Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Věřím !!!

21. 04. 2003
2
0
1509
Autor
Fil

…jestli chcete otestovat sílu svojí mysli, lásky, důvěry a věrnosti zeptejte se své lásky na její bývalé a budete-li ji nadále milovat a věřit ať je třeba 1000km daleko a minulost měla podle Vás černou jak je sama tma, pak už vydržíte spolu vše. Zda-li jen jednou zapochybujete nechte toho-nemá to cenu a řekněte jí sbohem. Nezapochybujete-li a ona Vás zklame, nezabíjejte se – zabijte ji ! P.S.-Dal jsem to, ale těžší zkoušku moje srdíčko ještě nezažilo….

 

Přál jsem si zakusit

Zkoušku své důvěry

Pod deštěm spermatu

Vyslechnout nevěry

 

…srdíčko zabolí

 

Co může být těžšího

Snést břímě – minulost

Jen sílou lásky

Ta děsivá upřímnost

 

… neměl ses ptát

 

Věřím jen Tobě

Smyšlené pochyby

Rozmetáš v prach

A slova Co kdyby?

 

…vyjetej strach

 

Ni síla býka

Mi na tohle nestačí

Však láska má přežila

A vesele skotačí

 

…věřím a miluji

 


Fil
07. 02. 2006
Dát tip
Věř - nemá smysl říkat něco jiného!!

má,,,,,

no...a preto tvrdím, že je...veď môj názor na toto je už v tej básni pred touto (chronologicky...po tejto;) )...proste...mne sa zatiaľ veriť vcelku dá...;)...teda aspoň ja si zatiaľ verím;)

zelva
27. 01. 2006
Dát tip
...tip

Fil
26. 04. 2003
Dát tip
taky, taky-ale....no prostě u mě to bylo jiný a tečka.

soňa
25. 04. 2003
Dát tip
a ty jsi taky vyprávěl?

fermosa
23. 04. 2003
Dát tip
i ten život co si s lidem svým zkouší zda-li něco vydrží.......... básnička je hezká, jen trochu uprav písmo *

Fil
23. 04. 2003
Dát tip
Díky...:-) Název...hlavně její název.... Nu, co se týče písma tak na něho ani nechytnu, ptz. chci, aby bylo strohé co nejvíc to jde. Jinako trocha hlouběji. Nemám tuhle poetku rád, nebo ani ne poetku, jako spíše to, jak to bolelo a nechci se sem vracet- ani o tom přemýšlet, i když na konci bylo vítězství a možná to nejcenější a za 10let si s Drahou v náručí zavzpomínáme na to jak to bylo těžký přemoci, pochopit a uvěřit samotné podstatě důvěry....Vím, že nikdo z Vás vlastně úplně neví, co za tím je a jen se můžete domnívat, co mě k tomu vedlo a vidíte zatím jen nějaký citový výlev umorousaného písmáčka či si myslíte, že jste naprosto v obraze, ale není tomu tak. Neví...nikdo z Vás neví....jen Já a Ona....Tak mě(nás) tady prosím nechte... Omlouvám se za to, že jsem se tady tak rozepsal, ale tohle bylo pro mě vážně to nejtěžší a je to vlastně jediná zkouška , která Vás testuje pořád a pořád a každou vteřinou, kdy jí nedržíte v náručí....Pro ní má význam jenom poslední řádek, stejně tak jako pro mě, kdyby napsala ona tuto báseň.A oba víme že je to báseň (věta) nás obou a nezáleží na tom kdo ji napsal. Bez té věty...bez té věty by jsme spolu nikdy nebyly.....nu snad jste mě pochopili či pochopíte a když ne, tak si přečtěte něco jinýho. Barunko MILUJI TĚ !!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru