Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Totem a krev

05. 05. 2003
6
0
1531
Autor
Gunhead

Noční temnota. Žhnoucí krev, v žilách a po těle. Chladivý vánek a cáry látky. V uších zvuky lesních démonů a duchů. Blýskavá ocel zbraně ve svalnaté paži, pocit síly.

Vlčí instinkt, napnuté tělo. Zuřivý souboj v temnotě. Vyceněné zuby  a chrčivý dech. Řinčení zbraní a horká krev. Táhlý sten a mrtvolný škleb. Dusot nohou, bezhlavý útěk.

Drnčení tětiv a sykot střel. Zoufalý odpor, kruh zbraní. Hrdě vztyčená hlava, bledé hvězdy a rudý měsíc. Zvuky drcených kostí a zurčení krve.

Vlčí pláč. Useklá hlava. Krev a cizí totem.


Heulwen
21. 11. 2004
Dát tip
Dobře! Pár podstatných a přídavných jmen a vydají za román! *k!

Semeno
07. 09. 2004
Dát tip
Asi mám příliš bujnou fantazii. Pot. krev. bolest. Mám oči mimo důlky. A ve svalech poslední nesmířenou křeč. ..tohle se mi zdává. Tedy Čest práci! *

Cthugha
10. 05. 2003
Dát tip
Pěkný, ale poněkud maximalistický :)

uf, strhlo me to ...tip

Notreal
10. 05. 2003
Dát tip
pěkný styl*

Na povídku trošinku usekaný, trochu mi to připadá jako názvy kapitol - to by bylo opravdu drtivý! Ale i tak to má svoji atmosféru to nepopírám.

Dejf
08. 05. 2003
Dát tip
Tak to je paráda. Já miluju tyhle fantastický obrazy a forma je báječná. Dost věcí tomu nenasvědčuje, ale stejně v tom vidím Artušovský legendy - závěrečná bitka s Mordredem. TIP

alina
08. 05. 2003
Dát tip
b-b-b-boooojiiim ;)))

alina
08. 05. 2003
Dát tip
... hele, Tobě to učení nedělá dobře, viď? Přiznej se :o)))) ........... no nic, už mlčim! :o)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru