Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

O reklame...

28. 05. 2003
3
0
1259
Autor
Sýkorka

\"Oži v koži\" ... diFFerent ...

Slogan káže

ožiť

v cudzej koži

 

tá naša

zošedivela

 

zo šedi veľa

zakryje napríklad

srsť z nutrie

 

a duša

sa dusí

nahotou

 

náhodou

zabitej kravy

 

A vy?


Aaria
30. 05. 2003
Dát tip
:-)))))))) Povedené.

Tynic
29. 05. 2003
Dát tip
Básnička je mooc pravdivá...přidávát ten text o kterém mluvila Lu :o) Jinonický dvůr je samý bláto a hnůj Když jsem tam po ránu roznášel noviny na zemi ležela nafouklá kráva ve stínu trčely sluneční hodiny a prosil jsem nebožku ať probůh vstává ať nespolehá na plyny Jinonický statek na veliký pátek Ležel pes v příkopu měl přejetý běháky vzal jsem ho k lékaři a ten ať se netrápí vrazil mu poslední tišící injekci a já nevím jestli něměl lepší žít i když v bolesti Jinocký akcíz každý má jen to co mu patří V krámě nám vyprávěl soused pan Vašata že po dvoře běhají mu krysy jako kuřata Marně jim z pytlů sype otrávené zrní dneska si na to zvykly a už jenom vrní a já nevím jestli už nemám taky zvyknout Ol.J.

Sýkorka
23. 05. 2003
Dát tip
nepoznám, prečo?

Bix
23. 05. 2003
Dát tip
v podobnom duchu: Jinonický dvur je samé bláto a hnuj ...ležela nafouklá kráva... písal o tej pesničke, že J.D. bol v štvrti, kde chodil roznášať noviny. Boli tam jatky a teraz sú tasm už len nafouklé Audi...

Bix
22. 05. 2003
Dát tip
a Vy ? ja posielam avi poznáš od Janotu Jinonický dvur ?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru