Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ice age

28. 03. 2003
3
1
1296
Autor
toyenka

 

Chlad vztahu a zastavená láska..

Výsměšné jiskřičky v očích Člověka, touha po stříbrném zvonění úspěchu uzamkla Svět do chladu ledových skořápek bolestné samoty.

 

Horkost slzy v té mé krustičce z ledu rozpustila okénko pohledu a já jím uviděla ten okolní mrazivý svět..

 

Polekala se a schovala zpátky do chladu své skořápky. Jak se zima mění v teplo? Poraď.. podej mi teplo tvé ruky a pomoz překonat chladivou samotu.. Strach ze života v době ledové…


1 názor

Ostružina
15. 07. 2007
Dát tip
No jasně! **

toyenka
16. 06. 2003
Dát tip
Milý (nebo milá?) Kačenko.. Vřele s tebou souhlasím, tedy co se to ho vlka šedivýho týče. Ale já to na rozdíl od tebe pochopila už dávno a teď si dopřávám luxus myšlenek, proměněný ve slova.. Tak ti držím palce, jen tak zdravě dále.. :-)) A věz, oni tě stejně sežerou.. Protože nakonec zdánlivě vítězí jenom jeden.. Ale když budeš dávat větší pozor, přijdeš na to, že vítězů někdy bývá i více... :-)) (a díky za písmenka..) toy

TheRaven
13. 06. 2003
Dát tip
Milá Toyenko. Nedávno jsem pochopil víc, než bych kdy chtěl. Věz, že je lepší být vlkem, než se nechat sežrat- ve většině případů...

TheRaven
03. 04. 2003
Dát tip
Po pravdě nemám rád zimu. ...ne přímo jí nesnáším... Tohle mně ji připomnělo- a to především, co do nálady, takže by to čistě teoreticky mělo splnit svůj účel, ačkoliv nepředpokládám, že by to s nějakým účelem bylo psáno... No prostě rampouch na Duši.

toyenka
03. 04. 2003
Dát tip
TheRaven: Tebe zajímán účel? Účelem, nebo spíš bych řekla záměrem těch několika slov je upozornit na chlad mezi lidmi, kteří se ženou bezohledně vpřed a zapomínají žít, nevnímají, že tím zraňují i druhé. Nebo myslíš, že tohle v těch řádcích nenajdeš? Nebo okolo tebe nejsou ctižádostivci, kteří jdou přes mrtvoly? Díky za tvá slovíčka.. :o)) Každý lidský kontakt (i ten písmenkový) je jako pohlazení teplé dlaně..

Nugetka
30. 03. 2003
Dát tip
Je to fakt vystizne a presne. TIP

Cirilla
28. 03. 2003
Dát tip
ale? a já jsem si říkala, že to bude recenze na ten film, co před časem běžel. Každopádně nehraj skořápky, nadýchni se jarního vzduchu a ono to půjde.

toyenka
28. 03. 2003
Dát tip
No, je to dojem po filmu, ve kterém jsem našla kopii tváří ze své doby ledové.. Uhodla.. i když nepřímo..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru