Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Proč je život tak nádhernej

16. 05. 2000
8
0
2290
Autor
Kangi

něco o sobě, něco z mého života

Protože musím každýho rána řvát Protože se pokaždý zamiluju do někoho komu jsem jen pro smích Protože jednou do měsíce se chci zabít Protože mě každej považuje za mírně retardovaného Protože mě každej na ulici zastavuje a svěřuje mi svoje pocity Protože pokaždý když chci vědět kolik je hodin se musím třikrát podívat Protože chodím bosej ve sněhu Protože mě občas chytne psotník a já běhám nahej po parku Protože mi pořád kručí v břiše Protože mám obě kapsy prázdný Protože mě každej žádá o nějaký prachy Protože mám pořád potyčky s uniformama Protože si nikdy nekupuju jízdenku Protože si nikdy nepamatuju co mi kdo řekne Protože těm co miluju sprostě nadávám Protože k těm jimaž opovrhuju se chovám jakobych se jim chystal vylízat zadek Protože holka kterou miluju mi říká že vypadám jak děvka Protože se raději přerazím než abych se ohnul Protože každej kdo mě zmerčí si hlídá kapsy Protože každýho naseru svým ksichtem Protože se na mě porád lepí ňákej buzerant Protože nikdy nevím kde jsem a jak se tam dostal Protože mě každej má za blázna Protože si každýho večera dávám ještě jeden den Protože na sebe přitahuju samý trapasy Protože mě každej oslovuje krásná slečno Protože si nemůžu vzpomenout jak se jmenuju Protože po jednom pivu vidím opičky Protože všechno dělám opačně než se po mě chce Protože si myslím že dělám věci dobře ale každej mi tvrdí že je to naopak Protože nikdo nerozumí co říkám Protože každej kdo porozumí nepochopí Protože každej kdo pochopí nesouhlasí Protože pokaždý když se mě někdo zeptá co je dneska za den ptá se ještě někoho jinýho aby mi pak slavnostně řek že mám pravdu Protože si pokaždý říkám že život je nádhernej Ne že by byl ale já ho tak cejtím ...!
hammem
03. 04. 2003
Dát tip
su ludia ktori nic z toho nikdy nezazili...a mozno preto maju mizerny zivot nemyslis?

KennyG
18. 12. 2001
Dát tip
helehele zase skveli ...nerozciluje te to ... ke vsem tem vecem ...ze jeste vyborne pises?

...protože blbneš, jen tak dál...

Eidhell
12. 04. 2001
Dát tip
Super vec a mam z ni porad dobrej pocit i kdyz si mezitim dost zmenil styl psani, TIP a hop do nejoblibenejsich

Biri
11. 04. 2001
Dát tip
jojojo, jaký si to uděláme takový to máme... ne vážně, super, prostě to jede a nezastavuje se a já si jen lítám mezi temi vsemi slovy a je mi krásně smutno a vyrovnaně Tip

Katerina
24. 11. 2000
Dát tip
Zivot je takovy, jaky ho vnimame :-))) tip

Saxanka
22. 07. 2000
Dát tip
Uffffff nicméně,jak řekla Sarken i já se přidám,máme pár věcí společných

clovrdik
29. 05. 2000
Dát tip
dóóóóst dobrý a zajímavě pojatý. TIP

Sarken
23. 05. 2000
Dát tip
seš skvělej!!! (pár věcí máme společných)

Kangi
18. 05. 2000
Dát tip
Zpráva pro Javerta : sám tomu nevěřím a snad právě proto mi to připdadá tak pravdivé, až tomu sám začínám věřit ...

Merle
17. 05. 2000
Dát tip
nic pro mě :-(

Mab
16. 05. 2000
Dát tip
:o))))))) já ho tak taky cejtím........!!! a to je asi to hlavní. Tohle nedokážu konstruktivně kritizovat - moje pocity z tvého dílka? usmívám se - moc přátelsky se usmívám a držím ti palce aby si ho tak cítil napořád! LÍBÍ!

Javert
16. 05. 2000
Dát tip
Nevěřím.

Doggy_Bag
16. 05. 2000
Dát tip
Snad právě proto, že ....k těm jimaž opovrhuješ se chováš jakoby ses jim chystal vylízat zadek , ....se na tebe porád lepí ňákej buzerant , a hlavně proto, že si nemůžeš vzpomenout jak se jmenuješ, jsem docela rád ,žes to nezveřejnil pod mým nickem.

MM
16. 05. 2000
Dát tip
Tohle je hodně dobrá báseň. Ta finta je asi v tom, že kdyby to psal někdo jinej, tak bych mu to nevěřil, jenže od tebe to znělo opravdově (stejně jako ta o lásce)... To je prostě něco, co můžou ostatní (čtouce tvé texty pouze přes Písmáka) jen těžko posoudit. (AdaMM z Liquidace) PS: Pokud byste byli náhodou z Brna, přijďte si Kangiho poslechnout na některý z dalších literárních večerů (doufám, že přijdeš!)

Hippocampus
16. 05. 2000
Dát tip
Proto???

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru