Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Cíle a touhy

22. 05. 2000
1
0
1334
Autor
Stepca

Je to starší indispozice, ale snad takhle... Cíle a touhy přátel mých odlétly k horám a kolikrát přemítám chci iluzi si vzít děj snů je často protiklad. Před spánkem dvěře zavřený v noci jsem často nemoh snít prý touhy jsou jenom koření se kterým chutná žít?

Cíle a touhy Z nás každý má svá přání z vás mnohej by si přál mít život jako zdání kde by úsvit štěstí stále hřál. Dní nikdo nemá málo stín aby měl jen za sebou splín aby šanci měl jen malou když svoji hůlku láme nad tebou. Dál v žilách bubnování vál tě jinou cestou vál vír osudových klání za řeky, za kopce, kamsi dál. Starý pán strništěm se toulá lán polí za sebou sám prý zámky stavěl boural pomyšlením záda zazebou.
Sarken
31. 05. 2000
Dát tip
až na poslední odstavec se mi to moc líbí

Merle
24. 05. 2000
Dát tip
od tebe jsem čekal trochu víc, teda lepší konec... ale jinak dost dobrý taky ti v poslendím řádku přebývají tři slabiky, ale kupodivu to nepůsobí moc rušivě)

Laďa
23. 05. 2000
Dát tip
Promiň, ale všechny řádky se mi líbí. Jak ti to jde, když jsi v klidu a trochu vážný. :-)

Helena
22. 05. 2000
Dát tip
Říkáš, že je báseň starší. Mně se zdá jako čerstvé strniště. Promiň. Ale hodně řádků se mi líbí :-) děj snů je často protiklad ! :-)

Hackman
22. 05. 2000
Dát tip
i touhy maji svoji odvracenou mesicni tvar a take usmev, kterym nam sviti na cestu...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru