Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Výkřik

13. 03. 2003
4
0
1050
Autor
sazzy

Příběhy, pohádky

bez šťastného konce.

Spousta osamělých nocí

a problouděných dní.

Jeden z miliónu,

jeden milión.

Ožívající mýty

a pohřbená neskutečně živá

minulost.

Výkřiky ze sna

a zakřiknutí lidé v zaměstnání.

Sto šedesáti písmenkový výkřik

poslaný

na displej o velikosti krabičky

od sirek.


clovrdik
22. 09. 2003
Dát tip
:-) jo, je to hezky napsaný, má to něco do sebe a docela tě chápu ... TIP

theo
17. 09. 2003
Dát tip
Text: ano, hezké, zvlášť místy (osamělé - problouděné, výkřiky - zakřiknutí), ale já opravdu nerozumím tomu mobilu na konci? proč? a taky bych něco vypustil (neskutečně, v zaměstnání, a asi celej konec :)) omlouvám se, že tak nimrám

Megie
18. 06. 2003
Dát tip
Trochu mě zachvátil pocit nicoty, jinak asi často by to celý platilo i na mě...s dovolením si tipnu :-) ***

sazzy
18. 03. 2003
Dát tip
Žůrek: no víš nějak bych Ti to asi měla přiblížit, v naší republice je stovky tisíc lidí a já si nepřipadám jako někdo kdo je stejnej jako ten kdo jde přede mnou nebo jako ten kdo je za mnou, tak snad proto jeden z milionu, navíc celá Země je složená z miliónů věcí, atomů, atd......tak snad jen takhle Ti to můžu přiblížit jinak nevim je mi líto jinak jaká láska to slovo tam vůbec nepadlo???!!!!

Já měl z textu spíš pocit hry asociací - bez hlubšího záměru (není nakonec vždycky nutný). Na druhé, třetí čtení vyznívá lépěji.

Žůrek
15. 03. 2003
Dát tip
já si myslím, že mám přitozenou potřebu tě nějak napadnout...já nevím... tak třeba ne jeden z milionu, spíš on a milion, nedokážu si někoho představit v milionu a... láska! lidi by se měli mít víc rádi a ne dupat

Jestli Ti je 160 malo, pis e-maily. Jinak ten text stoji za vznik, ostatne vcera jsme se o tom bavili... Cs.

sazzy
14. 03. 2003
Dát tip
Díky za postřehy. Katugiro pokud Ti to neplyne zkus moji druhou věcičku tady, jinak nevim :o) csütortök- díkec já se polepšim jenže Tebe se to zas tak moc netýká že, když nemáš founa :-)

JRR
13. 03. 2003
Dát tip
Btw, je to pěkné. Moc to, na můj vkus, konkretizuje dobu, ale to je jen můj pocit. Jinak to příjemně plyne, až na rytmickej nedostatek dvojice "Bez šťastného konce" a "Spousta osamělých nocí"... Ale za celkový dojem TiP*

katugiro
13. 03. 2003
Dát tip
mně to naopak moc "neplynulo", přišlo mi to jako dílko o rozabstrahovaném konkrétním (arte)faktu, jestli se to dá takhle pochopit... :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru