Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Parazit pan K.

22. 03. 2003
1
0
868
Autor
posádka

naše posádka věnovat toto skvost....věnovat toto skvost

Pokud se vám stala taková zvláštní věc ve smyslu toho, že ačkoli jste právě napěchovali ledničku je prázdná jako nora po vytopení nezoufejte, totiž, zoufat můžete, ale máme pro vás vysvětlení - navštívil vás málokým známý parazit pan K. vyznačuje se značným balounstvím na co přijde, to sežere nenápadná osoba v baloňáku ne nepodobném Kolombovu plíží se po chodbách ústavu a monitoruje pohyb osob směrem ven nyní totiž nastává jeho chvíle - ledničky nacpané jídlem pro pozdější konzumaci si říkají o sežrání a proto

Nevyčítejme našemu drahému příteli panu K., že tak činí

Ta naše posádka shovívavá

 

Uvědomily jsme si, že tento náš popis je zcela nepostačující a proto přikládáme další část skládanky o podivuhodném tvoru panu K. Tohoto můžete totiž potkat nejen v branách ústavu, popřípadě přisátého na dveřích ledničky, nýbrž též je toto tvor venkovní, vyznačující se velkou snahou o pomoc turistům při objevování Prahy. Často se proto vydává za průvodce německých turistů v domnění, že od nich snad dostane Currywurst.

Ta naše posádka pátravá

 

Zapomněly jsme jednu další velmi významnou stopu, kterou lze pozorovat přímo na těle námi zmíněného tvora pana K. Na jeho skvostných košilích slovy dvou se v oblasti podpaží vyskytuje velká solná mapka, která během dne mokvá. Pro tento případ má náš tvor na půdě ústavu přes svou židli přehozenu rezervní košili (z předešlého dne již uschlou).

Ta naše posádka lejdyspídstik

 

 

 

 

Upozorňujeme čtenáře, že tato postava je zcela smyšlená a jakákoli podobnost je jen čistě náhodná!


ipuqi
28. 03. 2003
Dát tip
myslet že K být jistá bytosz z posádka která v normálka život nepseudonym začínat K a qvačit si po chodníku obvykle celkem rychle, ale ne tlustá být jako tolik žrát a tak já poznat že být jiná osobnost ta vaše posádka separatistická uzavřená feminní

posádka
28. 03. 2003
Dát tip
ty mít špatná úvaha! být to parazit pan K. z ústavu ne žena

woai
22. 03. 2003
Dát tip
košnar nepříjemná fuj na čuch na fejs z oka do oka nechtít potkat já když být malá já říkat, že nechtít sestřička, že sestřička lezou do lednička a nemít, zůstat rozmazlená jedináček! ale nemít z toho radost, být sama... (mít totiž manžela a manžel být chlap, takže být stejně sama...) ale milovat posádka, posádka psát dál!!! :-)

Leata
22. 03. 2003
Dát tip
!

katugiro
22. 03. 2003
Dát tip
tedy "načůral bjůty" se mi líbilo víc než celý medailonek... :)

posádka
22. 03. 2003
Dát tip
naše posádka děkovat všechna příznivec!

Wopi
21. 03. 2003
Dát tip
pěkný medailonek :) jako bych jej viděl, Košnara jednoho

posádka
21. 03. 2003
Dát tip
naše posádka mít ta skvělá opurťunity tu sí him in ol his načural bjůty! děkovat za Tvá čtení!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru