Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Muž a žena

25. 04. 2003
41
6
7817

 

Její krása byla zvláštní. Nebyla dokonalá. Ale provokovala. Provokovala už chůzí. Natož pohledem. Viděl její tvář neustále před sebou. Viděl ji, jak je skloněná nad prací, hledí do papírů a potom vycítí jeho pohled a očima se pomalu odpoutává od svého předmětu zájmu, na chvilku se zamyslí a podívá se na něj s otázkou. A potom se usměje. Má okouzlující úsměv. Ve chvíli, kdy se usmívá se mění celý svět. Teď to už věděl zcela jasně – chce ji. Ale taky věděl, že nebude legrace ji dostat. Je krásná, milá, srdečná, okouzlující a…..nepřístupná. Nebyl žádný začátečník. Poradí si i s ní. Byl o tom přesvědčen.

 

Ten muž ji zaujal. Bylo v něm něco…milého, až dětského. Když se na ni díval, vypadal, jako děcko, které se dívá na hračku za výkladní skříní. Je si vědoma toho, že se mužům líbí a ví i o tom, jaké představy v nich vyvolává. A umí toho využívat. Zatím neví, co jí může tento muž nabídnout. Zatím jen ví, že se vrátí.

 

Čekal týden. Býval by se tam rozeběhl hned druhý den, ale věděl, že je lepší počkat. Ona věděla, že ho zaujala. Teď týden přemýšlí, proč ještě nepřišel. Týden je přesně ten správný čas, aby vzbudil její zvědavost, ctižádost a aby ho chtěla vidět. Teď ho neodmítne. Vydal se za ní odpoledne, nechtěl ji pozvat na oběd, obědy jsou příliš formální. Nechtěl ji ale ani pozvat na večeři, večeře zavání výzvou. Nechtěl být vyzývavý. Chtěl, aby ho neodmítla.

 

Viděla ho přes sklo, jak vystupuje z auta. Sevřel se jí žaludek. Ten muž ji opravdu vzrušuje. Myslela si, že přiběhne hned druhý den, ale překvapil ji. Nebála se, že by o ni neměl zájem. Ten týden čekání probudil její zvědavost. Pozve ji někam už dnes? Sedí za stolem a hledí do papírů, nedává na sobě znát svůj zájem o něj. Jen ví, že k ní přichází. Položil na papíry před ní růži. Žlutou. I v tom je originální. Co asi znamená žlutá růže? Znamená “Chci tě“? Vzhlédla a jejich pohledy se setkaly.

 

„Dobrý den“ pravil on

„Dobrý den“ odpověděla

 

Samozřejmě ji pozval na sklenku a ona samozřejmě přijala. Teď sedí proti němu, opřená v židli,  ruce položeny v pase a zpříma mu hledí do očí. Je velmi sebevědomá a on ví, že na tuhle noc nikdy nezapomenou. Nějak to prostě ví, že tohle je noc jeho života. Takže večeře a jdeme na to.

 

Panebože, ještě se nekoukala do tak chtivých očí! Chce se jí smát, musí se ovládat, aby se nepoložila na stůl a nesmála, jako blázen. Ne ne, zachová důstojnost, bude tu hru hrát až do konce. Ten chlap si je sebou tak jistý! On si vážně myslí, že nad ní zvítězí! Opravdu se jí chce smát!

 

Pozval ji k sobě. Přijala bez rozmýšlení. Tím jeho sebevědomí vystoupalo k nebeským výšinám. Hned za dveřmi se k němu lačně přitiskla celým tělem. Cítil ty tři vyzývavé body. Hodlal si ji vychutnat. Jenže ona přebírá iniciativu. No, budiž, ani proti tomu nic nemá. Paráda! Rukou ho přitiskla ke zdi a kolenem mu rozrazila nohy, až to zabolelo. Přisála se k němu, kousala do rtů a sála jazyk. Jednou rukou si svlékla šaty.

 

Svlékla si šaty a potom svlékla jeho. Jeho svlékla úplně. Jak se třásl! Jak nastavoval ústa! Jak jeho ruce hledaly čeho se chytit! Vždycky se mu vyvlíkla. Ví, jak muže vydráždit k nepříčetnosti! On se nemýlí, opravdu na tuhle noc nikdy nezapomene! Stále ho vášnivě líbá a otočí ho zády k posteli. Potom do něj strčí a padne na něj. Cítí, jak mu tuhnou svaly. Cítí, jak moc ji chce.

 

Má co dělat, aby se udržel a nevrhl se na ni. Je to fakt samice! Ještě se ho vlastně nedotkla. Jen ho stále líbá. Ale ještě ho nepolíbila jinam, než na ústa. Jen ho svlékla a pak spolu spadli na postel. Cítí její ňadra a její klín. I ona musí cítit jeho. Ona moc dobře ví co dělá a hlavně co to s ním dělá! Připadá mu to jako věčnost! Chce se s ní už milovat!!!!! Chce ji zničit! Opravdu se musí moc ovládat.

 

„Chci tě!“ zašeptala

„Chci tě!“ zašeptal

 

Už ho mám, kde ho chci mít. To je správná poloha, řekla si a rozhlídla se po místnosti. Našla šátek, kus provazu a kus kabýlku. Vstala z postele a šla ty věci posbírat. Potom ho beze slova přivázala k pelestem. „Budeme si hrát, miláčku“ řekla a usmála se.

 

Taky se usmál, ale trošku křečovitě. Nicméně se nebránil. Ten strach ho vzrušoval ještě víc, mnohem víc. Seděla mu obkročmo na břiše a utahovala uzly. Kristepane, co z tohohle bude? Nikdy nebyl spoután, nepovažoval to za nutné, vždycky měl situaci pod kontrolou. A teď se úplně vzdal téhle ženě, o které toho ví tak málo.

 

Usmála se na něj a zavázala mu oči. Cítila napětí v celém jeho těle. Je jak přetlakovaný papiňák, bude ho muset trošku zchladit. Vstala a odešla hledat kuchyň. Z mrazáku vyndala led a vrátila se zpět k němu.

 

"Ježíši! Ona mi zavázala oči a odešla! Teď mě tu takhle nechá a najdou mě za měsíc v rozkladu!" Ale ne, slyší ji chodit po bytě. Třeba ho jen okrade. To byla v tuhle chvíli přijatelná alternativa. Zaplaťbůh, vrací se!

 

Ale že má ten chlap fakt krásný tělo! Hleděla na něj chvíli, jen se na něj se zalíbením koukala. Vlastně se jí mužské tělo líbí. Vlastně se jí líbí i ten pohlavní orgán. Jen po něm nikdy netoužila. Ani po těle, ani po orgánu. Nenáviděla je oba! Přistoupila k němu a oběma rukama ho začala hladit. V každé ruce držela kostku ledu.

 

Chvíli se nic nedělo. Už z toho byl nervózní. Kdyby aspoň mluvila. Nebo kdyby viděl, co dělá, kam kouká a jak se tváří. Mohl by předpokládat, co udělá. Potom ucítil z ničeho nic něco zvláštního, cukl sebou, lekl se! Ledové doteky. Ledové a mokré. Hladí ho po břiše, po stehnech, po ramenou, po hrudníku, po krku…jen ne…tam. A on neochabuje. Ta touha po ní je neustále velmi silná. I přes strach, i přes nedůvěru, nebo možná díky nim.

 

Led se rozpustil. Sedla si na něj, ale ne už na břicho, níž. A trošku se pohupovala. „Víš, oběma se nám to bude moc líbit. Ani já, ani ty na tuhle noc nikdy nezapomeneme. Pustím hudbu.“

 

Slezla, pustila rádio velmi nahlas, posbírala svoje svršky, boty, kabelku a opustila byt. Z kabelky vyndala mobilní telefon a vyhledala heslo Klárka. „Za chvilku jsem doma, lásko…ne, jsem v pořádku…..nenudila jsem se…miluju tě…..“

 


6 názorů

rubi
11. 03. 2009
Dát tip
to je ze života, krutá realita! Na ženské myšlení nemá ani Albert Einstein.....

no, odporovala bych, tohle neni moc povedený, je to hodně z kdysi :-)

Fidler
09. 01. 2007
Dát tip
Některé vyrazy jsou moc obyčejné ..ale jiné zase dost zajímavé..U povídek je duležitá čtivost a ta tam určitě je..obsah je celkem dobrý..líbilo se mi to :-)

25.4.2003 to byla jedna z prvníéch věcí který jsem napsala :-)))))

reka
19. 12. 2005
Dát tip
vida, nejak jsem se na to datum ani nepodival; ted teprva vidim, ze pred moji reakci je posledni vic nez dva roky stara; zkusim neco novejsiho

reka
17. 12. 2005
Dát tip
cely pribeh je dost prvoplanovy, pointa predvidatelna. napsano docela divne, plno frazi jako je to fakt samice! atd. asi to ma podtrhovat tu ironii, ale me spis takovyhle vety iritovaly. nezaujalo, zkusim neco jineho.

gASK
25. 11. 2003
Dát tip
Jé, von tu někde je? Tak až ho příště uvidím, tak se ti zeptám, jo? Ale bude to až v létě;)))

v létě je pozdě :-)

gASK
25. 11. 2003
Dát tip
Tak to nic....budeš na to muset asi jinak;)

gASK
24. 11. 2003
Dát tip
To jsou jako vykulený oči (8) a otevřená pusa (O)...abys věděla, jak jsem po přečtení vypadal....:))) Anebo osmdesát bodů, vyber si;)

aha :-))) já to dělám s nosem :-))))) takže jsem to nepoznala :-)

gASK
24. 11. 2003
Dát tip
No vidíš, jeden malej nos a co všechno neudělá...takže ještě jednou, tentokrát tvůj starý známý... 8-O :)))

taky to dělám s malým o, protože kdo by měl takhle velkou hubu :-)))))

gASK
24. 11. 2003
Dát tip
Táborský:)))

Jo aha, takže to se diví Táborskej :-))))) a prooooooooooooč???????? :-)))))

gASK
24. 11. 2003
Dát tip
Já nevííííím? Tak se ho zajdi zeptat;)))

dobrý den, pane Táborský, proč se mi tu divíte?

gASK
23. 11. 2003
Dát tip
8O Jak to děláš, takhle mne do toho vtáhnout a udržet napjatýho až do konce?:))) Tahle povídečka je povedená celá od začátku do konce a zase zpátky.....díky ti;) *

A 80 čeho? :-)))))

Lakmus
19. 11. 2003
Dát tip
Je to poctivá práce, asi jsem měl být všímavější... *

A čeho sis nevšiml?

mafie
22. 10. 2003
Dát tip
gratuluju o)), je v tom kouzlo, čekanko čtu tě poprvé a odtedka si na tebe dycky počkám, a vyhrávej, i když víš-nevíš ...

milý,že si mě zase někdo přečet:-) nějak už nicnepíšu,přijdemi tozbytečný,nikdo tady nečte:-)

Tohle je úplně úplná fikce!

j_i_r_i_k
05. 07. 2003
Dát tip
Však se mi to taky hodně líbí :)))...

Já si tim nejsem jistá :-)))teda ne tim, že by se ti to líbilo, to ti věřim, myslim tou povídkou. Myslim, že by mohla bejt i lepší, něco mi na ní furt nesedí

j_i_r_i_k
05. 07. 2003
Dát tip
Do toho nerýpej, ono lepší by asi mohlo být cokoliv, myslím, že když vezmeš dílko ověnčené nobelovkou, tak na něm taky autor najde něco, co mohlo být lepší... To už tak prostě je, že se vždy něco vylepšit dá :)...

Kdyby nerejpal a nezlepšoval, neměl by žádnou nobelovku myslim .-)))))

j_i_r_i_k
05. 07. 2003
Dát tip
No to jóóó, ale... No dobře, tak si rýpej, třeba to vykoumáš :)...

vidíš :-))) já věděla, že vyhraju :-)))))

Xerostomus
24. 05. 2003
Dát tip
no gdybys ho tim qetinacem vzala po hlave, mozna by byl drif u ledu... :-) (Libi se mi polozka - Vazna kritika - budu ji pouzivat casteji - tak toto byla vazna kritika :-))))

Tak já ti za tu vážnou kritiku děkuju :-)))))

Xerostomus
23. 05. 2003
Dát tip
chudak sved sqetinacem... :-)

Tohel neni švéd s květináčem :-)))))

Xerostomus
23. 05. 2003
Dát tip
chudak sved besqetinace....-))))

myslíš, že by mu květináč pomohl? :-)

dennisneni
12. 05. 2003
Dát tip
:))))))))

Katčenka
08. 05. 2003
Dát tip
Nadherny popis -vseho :-) zaver velice prekvapivy...Sedela sem pritiskla celem k monitoru jak sem to hltala.Urcite tip-je to kouzelny :-) a jeste neco-vis,ze pozemni hokej,ve kterem je nejvic lesbicek?Ja teda nejsem,ale je to zajimavy...osobne znam tak sedum,mozna osum paru :-)

a je to věděcky vyzkoumaný????? Já bych chtěla bejt lesbička, mám je ráda :-)

Katčenka
08. 05. 2003
Dát tip
Ja teda moc naky nemusim,ale zase naky sou fakt super...je to podle cloveka a ne podle orientace...vedecky dokazany to neni,ale staci prijit jednou na Slavii a vyzkumy nepotrebujes :-)

zvláštní :-)

Katčenka
08. 05. 2003
Dát tip
Ani ne :) ja uz sem si zvykla za tech nakejch deset let :)

mně to přijde zvláštní. Vysoká koncentrace homo, či bisexuálně orientovaných dívek ve sportovním klubu pozemního hokeje Slavia Praha :-)

LaMouette
05. 05. 2003
Dát tip
....zatra jaro.. eště se mi takový vjetsi začnou líbit.. :-))*

dyk je to jenom literatura, neprožívej to tak :-)))

Žíně
03. 05. 2003
Dát tip
Ta mužská část dialogů a úvah je dokonalá. Nejsi ty, Cekanko, nakonec chlap? -)))))

Perchta
03. 05. 2003
Dát tip
*

No, myslim, že asi jsem :-))))) ale jinak se spíš chovám, jako ženská :-) řekla bych, že když ženská chce mít chlapy na lopatě, tak tu jejich psychiku musí mít zmáklou :-)))))

Žíně
03. 05. 2003
Dát tip
A jejda, ty seš ale nebezpečná. Ale proč ne, chlapům se líbí bejt na lopatě. Hlavně když nám necháte pocit, že to máme pořád v rukou a že jsme milováni a že nejsme za blbce. Pak už se nepídíme, jestli to je pravda nebo iluze a jsme spokojený. Ale nesmí to pak ta ženská zneužít.

Žíně: Hmmm :-) myslim, že toho potom může i zneužívat, ale to už se asi nebavíme o chlapech :-))) CHLAP by si to líbit nenechal :-)

Žíně
03. 05. 2003
Dát tip
No to jo, já ale netvrdil, že si chlap nechá líbit, když ho ženská zneužívá. Já jen řek, žě se nepídí (to jest, že rád věří), že láska je upřímná a nerozebírá, zda je to ženina (nikoliv Žínina) "lopatová technika". Jo, a ještě k té povídce. Přiznám se, že první půlka se mi líbila víc, než ta druhá. Já totiž pořád trnul, co s ním ta ženská udělá a myslel jsem, že ho vykastruje. Naštěstí to dopadlo dobře a ona ho nechala jenom chcípnout - důstojně.

Ale on neumřel, ani ho našli, nebo se vykroutil :-)))

Žíně
03. 05. 2003
Dát tip
Jo? Ale to je nějakej dovětek, ne? Já to v tý povídce nenašel. Tak vidíš, nakonec happy end. A já si myslel, že ho - prase jedno šovinistický (jak by ho nazvaly pí Berková nebo Hausnerová) - necháš zdechnout. To si hodná, že to tak dopadlo. Hned se mi ulevilo.

Jo, to se právě pozná, jakej kdo je. Mně by ani nenapadlo, že by umřel :-)))

Žíně
03. 05. 2003
Dát tip
Nojo, já to tvrdím od začátku, žes citlivá duše. To se z těch tvejch děl pozná na první pohled :-))))))

žejo! A tos ještě nečet Mrchu! :-)))))

Žíně
03. 05. 2003
Dát tip
Äle čet. To neni nic přímo o tobě, protože takový jste všechny:-)), jenže některá se holt pod to podepíše. Takže kromě citlivé duše přidávám ještě upřímnou duši. :-)))

Aha :-))))) tak jo, já ti to nebudu vyvracet :-))))) jdu spát :-))) papa :-)

Lowlander
02. 05. 2003
Dát tip
Super :o)))

Jaký to bylo? :-)))))))

j_i_r_i_k
01. 05. 2003
Dát tip
To se nedá slovy vypovědět, to se musí zažít... Díky :)))

K službám :-)

j_i_r_i_k
30. 04. 2003
Dát tip
Taky netvrdím, že délka je obecným kritériem k posuzovaní kvality (necháme-li stranou subjektivitu tohoto pojmu), jen že konkrétně u tohoto dílka by prostě krátit byla strašná škoda... Odstavce jsou zbytečné ve chvíli, kdy začnou nudit... A to ty odstavce výše fakt nedokážou :)))...

Jiříku, já nevim, co na to mám říct :-) ty mi pořád tak lichotíš! :-)

j_i_r_i_k
30. 04. 2003
Dát tip
Pořád ne... Jenom tam, kde si to zasloužíš... A to, že jsi náhodou prostě tak nějak celkově úžasná, pak vytváří iluzi, že Ti lichotím všude... Ale za to nemůžu já, to Ty :)))..

Zase se pýřim :-))) No ale to, že jsem úžasná umí docenit jen ten, kdo je přinejmenším stejně úžasnej, jako já :-)))))

j_i_r_i_k
30. 04. 2003
Dát tip
:) pňu :)

a to ty evidentně seš :-)))

j_i_r_i_k
30. 04. 2003
Dát tip
Co se na tohle dá říct? Asi vypnu komp (no dobrá, nevypnu, jen zavřu browser), lehnu si a budu vychutnávat své krásně namasírované ego :)))

JRR
29. 04. 2003
Dát tip
Hi:-) Chudák... Líbí*

Gunhead
29. 04. 2003
Dát tip
jak z červené knihovny... pořád jsem si řikal, že vim jak to dopadne, ale furt jsem si nebyl jistej... hezky se to čte, je to dráždivý...a vůbec...dostal jsem chuť.... :) *

Jiřík: Právě :-) kdybys čet celou diskusi, věděl bys, že mi to fakt připadá děsně dlouhý. Ale asi jsem líná to zkracovat :-))))) JRR: Neni to chudák, oni ho vysvobodili :-))))) Gunhead: děkuju, to byl účel :-)))

j_i_r_i_k
29. 04. 2003
Dát tip
Díky komukoliv za to, že jsi líná :)...

OttoWolf
29. 04. 2003
Dát tip
To je romantííka. Fakt paráda - to já ve svých dílkách provádím něco podobnýho ženám :-) - ale jen sem tam. Tip

Jiřík: Neřekla bych :-))))) nakonec většinou jsem líná psát něco dlouhýho :-))))) Otto: Každému, co jeho jest :-)

j_i_r_i_k
29. 04. 2003
Dát tip
Ale já bych řekl... Kdybys tohle začala zkracovat, s každým smazaným slovem bys dílko víc a víc zhoršovala... Prostě když chceš něco napsat a vyjde Ti to na tři stránky, je to nejspíš tím, žes na to potřebovala tři stránky... A cpát to pak na jednu? Ne, to prostě nedává smysl :)...

Já nevim, nepřijde mi, že by tohle bylo měřítko, někdy čtu šíleně dlouhý traktáty a myslim si, že je tam devadesát procent zbytečnejch :-)

Katerina
29. 04. 2003
Dát tip
umet smazat nepotrebne pasaze je opravdu umeni, ja si blahopreji ke kazdemu smazanemu odstavci :-)))

:-) Jo, někdy je to fuška :-)))

Stařec
29. 04. 2003
Dát tip
Můžeš střílet do ruk a noh.

Nerada ubližuju, do ruk i noh to stejně bolí :-)

j_i_r_i_k
28. 04. 2003
Dát tip
Teda nemám na to přečíst celou diskusi... No, k dílku - Ty mi povídej něco o tom, ať píšu kratší dílka :)... Zkus si tohle napsat do deseti slov, nebyla by to velká ale opravdu fakt velká škoda? Takhle jak to je to je geniální a zkracovat to prostě nedává smysl...

StvN: Aspoň je vidět, kdo je vítěz :-)))))

Hester
27. 04. 2003
Dát tip
StvN: ne že by se mi nelíbilo bejt vdaná za takový jméno... teď přemejšlím, jestli jsem od něj četla něco na tohle téma... nevím. Každopádně můj muž se jmenuje Franta a píše povídky hlavně o lítání na rogalu a cvocích, co to provozují. I v té zmíněné byl tím "zneužitým" rogalista.

StvN
27. 04. 2003
Dát tip
- cek - s nikym nesoupeřím - Hes - Svět podle Grapa, jeho matka byla feministka a muži se jí hnusili přes svůj chtíč, ale chtěla mít dítě, dělala sestřičku v nemocnici kam přivezli poraněného pilota, kterej byl po úrazu dementní, takže pořád jen slintal a onanoval, on měl dobrou erekci, ona zase chtěla dítě a tak se narodil Garp

StvN: Já taky nesoupeřim, ale někdy člověk vyhraje, ani neví, jak :-)))))

StvN
27. 04. 2003
Dát tip
- to jo, ale stejně netušim proč jsi o tom mluvila zrovna teď, co kdo vyhrál?

StvN: Vyhrála jsem já, neunes jsi kladívko! :-)))))

StvN
27. 04. 2003
Dát tip
- což to já bych ho nějak unes, ale nevim jak moje hlava

tvoje hlava těžko, bylo to velký kladívko :-)))))

Stařec
27. 04. 2003
Dát tip
Cekanko, tohle mi připomíná Mrchu. Měla bys něco napsat ve stylu těch starých amerických gangsterek. Určitě by to bylo něco úžasného.

To bych nemohla, tam se střílí :-) a já nezabíjim :-)))))

Hester
27. 04. 2003
Dát tip
StvN: nojo, technik seržant Garp, má paměť je krátká. Ale pokud se pamatuju, tak i když se Jenny chlapi hnusili, byla spíš asexuální než lesbická. Stejně se stydím, že jsem si nevzpomněla, četla jsem to dvakrát.

StvN
27. 04. 2003
Dát tip
- byla asexuální, pamatuješ se správně

No co ještě dodat. Ostatní už zde proprali kde co. Tak snad jen: je to opravdu vzrůůůšššo! Ale kdyby se tady dělali čárky pro uveřejnění té tzv. "pornopovídky" tak si mě tam čárkni :o))

Barbar: Já to vzdala, páč by to bylo děsně dlouhý a já jsem ze zásady proti dlouhejm povídkám, už tohle je děsně dlouhý :-))))) Yfča: Ani ti nevim, tak nějak to přišlo samo :-))))) Já jsem šíleně cílevědomá :-))))) BG: Děkuji, to byla krásně napsaná pochvala :-) I slon se dá připoutat :-))) Don´t warry: A co říci na začátek? :-))) BG: Myslim, že Kája Mařík má k pornu mnohem dál, než tohle, to se na mě teda nezlob :-))) I když jeho urputnost, s jakou trval u ženy na černých punčochách taky leccos napoví :-))))) Cornel: čááááááááááááááááárka :-)))

Jo, Stando, na tebe jsem zapomněla, tak tady máš svuj koláč celej :-))))) Já nevim, jestli je ten konec divnej, nebo ne, já to fakt začala psát jako pornopovídku :-))) ale pak jsem si to rozmyslela, perotože by to muselo bejt moc dlouhý a já jsem líná. Takže jsem to předelala na povídku, ale jak jsem to četla několik dní pořád dokola, tak už to vůbec nevnímám a popravdě mi to celý přijde uhozený a blbý. Takže očekávám tvrdý kritiky k věci :-)

seš lakomej, já to věděla!!!!! :-))))) Ty vůbec nechceš, abych byla jiná.....lepší.....?

Já anděl jsem! 5ikal kamarád mýho manžela :-))))) že mám tu svatozář dvojitou :-))))) a to bylo tejden po svatbě :-)))))

To je zajímavý.....většinou píšu pětku místo P, ale když píšu rukou :-)))))

StvN
26. 04. 2003
Dát tip
- asi bych souhlasil s Kandelabrem, žádný překvapení se nedělo, modelová situace, modelová pointa, klasika - Hester - nejmenuje se tvůj muž náhodou John Irving?

StvN: Bylo by dost velký překvapení, kdyby ti po přečtení spadlo na hlavu HOOOOOOOOOOOOOOOOOODNĚ veliký kladívko??? :-)))))

Lamur
26. 04. 2003
Dát tip
wow.....tak tu bych chtel videt natocenou....:-)))

já jí vidim :-)))))

alim
26. 04. 2003
Dát tip
fain se to cte...hezka erotika...t*

Konečně to někoho napadlo :-)))))

trip nechci :-)

joint :-))))) to by šlo :-))))) za každej tip, co jsem tu kdy dostala :-)))))

lenty
26. 04. 2003
Dát tip
Tak tohle taky dobrej kousek, ja beru tu pointu. Je pravda, ze tak v pulce, kdyz jsem si to cetla nahlas, se ke me pridal jeden typek a ten po tobe pry chce pokrracovani. Ja myslela, ze budes omilat zas tu starou znamou pointu, ze ho tam nechala a vyfotila, nebo ze ho zabila, to uz jsem totiz cetla nescetnekrat. Ale dostala jsi me. Jen tak dal. TIP

kde si to proboha čteš nahlas??? :-)))))

StvN
26. 04. 2003
Dát tip
- promiň, hodně lidí dokážu vytočit až k agresivitě, ale kladivo je trochu moc i na mě

Andulka
25. 04. 2003
Dát tip
hm...cekanko, tak si se nam dala do povidek....cte se to moc hezky ...jenom osobne me zarazeji vyrazy "samozrejme ze ji pozval na sklenicku" & "samozrejme, ze pozvani prijala" ......a jeste ten samy den s nim sla do bytu a mela sex... ....tu pointu jsem nejak nepochopila.Proc si s nim zacinala kdyz je lesbian... P.S. podobne pripady jsem cetla v cernych kronikach. Jen dotycna odesla s penezenkou a cennostmi....Seinfield mel take jednu kapitolu na tohle tema...:-))))))))))))))) Ale povidky ti rozhodne jdou hezky o ruky a tak se budu tesit na tu dalsi.

No přeci to je jasný, to je ironie, víš, on byl strašbně sebejistej, takže nezaváhal a pozval jí a byl si jistej, že ona to pozvání přijme a taky ho přijala :-) A to se dělá, že hned jdou spolu, ne, když je to oba bere :-) u nás teda jo :-))) A začla si s nim, protože mu chtěla ublížit :-)

Andulka
25. 04. 2003
Dát tip
Jejky, musis mi prominout, ja myslim uplne na jine frekvenci..:-)))

Hester
25. 04. 2003
Dát tip
A toho chudáka tam nechala přivázanýho? Ježkovy brejle, četlas od Kinga Geraldovu hru? Napsaný je to hezky, tipnu si. Můj muž jednou napsal povídku na podobné téma, ale nechce ji zveřejnit... vůbec nechce žádnou zveřejnit, což mě mrzí, protože nejsou špatný. V té jeho povídce to ta holka udělala, aby otěhotněla. Bylo to psaný z pozice toho otce, jak o tom vypráví kámošovi u piva a stěžuje si, že byl zneužit coby plemennej bejk.

Azzazela
25. 04. 2003
Dát tip
A našli ho alespoň dřív než se začal rozkládat??? :-)Ta žena vůbec nebrala ohled na ostatní nájemníky, když umřela naše sousedka tak se to patro muselo 2 měsíce větrat! Ale líbí*

cvok
25. 04. 2003
Dát tip
dialogy su uzasne :-)

Andulka: To nevadí, já to vim :-) ale stejně tě mám ráda :-) Hester: Nečetla, ale Kinga mám ráda :-) přesto myslim, že tohle neni horor, že ne? :-))) mělo to působit eroticky a humorně :-))) Manžela přesvěč, zní to skvěle! Azzazela: Nesnášim otevřený konce, kde si má čtenář, popřípadě divák, domejšlet, jak to dopadne. Prostě si vyber :-))))) cvok: dialogy tam jsou dva!!! :-))))) SV: To je jasný, na to se potřebuješ soustředit :-)))

Evička
25. 04. 2003
Dát tip
Dočista sem se vzrušila! Ale měla to dokonat, mrcha! Jedu dál v ději! Já tam zůstanu! U něj! Chlapy miluju! To mužský myšlení - řekla bych, že to taky sedí! Tip!! Tva fanynka!

Jsem částečně chlap :-))) myslim stejně :-))))) ale i jako ženská :-))))) nevyznám se v sobě :-))) dík

Hester
25. 04. 2003
Dát tip
:-) podle testu v jedný knížce jsem taky chlap :-) občas to sedí, ale většinou ne. v Geraldově hře zůstane takhle připoutaná manželka, on přitom dostane infarkt a umře, je to na samotě a nikdo neví, že tam jeli... není to klasický kingovský horor, i když temné nadpřirozeno se nemůže nevyskytnout, ale většina děje se odehrává v její hlavě.

Fagus
25. 04. 2003
Dát tip
1) Škoda nevyužitýho bytu. 2) Sám bych viděl, dámy, raději na té posteli vás. Ale odvážu, nebojte... 3) Souhlasím s tím, že chlapi jsou strašně ješitný. 4) Faktická poznámka:"Kabílku" se mi líbí víc než "kabýlku". 5) Dávám tip, dobře se to čte.

fermosa
25. 04. 2003
Dát tip
povídku jsem od tebe četla poprvé a milé překvapení. Četlo se to hezky :-) *t

Evička
25. 04. 2003
Dát tip
Čekanka je originál, i když možná víc chlap - odvolávám požadavek na ženskou něhu! Per do toho po svým! Držím palce!Takovejch barev, nejen černá a bílá!

Hester: Tak to si vážně budu muset přečíst! O tom napsat celou knížku...no jo, kdo umí, ten umí :-))))) Fagus: No jasně, ale ubezpečuju tě, že i naopak je to fajn :-)))A mně se teda líbí i kabýlek, nejni to možný oboje??? Fermosa: Neplýtvám :-))) Evička: Někdy bývám i velmi něžná :-)

Evička
25. 04. 2003
Dát tip
Tady krutá...čeho je u tebe víc?????Ale talentovaná, to jojojojojo!

Já si tady právě vybíjim ty temný pudy :-)))))

fungus2
25. 04. 2003
Dát tip
Jo. Dobře celkem napsané. celkově to vyznívá povedeně. TIP

fungus2
25. 04. 2003
Dát tip
Jo. Dobře celkem napsané. celkově to vyznívá povedeně. TIP

fungus2
25. 04. 2003
Dát tip
Jo. Dobře celkem napsané. celkově to vyznívá povedeně. TIP

Fundus: Dík :-))) jednou to stačilo, jsem skromnost sama :-)))))

fungus2
25. 04. 2003
Dát tip
Ech. To já nechtěl napsat dvakrát. Zablblo mě připojení či co.

Tipping beauty: Ty jsi TAK milá! :-)Už jsem tě dlouho neviděla!!! Fundus: A tak jsi to poslal třikrát :-)))))

teď jsem zase celá rudá já :-)))))

Asi se fakt správně píše KABÍLEK, ale mně se to nelíbí...to měkký I tam prostě nesedí :-) A tak to neopravim!!!!! :-)

Ne ne, plyne z toho jiný morální poučení: Nelez do postele s někym, koho neznáš a o kom nevíš, jestli mu můžeš věřit :-)proč by ses nemoh nechat přikurtovat od někoho, s kym máš děti??? :-))))) A neřikej, že proto, že bys nemoh rychle vyskočit, kdybys je slyšel plakat :-)))))

A víš co :-))))) nebudeme se zamejšlet nad minulostí veřejně :-)))))

halivera
25. 04. 2003
Dát tip
čte se to hezky, to ju.. ale tenhle konec jsem přesně čekala.. takže tak trochu zklamání. gradované super.. nechá se u teho i vzrušit ;o)

Halí!!! :-))))) To mě fakt mrzí, žes to čekala, já ti napíšu jinou variantu, chceš? Původně to totiž měla bejt pornopovídka :-)))

halivera
25. 04. 2003
Dát tip
hihihihihi čekavá.. v poho.. juuuuu.. napiiiiiiš.. těšim :o)

No jo, ale to bych tady nemohla zveřejnit, já si zakládám na svý dobrý pověsti :-)))))

Kandelabr
25. 04. 2003
Dát tip
žádné megapřekvápko na konci, škodka škodka, protože četlo se to fajně. je to tak na třičtvrtě(a pět minut) tipu :)

Protože se nesnášíme!!!!! :-)))))

Kandelabr
25. 04. 2003
Dát tip
kdo co nesnáší? :)

No my dva se nesnášíme, ne? :-))) Neber mi, prosím, naději, že jsi můj nepřítel! :-)))

Yfča
25. 04. 2003
Dát tip
:o)*

Pošli mi sem taky toho tvýho J.P., ať mám víc tipů! :-)))))

Kandelabr
25. 04. 2003
Dát tip
já a nepřítel? no když máš škorpioní povahu... :)

Jaká je škorpióní????? Já jsem dvojitá panna, tak nevim :-) chci mít nepřítele na úrovni :-)))

Barbar
25. 04. 2003
Dát tip
Původně to totiž měla bejt pornopovídka :-))) ale to bych tady nemohla zveřejnit, já si zakládám na svý dobrý pověsti :-))))) Tak aspoň soukromě ve zprávách a já to pak zveřejním.... ...jsem BARBAR :-))))))

Yfča
25. 04. 2003
Dát tip
Čeky, odkdy sbíráš tipance? :o))

co říci závěrem? četlo se to hezky :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru