Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O králíkovi v noře

16. 05. 2000
0
0
1459
Autor
Zly_skriatok

Prvá báseň na zakázku. Merle mi dal domácu úlohu - a to, že mám napísať báseň o králikovi v nore. Z úcty k majstrom sveta som ju zložil v češtine.

Běhal králík po dvoře, spatřil tam pobudu, teď je zase ve své noře, udělal si ostudu. A tak utek jako blesk, oči zakrývá si ouškama, nepostrádá slunce lesk, pokoj vychutnává douškama. Radši bude chvíli v klidu, nechce měnit názor, vyhýbá sa přeci lidu a číhá na něj Azor.
Naso
18. 07. 2001
Dát tip
Tak mluvil Lyrik!

Merle
17. 05. 2000
Dát tip
fakt, kdyby byla vypilovaná rytmika, bylo by to moc roztomilý :-)))))

Lyryk
16. 05. 2000
Dát tip
Báseň je z hlediska rýmů a rytmu jen zábavná veršovánka. Sice oceňuji tvoji češtinu, kde ses nedopustil žádné chyby, ale spočítej si slabiky, rýmotvorbu v češtině ti plně odpouštím, přesto si hvězdičku seberu do mošničky :-))

Mab
16. 05. 2000
Dát tip
skřítečku je pravda ty slabiky by chtěli trochu přepočítat a uhladit:o) ale získal sis mě obrázkem zajíčka co si přikrývá očíčka ouškama!!! Jinak klobouk dolu před tvou češtinou - je lepší než ta moje:o))) :o)

nicka
16. 05. 2000
Dát tip
proč tentokrát čeština?? jinak roztomilý

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru