokud se nezvedne vítr, je on i jeho žena s dcerou, která ke zklamání obou rodičů i tuto noc přežila, pěkně v prdeli.“ „A co hodit dceru žralokům? Zaměstnám je a sám přeplavu na druhou stranu. A navíc ušetřím za koberec! Ale možná ve vodě zmrznu.“ „ Ano pane, zítra po třetí hodině se to nakládá, takže příští rok tak kolem vánoc by jste to mohl mít." odhadoval Kožak.“ MM – Oskar a kojot MM nezklamal a šílí dál. Připomíná mi Ajvaze, jestli vám to něco říká. „Nenápadně si otírám posranou botu o pleš pána, co sedí vedle mě a čte si pozpátku talmud.“ Mnata Gedeon – Konverze pana Lundy Kdo by snad chtěl věřit Jehovistovi, ať si tohle pro jistotu přečte. Není to nuda. „Nejvýš je takzvaný vedoucí sbor neboli Biblická a traktátní společnost Strážné věže hlásající Jehovovo království, osmnáct dědků, kteří tloustnou z příspěvků a nic nedělají.“ Kirt – Kino Snaha byla. Usmějete se. „...co si má představit pod tím, že mravenec se kouká na mšice, které mu předtím jedla beruška.“ Doraz – Vrahové času Takhle dopadá ponorková nemoc. Opět kapku ujetý a opět se smyslem. „Chvíli jen tak seděl a vychutnával chuť kubánského tabáku. Vstal a šel k nehybnému tělu svého nadřízeného. Sklonil se a pomalu otočil kapitánovo tělo. byl již mírně opilý a proto si nebyl jist, jestli na něj kapitán mrknul nebo ne.“ Cthulhu – Moucha, která seděla na okenním skle Dva různé příběhy (dva stejné příběhy, každý končí jinak). Vyberte si. „Bác! Další pokus o záchranu skončil, jak jinak, na okenním skle.“ Cthulhu – Šťastný den Málem bych ten konec nečekala, přitom co se mohlo stát jiného jednomu příliš šťastnému. „To já už z matiky neměl jedničku celé tři roky... O důvod víc, proč ho nesnášet.“
Silvinka
24. 05. 2000
Dát tip
Ladi, si skvelá, takto mi naozaj nemá čo uniknúť. Ďakujem.

Ladí: ta kobercová je bezkonkurenční :-))

Laďa
12. 05. 2000
Dát tip
Bebí jsem stejného názoru.

Laďa
11. 05. 2000
Dát tip
Tapírko, už se stalo. Hned jak jsem byla nepochopena, jsem se jejich očima podívala a je to zajímavý. Fakt by se to dalo brát jako experimentátorský dílo. Ale není tomu tak. Chi. A Tapírko, ty jsi vážně ženská? MM - není zač, tebe čtu bez násilí. :-)

papouch
10. 05. 2000
Dát tip
pro mne nepolknutelné sousto .... no Ladíí??? Na jedné straně mne plísníš za hypotetické vláčení ptáčete a na druhé straně toto ... :-)))) Budu si to muset přečíst ještě aspoň devatenáctkrát... :-)

Laďa
10. 05. 2000
Dát tip
Ech papoušku, moc ti nerozumim. Co se ti příčí v krku, že nemůžeš polknouti?

Dědouch
10. 05. 2000
Dát tip
DOBRÝ,DOBRÝ,DOBRÝ §§§§§!!!!!!!!!!!!!!!!!! panebože pěstuj to ať to v tobě nezdechne,až se ti narodí druhý dítě a starýmu budeš po osumsetšedasátýdruhý žehlit tu samou košili...Buď vodolná a sebevědomá aby tě žádnej pitomec nerušil svejma kritikama,piš si co chceš a běda jesli vo sobě někdy zapochybuješ...byla by to škoda

Laďa
10. 05. 2000
Dát tip
Vo co de???

Dědouch... Laďa: dost dobrý, funguješ tu jako můj kompas ukazující místo na sever (nebo kam to má ukazovat) na echt povídky :-)

Laďa
10. 05. 2000
Dát tip
Bebí, to je účel. Ještěže tak. Která se ti líbí?

Cid
10. 05. 2000
Dát tip
Tak jsem to přečetl Laďo. Teď tu stojím ve svém gotickém plášti a dívám se na ten květ dvacátého století. Dívám se pozorněji a poznávám růži, však s okvětními plátky z ocele, která je šedivá jak kůže starých draků. Místo motýla na mne kouká E.T. a vyplazuje jazyk. Tak kývám svou tvrdou hlavou a říkám:"snad ano". Však nerozumím, pochopit draka je mnohem snadnější. Děkuji

Merle
10. 05. 2000
Dát tip
všechno už jsem četl dřív, ale k Cthulhovi jsme se rád vrátil... BTW: (občansky Konstatin Šindelář) se svýma fantasy povídkama obsadil sedmé a 12 místo v jedné soutěži a vyšly mu ve sbírce Drakobijci... ale ani jednu z nich už tu nemá... asi je smazal

Laďa
10. 05. 2000
Dát tip
Asi bych měla pro všechny ujasnit, že tohle je upozorňování na stará díla. Konkrétně povídky. Název, autor, můj názor, vytržená věta pro vaši představu. O.K.?

Laďa
10. 05. 2000
Dát tip
Do prčic, avízo.

Tapírek
10. 05. 2000
Dát tip
Laděnko rozmilá dobrá vůle někdy nestačí:o))))))))) oni jsou to takový naši malý tupounci ale nic si z toho nedělej - hlavně že je to zaujalo - Podívej se na své dílko očima těch co nepochopili že upozorňuješ na povídky... myslím že se dobře pobavíš - já se tedy pobavila moc!:o))))) Dík za tvou práci!!!

MM
10. 05. 2000
Dát tip
Dík :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru