Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Svůdná inspirace

14. 05. 2003
9
0
1838

Toto je výbor z mých nejúspěšnějších kritik, které jsem za poslední dobu poslal ženám a dívkám písmáka. To je můj dar a zároveň příspěvek pro vás - ženy. Toto desatero ať je pro vás nevšední inspirací.

1. Otevřel jsem dveře na verandu a tam jsi stála ty. Byla jsi nahá, ozářená sluncem, bradavky bojovně vztyčené. Neodolal jsem, jednu jsem vzal do úst a jemně stiskl mezi zuby. V ústech mám schovanou žiletku............. Vzduchem voněly šeříky.

 

2. Postav se doprostřed pokoje a mezi prsty rozetři lístky kerblíku. Přičichni k nim. Vysvleč se, zavři oči a dřepni si na láhev cocacoly, přitom se tahej za bradavky. Představuj si, že pluješ na velké výletní jachtě, kolem tebe šumí moře. Ty dřepíš na palubě s lahví coly zavedenou mezi nohy. Kapitán to vše sleduje a pokuřuje dýmku. Dneska kouří silný tabák.

 

3. Máš ráda bolest způsobenou kapkami horkého vosku dopadajícími na tvé pohlaví? Jestli ano, máš smyslnou duši, otevřenou nebývalé rozkoši.

 

4. Zajdi si na nudistickou pláž. Vyhol si ochlupení do tvaru šipky ukazující na klitoris, číčo. Chovej se vyzývavě a beze studu si prohlížej ostatní ženy. Snaž se dotykem navázat kontakt. A potom se s nimi vykoupej v čiré, chladivé vodě. Tři se o jejich prsy a dováděj s nimi. Budeš příjemně unavená, tak že si lehneš na rozehřátý písek a tvá ňadra budou trčet proti blankytně modrému nebi. Sni svůj věčný sen.

5. Já bych ti dal ránu svým ztopořeným, krví nalitým údem. Byla by to rána pod pás. Bolelo by tě to. Koupil bych ti kytici růží.

 

6. Jsi citlivá žena a tak se neboj říci o svých pocitech víc. Vím, že tvá chtivá mušlička čeká na opravdové mužství. Mohu ti naplnit tvé nejtajnější sny. Jsem dárce božské smyslnosti. Jsem andělem rozkoší.

 

7. Netruchli a odevzdej svá pevná ňadra do rukou jiného. Nech si láskyplně mnout své jahody a odevzdej muži svůj lačný klín. Nech se unášet na vlnách toužebné lásky.

 

8. Opřel bych Tě smírčí kříž někde u cesty a vnikl do Tebe jako vyděšený mladík. Ty by ses mi poddala celým svým tělem i duší.

 

9. Připni si na bradavky stříbřité flitry a pohupuj nahými ňadry před zrcadlem v rytmu hudby Melody Makers linoucí se z gramofonu v rohu pokoje.

 

10. Koupeš se v slunečních paprscích, jsi v tranzu, nevnímáš, do reality tě probouzí pouze tiché bzučení vibrátoru zavedeného v tvé růžové dírce. Lížeš studené eskymo. Bradavky trčí vpřed, jakoby chtěly také ochutnat. Ze stěny se usmívá fotografie Alberta Tomby.


Milly
21. 10. 2004
Dát tip
Alberto Tomba je známej italskej slalomář- ale myslím, že už profesionální kariérou skončil.. Jinak- tohle se mi líbí! -t-

Azraq
30. 12. 2003
Dát tip
Ne, musím uznat, že tohle se mi líbilo asi nejvíc z tvých "děl". Ovšem krom te 6. Jinak nevím, proč v 8. zrovna vyděšený mladík. A nevím, kdo je A.Tomba. tp

Jochanien
08. 09. 2003
Dát tip
Glory: hmmm, tak nejvíc mne zaujala představa toho, až ten tygr secvakne..... čím to asi bude:-))))

Glory
04. 09. 2003
Dát tip
Ohó adonisi teď už vím jak zahnat deštivá odpoledne!!!! díky. na oplátku pro tebe mám taky něco: Pomaž své mužné tělo panenským olivovým olejem.Uchop své bradavky a 30 minut s nimi kruť proti směru hodinových ručiček.Postav se před zrcadlo a zadívej se na svou samčí postavu.Počkej až zbytní tvůj olbřímí kyj s emblémem tenisového klubu Prostějov.Vlož jej do tlamy divoké šelmy nejlépe tygra.Polechtej jej na varlatech.Usmívej se.

Kačírek
10. 06. 2003
Dát tip
Jseš TRAPNEJ!

nin
23. 05. 2003
Dát tip
tvý díla nekomentuju, páč jako vtip je to už nudný, ale tentokrát ti nemůžu neříct, že to posílání "kritik" je nechutný vnucování tvých slintů a je to dost otravný po tobě číst.

soňa
16. 05. 2003
Dát tip
***

Cirilla
16. 05. 2003
Dát tip
:DDD hele, todle už jsem zkusila, nic origoš! - Vyhol si ochlupení do tvaru šipky ukazující na klitoris.. dost jsem se pobavila u studeného eskyma.

Gerten
15. 05. 2003
Dát tip
Kam jsem to zabloudil? 8. Opřel bych Tě o smírčí kříž někde u cesty a vnikl do Tebe jako vyděšený mladík. Ty by ses mi poddala celým svým tělem i duší. Tak toto je mimořádná krása. Zato t. (myslím, že tam chybí o, tak jsem ho dopsal)

Dejf
15. 05. 2003
Dát tip
stylové, plné zvrhlé fantazie a místy i vtipné, ale kdyby sis občas odpustil to porno a nechal tam jenom erotiku, a přestal se opájet svým vlastním mužstvím, líbilo by se mi to víc - i když o mě ti asi nejde, co? :-))

Krel
15. 05. 2003
Dát tip
aj ta krajta...

mila_hanska
15. 05. 2003
Dát tip
Opřel bych o Tě smírčí kříž... Jseš tak zvláštní, že ti tam taky něco strčím... tip.

Ano, osmička je nejlepší, notně jsme se jí doma nasmáli. :o)

ssaamm
15. 05. 2003
Dát tip
skvělé, skvělé, skvělé***** Tipózní, nezklamal jsi opět. Adonisku díky

Derylla
15. 05. 2003
Dát tip
Stěží lapu po dechu:) Pro mou romantickou dušičku je to asi moc syrové, ale očeňuji vtip! Líbí se mi číslo 9. To jediný bych byla asi tak schopná uskutečnit:)))

0/5 člověk se opravdu nasměje, kam na to chodíš ?

blondýna
14. 05. 2003
Dát tip
děkujeme...

WiruZ
14. 05. 2003
Dát tip
:)

Azzazela
14. 05. 2003
Dát tip
Ehm..... no hlavně mi nic nepiš:-))

Kolega
14. 05. 2003
Dát tip
Autor by se mohl přejmenovat na: Ado-nis vstupující do klína ženy A dílko stojí za to :))

Nergal
14. 05. 2003
Dát tip
No ty seš teda fuck typ.......

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru