Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Maxova zpověď

27. 05. 2003
4
0
1730
Autor
Perchta

A jitra jsou zde tichá... Ten film jsem nenáviděla, vždycky se dá něco dělat.

 

 

   Bylo mi osmadvacet, dal sem si před sebe Zuzaninu fotku a podřezal jsem si žíly. Předtim jsem řek Evě, ať se se mnou vyspí, že se pak zabiju. Vyspala se se mnou. Kolem půlnoci odešla z práce a já jsem si podřezal žíly. Vůbec mi nedošlo, že ji miluju, když se chci kvůli ní zabít, myslel jsem, že je to moje kamarádka.

   Ráno mě našli v tratolišti krve. Zachránili mě. Řek jsem svojí matce, že jsem se chtěl zabít kvůli jedný kamarádce. Moje matka byla pak na návštěvě u Zuzaniný matky, aby mi dala Zuzanu za ženu. Ona řekla, že Zuzana má tři děti a že je šťastně vdaná.


Perchta
08. 06. 2003
Dát tip
:-))

Perchta
07. 06. 2003
Dát tip
Viktorku, na můj vkus jsi až příliš virtuální :D A že jsi mluvil s Maxem? Max je přece literární postava, jak jsi s ním mohl mluvit? :DDD No pokud by se ti ho podařilo dostat na písmáka, byla bych ti opravdu vděčná. A bez prdele.

Viktorek
06. 06. 2003
Dát tip
Žádný obavy, Perchto, včera jsem mluvil s Maxem a ještě nic neví. Důkazem toho je, že ještě žiju. A Zuzana taky.:-)) Říkal ale, že se půjde podívat na písmáka. Tak nevim kdy to praskne :-))

Perchta
02. 06. 2003
Dát tip
No Viktorku, věř nebo nevěř, ale já se doopravdy bojim. :-)))

Viktorek
01. 06. 2003
Dát tip
Film jsem sice neviděl, ale ten děj, jak ho Perchta popisuje je geniální. Taky bych všechny nechal pomřít, jenom Zuzanu ne, protože jí miluju. A Max měl zhebnout, aspoň by mě nelez do zelí.:-))

Perchta
01. 06. 2003
Dát tip
Viktorku, ty ses mi teda poved, takovýhle kritik mi opravdu chyběl, to bude ostuda. :-)))

Viktorek
01. 06. 2003
Dát tip
Neboj, Perchto, já ještě nikomu ostudu neudělal, zvlášť ne Zuzaně. :-))

Humble
31. 05. 2003
Dát tip
Dík za připomenutí, už si na tu ptáčinu matně vzpomínám. :o)

Perchta
30. 05. 2003
Dát tip
Film byl moc krásnej: jedna smrt za druhou, chlápek co měl ubránit vesnici, a v ní byly jenom ženský, tak si vycvičil ty ženský; všechny pomřely a on přežil; největší hrůza. Díky za tipy a za kritiky.

Humble
28. 05. 2003
Dát tip
Ježiš, ten film jsem taky viděl, akorát si už moc nepamatuju, o čem to bylo. Nebyl to náhodou sovětský válečný film? :o)

Carrie
28. 05. 2003
Dát tip
Vůbec mi nedošlo, že ji miluju, když se chci kvůli ní zabít, myslel jsem, že je to moje kamarádka. dějou se to na světě věci!!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru