Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Odhalení, pro ni.

25. 03. 2003
12
0
1989
Autor
Josefk

vysvětlivka: U tří sloupů - místní hřbitov

Celej život si hraju na ftipnýho. Fakt jsem často k smíchu. Doma. Přitom sám jsem asi vůbec nikdy nic ftipnýho nevymyslel, i když... dnes je možný fšecko, že. Jsem skoro jako záchodovej pavúk. Nenápadně si vlezně lezu o šesti končetinách, občas se zastavím a pak zase pokračuju... kam? (Zde by se nabízelo slovo začínající na "p", ale to říká každej a já přece jenom snad nejsem každej, tak teda "p" rozhodně ne...)

Jsem taky průhlednej! Mám pár stereoto...typů, který dost často používám (jsou k smíchu, asi už jenom mně):

"koukej, jak krásně dnes svítí čtrnáct dnů", "bude hůř", "bude líp", "až jednou, až naše líce zblednou", "už brzo budou Vánoce, už za šest neděl", "už brzo budou Velikonoce, už za šest neděl", "dnes je možný fšecko", " jdu trénovat ke třem sloupům"... Místo "katastrální" říkám "kastrální", místo "přirození" říkám "mezinoží". Ve slovech vtip a všecko píšu zásadně "f", nad tiskacím "I" píšu tečku.

Zábava se mnou, jak vidíte, moc rozmanitá není. Proto jsem nám pořídil taky zahradu, včelín, louku, les. Když jsem moc ftipný, mám kam jít. Někdy tam za mnou dorazí moje nejdražší. Už se moc těším, až to  zase zvládne.


guy
26. 03. 2003
Dát tip
Chápu jako že budeš potřebovat pomoc. Neboj - do medování je ještě fůra času. Když sis připadal jako ten šestinohej pavúk na záchodě, nebyls tam spíš jako hovnivál? ***

Marthin
25. 03. 2003
Dát tip
A co "katastrofální" místo "katastrální??

Olina
25. 03. 2003
Dát tip
:))) = trojitý uznalý

El_Fossil
25. 03. 2003
Dát tip
:o)

SilverArrow
25. 03. 2003
Dát tip
Hlavně se neopakovat, protože v zápěstí opakovanej ftip není ftipem!

pabouk
25. 03. 2003
Dát tip
he he :)) akorát za všechny pabouky musím protestovat proti utrhnutí dvou nohou a drastickému snížení jejich množství o 25%

woai
25. 03. 2003
Dát tip
no, s mezinožím nejsi originální ;-) a včelín mě zklamal, kam se poděl Fčelín?!!! no, můj manžel si taky často myslí, že je vtipnej a když už jsem slyšela po sto páté, že v zásadě "i v kyselině" tak už mi to ftipný nepřijde ;-))) ale jo, textík mě zaujal, dočetla jsem ho až do konce! :-) a pozvu Pištu, já mám teď nějakou zlobivou náladu a on nemá prý rád pavouky :-) (a říká jim pabouci) ;-)

K textu: Vyznění (pointa) je vážně dobrá, ale na zpracování by se dalo udělat víc.... P.S. Dejte mi už s paboukama pokoj, hadi !

dobrÉ, pochopitelně

Armand
22. 03. 2003
Dát tip
☼ ☼ ☼ :)

Josefk
20. 03. 2003
Dát tip
Duf: sám, to nikdy:-) mám, chceš pár půjčit?

waltr
20. 03. 2003
Dát tip
:o) * ten trénink u třech sloupů by moh bej dobrej

katugiro
20. 03. 2003
Dát tip
zajímavé, přinutilo mě to k zamyšlení nad vlastními stereotypy a nevím, jestli je dobře nebo špatně, že jich nacházím tolikrát více... :)

Duf
20. 03. 2003
Dát tip
Děkuji, ale nechci, mě dost ulítávaj, a eště aby mi ulítli cizí. To by byla ultra depka:) měj se

clovrdik
19. 03. 2003
Dát tip
skvělýý :-))); taky si někdy připadám děsně ftipnej s pociem, že ty stále stejný ftipy jsou vlastně děsně blbý ...; ještě jsem chtěl něco dodat, ale už nějak nevím co (vyrušili mě při psaní týhle kritiky), tak snad jenom jeden fTIP

Rowenna
19. 03. 2003
Dát tip
Tahle sebeironie je úžasná. Tím prologem *** než jsem si s poslední větou oddechla, tak jsem se tu chvěla strachy, o čem budeš psát.

Radost
19. 03. 2003
Dát tip
+*

Duf
19. 03. 2003
Dát tip
Že ty se sám nudíš? * Pozdravuj včelín. Máš fčely?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru