Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svět zvířat

12. 05. 2003
4
0
1459
Autor
Archangel

Tento příběh je o něčem, co ve mne už dlouho je a chce to ven. Už se nedokážu dívat na svět kolem sebe. Na to, jak jde každý s každým a nehledí při tom na toho, kdo ho opravdu MILUJE!!! Nevěra je dle mého názoru ten největší zločin, kterého je schopen se někdo dopustit!

Jejich Láska byla čistá jako studánka. Plná něhy, porozumění, nádherných vyhlídek do budoucna…

Byl letní večer, ON měl hodně práce. ONA, prý si jde sednout s přítelkyněmi.

Většinou chodili všude spolu, ale dámská jízda je dámská jízda. Ženy už jsou takové. Potřebují mezi sebou probrat ty jejich problémy a tak své partnery nechají třeba hlídat děti, nebo tak podobně. Vždy dokážou svého miláčka dokonale přesvědčit, že by se v jejich dámské společnosti unudil k smrti a pánové na to jejich štěbetání a chichotání také nejsou příliš zvědaví.

ONA si oblékla upnutou černou sukni ke kolenům a červené tričko s krátkým rukávem. „Velmi Ti to sluší Sluníčko,“ řekl ON a pohladil ji po vlasech. VĚŘIL JÍ. Rozloučili se a on šel spokojeně rýsovat. Byl projektant a rýsoval po nocích, aby mohl pro oba zaplatit tu nejbáječnější dovolenou na Novém Zélandu. Nový Zéland byl jejich velký sen a dovolená měla být překvapení ke sv. Valentýnu.

Ona se po dvou hodinách a třech skleničkách červeného zvedla od stolu, že už půjde domů. Načež ji začala jedna přítelkyně za druhou utvrzovat v tom, že by měla ještě chvíli zůstat. „Podívej, jak po tobě pomrkává támhleten barman,“ řekla jedna z nich. ONA se otočila a opravdu. Za barem stál muž, zrovna něco míchal a krásně se na ni usmíval. Musela uznat, že je to kus. Několikrát si vyměnili úsměv, ale bylo už pozdě a ona se zvedla k odchodu. Tu se barman z nenadání ocitl u jejich stolu a nabídl jí doprovod. Ani nevěděla, jak se to stalo, ale stalo se TO! V jeho velkém, luxusním autě. Oba si užili.

Zůstal v ní divný pocit, ale nedala na sobě nic znát. Život šel dál, jenže při vzpomínce na tu noc se cítila velmi vzrušená. Řekla si, že to ještě musí zkusit. S tím samým barmanem, v jeho luxusním autě. Tentokrát už odcházela s menším pocitem viny. Opakovalo se to ještě mnohokrát a začala to brát skoro jako samozřejmost, jako zpestření svého sexuálního života.

Jednou šel ON se svým kamarádem kolem téhož baru, kde onen barman pracoval. Před barem stálo velké, černé, luxusní auto, z něhož právě vystupovalo jeho Sluníčko…

V tu chvíli se mu zbořil celý svět!!! Všechno, v co věřil bylo rázem pohřbeno!!!

Ten večer měla ONA najít pod svým polštářkem dvě zpáteční letenky do Aucklandu…


zelva
11. 02. 2006
Dát tip
toš to je drsné a asi to nebude jen tak napsané, ale realita...tip

Dragonangel
06. 07. 2004
Dát tip
nevěra je svině. Na tom musi něco byt, je to první povídka kterou jsem si přečetla celou... Myslím, že to osloví jen ty, kteří si to zažili.... je to jako ta nejvetší zrada, " zboření celého světa ".. achich... teď kvuli tobe budu celý den smutna!!!:-)))

Jasmine
25. 03. 2004
Dát tip
Za všechno můžou "přítelkyně"!!!

Vejce
19. 05. 2003
Dát tip
Tip *

Michalka222
18. 05. 2003
Dát tip
Je to smutný, nevěra je fakt hnusná a bohužel je jí kolem hodně. Líbí se mi jak je to napsaný. TIP

Indoran
14. 05. 2003
Dát tip
Tak jsem se nedostal přes první větu sorry..

Kandelabr
14. 05. 2003
Dát tip
arch: to má ovšem pramálo společného s nízkou úrovní povídky...

Archangel
13. 05. 2003
Dát tip
Kandelabr:Kurňa chlape ty nevěříš v čistou Lásku? Jestli by to tvoje slečna dělala s kdekým, určitě by ses s tím vyrovnal, co?

Kandelabr
12. 05. 2003
Dát tip
pane jo, tohle je ale opravdu síla. pláču. smíchy. už ta první věta...promiň ale to přece nemyslíš vážně. možná by stálo za to zavést kategorii růžová knihovna :)

Moc krásné a zároveň strašně smutné, jelikož se toto prostě děje kolem nás, nevěra tu, bohužel, je, a její zjištění moc bolí... :((( Žádná růžová knihovna, ale realita. Touhle formou je to podáno velmi citově a výstižně, Archangeli, umíš perfektně vystihovat život ve svých dílech, což se mi skutečně velmi líbí. Tvá dílka jsou výborná. Tip *

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru