Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Láska zralé ženy

28. 04. 2003
8
1
7355

Na ten zájezd jsem jel díky laskavosti mého kamaráda Pavla - horolezce, který si při pádu zlomil nohu a nemohl jet. Jel jsem místo něj na ostrov Krk v Chorvatsku. Pavle díky.

Můj osamělý výlet autobusem započal v pondělí ráno v Brně. Měl jsem sbaleno jenom pár nejnutnějších věcí. Plavky, kondomy s banánovou příchutí, potápěčské brýle, cestovní šeky a nezbytný opalovací krém faktoru 30.  Když jsem si za jízdy četl svůj oblíbený časopis Men´s Health a to konkrétně pasáž o procvičování břišního svalstva, ucítil jsem na paži dotyk ňadra sličné pasažérky sedící vedle mně. Zpozorněl jsem a dvacetiletá dívka se na mě mile usmála. Jmenovala se Renata a dozvěděl jsem se, že jede coby záložní průvodkyně. Padli jsme si do oka a Renata mi za chvíli zajela rukou do mých šortek a nahmatala můj neustále rostoucí kmen a začala jej pomalu honit. Štastnou náhodou autobus zastavil na odpočivadle, kde mi ho na záchodě Renata nádherně vykouřila a na nic víc nebyl čas, protože autobus se již chystal k odjezdu. Byl to slastný začátek této dovolené. Zcela uvolněn jsem už tokající Renatu ignoroval. Celou cestu jsem spal a polštářem mi bylo Renatino pružné tělo.

Mé první kroky po příjezdu spolu na ostrov vedly v plavkách a malým baťůžkem na v slunci se koupající písečnou pláž, která byla pokryta nádhernými opalujícími se těly místních bohyň. V jejich tělech byl vepsán odvěký cyklus milostných her. Položil jsem svůj ručník, s emblémem tenisového klubu Prostějov, na prohřátý písek vedle krásné, zralé asi padesátileté chorvatky slunící se nahoře bez a dávající tím na odiv svá velká a stále pevná prsa. Neodolal jsem její divoké kráse a pozval jsem do plážového baru na osvěžující drink. Kupodivu mou nabídku s radostí přijala. Vědom si svého mužného jsem ji vzal kolem pasu a lehce ji políbil na rty. Možná byla rozpálena žhavým sluncem a tak se ke mě přivinula a polibek opětovala. Oba jsme byli vzrušení, drže se za ruce jsme vklouzli do převlékací kabiny.

Srhla ze mne plavky a já strhnul plavky z ní. Silně jsem jí hnětl prsa, jako dva nepoddajné kusy těsta, neuvěřitelně dlouho jsem jí sál velké vztyčené bradavky. Nedbajíc jejího toužebného vzdychání jsem jemným pohybem rozevřel její zmáčenou jeskyni a dráždil jsem ji prsty hluboko uvnitř. Jsa dobře vybaven, rychle jsem nasadil kondom s banánovou příchutí. Naše těla se divoce zmítala a proplétala se v jedno. Během tří minut bylo po všem a my jsme se řítili obrovskou rychlostí do propasti všeobjímajícího orgasmu.

Dovolená se vydařila, Renata mi dala svůj telefon, ale o tom až jindy. 

 

 


1 názor

ulita
05. 11. 2003
Dát tip
trigate: tak promiň :) (ale takhle už to bude potřetí...)

ulita
04. 11. 2003
Dát tip
Hody: dyk my tě taky máme rádi...skoro stejně jako Adonise :)))

trigate
04. 11. 2003
Dát tip
Hody, ulita, proč mám k tomuhle avízo? Já tenhle shit fakt nemusím vidět dvakrát.

Hody
03. 11. 2003
Dát tip
Hahahahaha. Na téhle povídce je nejlepší to všechno, co k ní bylo napsáno! Vážně bezvadný. Super! Pobouření mladých literátů nad oplzlým textem nějakého úchyláka Adonise, jehož nick je tak dlouhý, jak...StvN to vystihl lépe. No zkrátka a jednoduše, VŠECHNY VÁS ZDRAVÍM, lidi. Mám vás rád. Jen se na to koukněte z dálky, no nejsme my legrační :-D

Azraq
31. 10. 2003
Dát tip
Tvé literární schopnosti jsou opravdu ubohé. Pakliže je toto tvoje nejlepší dílo, ani se nebudu zaobírat tím zbytkem. Tady nejde o obsah, ale o podání. Jsem čím dál tím víc přesvědčená, že tvoje úchylky chceš s někým sdílet a někoho s nimi otravovat. A tak je píšeš sem, poněvadž si to tu může přečíst hodně lidí, a vydáváš je za literární díla. Ubožáku! Běž si spíš napsat do Lea. Opravdu lituji těch malých holek z tenisového klubu Prostějov. Chápu tvoje úchylky, ale dělat, že tvoje touhy fláknuté na papír, jsou umělecká díla, je opravdu už vrchol opovážlivosti.

ulita
13. 08. 2003
Dát tip
ne, proč?

ulita
13. 08. 2003
Dát tip
:)) v poho, já věděla že ti to docvakne :)) holt je to takovej náš tříminutovej plejboj okresního formátu, že jo...:)

ulita
08. 08. 2003
Dát tip
...za tři minuty bylo po všem... chlape ty teda jedeš :))))

Nevímkdo
06. 08. 2003
Dát tip
1. si dělá prdel 2. je DIVNEJ - dělá si to když čte naše kritiky 3. je tělesně postiženej a tohle je jedna z možností jak komunikovat s ženskejma a přitom dobře nasrávat chlapy... 4. je to otrok a jeho Paní mu nakázala psát něco takového.... když mu dáme tipíky dovolí mu jednou za čas onanovat 5. uťáplej a slušnej chlap - fantazíruje dopřejme mu to................

Já mu to právě přeju :-)

trigate
04. 08. 2003
Dát tip
...nezbytný opalovací krém faktoru 30... člověče ty musíš být bílý, jako sejra. S třicítkou můžeš zůstat doma a má to stejný efekt. Jinak souhlasím s rebeccou, výsměch, nevýsměch... je to tuctovka z šestákových časopisů.

ulita
09. 05. 2003
Dát tip
vědom si svého mužného čeho...? myslím, že jsi se pěkně odkopal, Freud by měl radost :)))

Zly
01. 05. 2003
Dát tip
Děkuju za upozornění, Rebi. Ta předposlední věta mi fakt unikla.. protože jsem se tu chlámal tak, že mi sliny poprskaly monitor... Apropo autoři Tipů/ vážně?

Zly
01. 05. 2003
Dát tip
určitě je to nějaká bžunda.. to je jasný neuvěřitelně dlouho jsem jí sál velké vztyčené bradavky to je řezba :-))))))))))))))))

Zly
01. 05. 2003
Dát tip
saju tý vole

To je tak, že když se někomu věnuju, jakože Adonisovi se věnuju, tak hodnotim jeho díla v rámci jeho možností. A tohle je prostě Adonisovo nejlepší. A protože když se na nás Adonis nakrk a nebyl tu, tak mi doopravdy chyběl, tak jsem si ho trošku podplatila :-)))

j_i_r_i_k
01. 05. 2003
Dát tip
Zly: cekanka to vyjádřila jasně, je to jeho nejlepší dílo... A navíc jsem členem andrgraundového hnutí za devalvaci tipu :)))...

ssaamm
30. 04. 2003
Dát tip
bravurní,excelentní, vynikající TIP

Zly
30. 04. 2003
Dát tip
Já myslím, že z Adonise bude nakonec literární, společenský a kondomózní fenomén tohodle sajtu. Konkrétně "pasáž o procvičování břišního svalstva", "ručník s emblémem tenisového klubu Prostějov" a "Jsa dobře vybaven, rychle jsem nasadil kondom s banánovou příchutí" jsou regulérní literární skvosty, které bych prostě nevymyslel. Asi s autorem začnu jednat o autorských právech. Když si představím situaci, kdy tuhle věc předčítá překvapenému publiku svým suchým nevzrušeným sonorním hlasem řekněme třeba pan Smoljak... pak si myslím, že by se tomu lidi zasmáli stejně dobře jako já teď.

j_i_r_i_k
30. 04. 2003
Dát tip
reb: Se nečerti, třeba se jim stalo něco jak mně - jsem četl adonisovu tvorbu a když jsem se dostal k tomuto, byl jsem už tak otupen, že tohle vypadalo fakt dobře, myslím, že je to na něj docela výkon...

j_i_r_i_k
29. 04. 2003
Dát tip
Jééé, člověče, tak teďs mě fakt dostal... Hele, co takhle kdybys zapomněl na vše, co předcházelo tomuhle dílku a v takovémhle duchu pokračoval dál... Dám si Tě podmínečně do oblíbených, abych viděl, co budeš vyvádět dál... Jestli Tě můžu poprosit za sebe a davy neprosících, zústaň u povídek a nevracej se k... tomu, co Ty nazýváš poezií, mohl bys to pro nás udělat? A tomuhle dílku tip...

Olina
29. 04. 2003
Dát tip
:)))))))))))) Filip asi ne ... :)

StvN
29. 04. 2003
Dát tip
- co se tyce literarniho ztvarneni, tak to neni zadna velka slava - co se tyce tve dokonalosti a velikosti, tek jen doufam, ze nas damy neposuzuji dle delky nasich nicku

Rowenna
29. 04. 2003
Dát tip
Olino, taky si myslím, že Filip asi ne. :-))) Tohle je tak svébytně sebestředné, včetně toho ručníčku, tak originální rukopis, nezaměnitelný, dešifrovatelný. Na tohle by se Filip nezmohl.

Olina
29. 04. 2003
Dát tip
:) nezaměnitelný ? prozradíš - jen tak šeptem, mezi náma holkama?

Ten ručník s emblémem tenisového klubu Prostějov je nejsilnější místo celé povídky....

...jinak mi to přijde jak opsané z knihovničky LEO. :o) V redakci těchhle "sprostých" časopisů sedával - možná ještě sedí - pan Havelka, to je takový tlustý pán s kalhotama na kšandách, který vymýšlel texty k šukacím fotoseriálům. Hrozně se vždycky smál, když psal obraty typu "tvoje vlhká mušlička" nebo "¨Karlův mocný pyj"... tak nějak si ho vždycky vybavím, když čtu tvoje díla. Nicméně, tvá próza je o dost kvalitnější než milostná poezie... má-li to ovšem být milostná poezie...:o)

Yfča
28. 04. 2003
Dát tip
Stando, nevím. Já bych spíš brala jahodovou příchuť... S ní by text ještě víc hodnotově nabobtnal!

Myslim, že povídky slušej víc, než básně. Náhodou, neni to dlouhý a je to o sexu, to se bude líbit! :-)*

Díky za opravdu zralý pohled na věc. Myslím, že vášeň a touha pomalu mizí z našich srdcí. Jsem kapitán velké lodi, kolébající se na moři ničím nespoutané vášně. Jsem něžný barbar. Ctím bezpečnou lásku - proto banánová příchuť milá Yfčo !!!!

Jednou jsem viděla v drogérii krabičky kondomů s nakreslenými červenými chilli papričkami. Protože jsem zrovna měla za sebou čerstvou zkušenost milování po požití feferonek rukama z lahve, velmi jsem se podivila. Ale prodavačka mě uklidnila, byly to jahody. Nepovedené. :-)))))

Ženy mě přitahují víc než bych si přál. Ale příroda mne obdařila skvělým tělem a pěkným přirozením. Ženy mě milují a já je.

Ano. O tom svědčí veta:"Zcela uvolněn jsem už tokající Renatu ignoroval." :-))))) že miluješ ženy :-)))))

Já ti poradit nemůžu?????

Lepší je nasadit si kondom, nežli nakazit celou řadu dalších žen a dívek. Rada: Zkus na to nemyslet a soustřeď se na uspokojení cizí ženy, ty jeden sobče.

Zeptej se Adonise, to je odborník :-))))) BL :-)))))

WiruZ
28. 04. 2003
Dát tip
cha, cha.......tri minuty to je solidni vykon.....! si genius nemohu jinak nez tip*/*

Jedná se o omyl ve slovosledu. Měl jsem na mysli obecně bezpečný sex. Jestliže sám nosím kondom, nemohu se nakazit a ani nemohu nakazit jiné ženy.

Yfča
28. 04. 2003
Dát tip
Adonisi, kondom se nosí? Já myslela, že se nosí jen například oblek, boty, atd. Netušila jsem, že chodíš navlečený v kondomu. Chceš být za všech okolností vždy připraven???

WiruZ
28. 04. 2003
Dát tip
zavidim ti tve bozske telo a nikdy nepoklesly pyj.......

Lowlander
28. 04. 2003
Dát tip
Opravdu jsem se dobře pobavil :o) Super... musím Tipovat

Yfča
28. 04. 2003
Dát tip
Stando, pakliže božský Adík prohlásí, že nosí kondom, aby nenakazil sebe a jiné ženy, předpokládám, že jest kondom za tím účelem navléknut na Adonisům nástroj lásky - neboť zůstal-li by kondom v kapse Adínkově, neplnil by zcela jistě dobře svoji funkci. A nepochybuj o padesátileté kráse! Tuhle jsem viděla v muzeu tuze starý automobil. Byl stár šedesát let a byl také velký a pevný jako dmoucí se ňadra hrdinky této skvělé povídky!

uklizečka
28. 04. 2003
Dát tip
Mě dostal nejvíc ten ručník s emblémem tenisového klubu Prostějov:o)

Lowlander
28. 04. 2003
Dát tip
Yfčo, taky dobrý :o))) Koukám kritiky stejně dobrý jako povídečka :o))))

Yfča
28. 04. 2003
Dát tip
uklizečka: Kdyby vedle mne Adíček pohodil ručník s emblémem tenisového klubu Prostějov, taktéž bych podlehla!

A mejdan jede.....to jsem teda zvědavá, která skončí navlečená na Adonisově kondomu s banánovou příchutí :-))))) ale bacha, holky, uspokojen suše usne na vašem rameni a víc ho nebudete zajímat! :-)))))

Jo, se mnou! Já nemám šanci! Protože nemám ňadra dmoucí a bradavky zvící jahod! Poper se o nej s Yfčou! S tou si dneska měnil telefon! .-)))))

Já myslim, že to bude nejlepší, zeptám se Yftiho, nebo jak se to ten její J.P. tady jmenuje, co on na to :-)))))

Yfča
28. 04. 2003
Dát tip
Jen si ho nechte! Mne taktéž nebude chtít, anébrž jdu na plastiku teprve koncem příštího týdne!

jen se neodříkej! :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru