Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Fucking Teenagers (part I.)

11. 03. 2003
6
0
1634

Dělali to každej pátek, přesně v 9 hodin večer, týden co týden, měsíc co měsíc, rok co rok. V tom domě nikdy nepoužívali závěsy. A tak samozřejmě já i Sammy jsme každej pátek, přesně v 9 večer, seděli na stromě přesně naproti jejich oknu. A vždy to bylo stejné, žádná změna, inovace, překvapení. Prostě klidný manželský sex – nuda.

A tak jsme, v rámci našeho skautského přesvědčení, zakoupili za své “těžce vydělané peníze” jistý druh časopisu propagující nezvyklé sexuální pozice a nezávazný sex, a po důkladném prozkoumání jsme ho vhodili nudným manželům do schránky.

Ještě týž den jsme si na Skautské radě mohli s klidem Angličana odškrtnout kolonku “… alespoň jednou denně udělat dobrý skutek!” Jo, tehdy jsme byli prostě svatí!

Příští pátek jsme pak šli obhlédnout výsledek našeho snažení a … nic. Manželé si prostě jen koupili závěsy! Tak lacinou reakci jsme od nich tedy neočekávali.

Válečná sekyra byla vykopána!


Cheeky
18. 10. 2003
Dát tip
:o))))))))))) super :o)))) už se těším na II. :o)

Cekanka: Jen pro úplnost Fucking - neznamená jen souložící, ale také slovo "posraný - v tomto případě posraní" což mi potvrdila i profesorka angličtiny, ikdyž chvíli byla v rozpacích :o)

Nikolka
02. 06. 2003
Dát tip
To byli asi nějací hrozně nepřejícní manželé... Co je to dnes za sobecký lidi, že?:-) TIP

Cornel: Tak to pak jo :-)

No jo, jenže přeloženej ten název je "Souložící týnejdžři" a to je pravda, že nesouhlasí. Jinak ty dva chápu, taky jsem nikdy nestála o nějaký experimenty a úplně mi vyhovoval náš kvalitní, pravidelnej a stereotypní manželskej sex :-))) *

hahahá, dobré.... t*

JosefTupý
09. 05. 2003
Dát tip
fajn, docela pobavilo:o)

Kandelabr
18. 03. 2003
Dát tip
hezký foreček. Poslední věty bych vynechal, trochu rozmělnují působivost. Ale já jsem notorický škrtač posledních vět :) název je v klidu (cool:)

Katčenka
17. 03. 2003
Dát tip
Tohle je super :-)))

StvN
16. 03. 2003
Dát tip
Docela sranda.

Astalavista: Po pravdě nechápu, proč nechápeš název - hlavními postavami přece nejsou manželé, ale ... bingo?! (za bingo doplň dva puberťáky a máš vyhráno) :-))) Nehledej v tom žádnou vědu. Přesně jak řekl Katugiro, je to jen Lehký střípek :) Katugiro: Asi by se snesly, ale pak by každej z těch střípků ztratil svojí jedinečnost, svou vlastní hlavu i patu, svůj smysl, význam. T_O_M: Jo, taky bych to zpřístupnil po 22 :o) I když vlastně ne, ať se nechaj lidičky inspirovat vynalézavostí Teenagerů!

T_O_M_
13. 03. 2003
Dát tip
Tohle dílko by měli zpřístupnit po 22 hodině :-) Jasně že si dělám srandu!

katugiro
12. 03. 2003
Dát tip
hezký, lehký střípek, snesly by se v jednom vydání i tři, aby člověk nevypadl z kontextu... :)

Quinn
11. 03. 2003
Dát tip
:o) :o)

:)))

Irvinia
11. 03. 2003
Dát tip
Úúúúúúžasné :c)))))

Astalavista
11. 03. 2003
Dát tip
Nechápu název, sex provozovali přeci manželé, kterým jste čuměli do okna, a těm bylo asi víc než 19, ne? Jediný vysvětlení by mohlo být, že jako vy na tom stromě...:))) No, radši si počkám na tvou verzi.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru