Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Šílin svátek

Výběr:
01. 06. 2000
2
0
2850
Autor
Merle

Neberte to prosím jako moje dílo, ale jako upoutávku na svátek, který dnes slaví nejen moje setřička Šílená... BTW: pište další a další (už to nemusí bejt upoutávky)

Milá Šíli, k tvému svátku přeju všechno nejlepší, a mnohem víc na oplátku, že tu s námi prostě jsi. Moudrost tvá je dobře známa, k tomu krása něžné laně... To předčí jen šířka tvého srdce - otevřené dlaně. Bledne oko prorokovo před tvým zrakem ve studu. (až si tohle tady přečteš, už tu radši nebudu ;) Stebou každý člověk šťastne, s tebou duše snadno letí... Proto všechno, milá Šíli slavím s tebou den všech dětí.
mike
20. 11. 2000
Dát tip
Dost dobré, má to nápad a úžasnou rytmiku ! (nápady tomu trochu chyběly, aspoň těm posledním, co jsem četl. Spíš takový pocitovky).

Prokletí
17. 10. 2000
Dát tip
*Šílin svátek: zas něžně zpožděn .... m.

Bibša
07. 06. 2000
Dát tip
Ten náš Merlík je kus dítka nevystačí bez šidítka básně skládá místo kvítka:-) A tak příště bude pitka!!!

Bibša
07. 06. 2000
Dát tip
Ten náš Merlík je kus dítka nevystačí bez šidítka básně skládá místo kvítka:-) A tak příště bude pitka!!!

Sly
05. 06. 2000
Dát tip
verše neumím svátky neslavím slunci se klaním ono v sobě slavím Šílku mám (to jsou ty slova...) Vše nej nej nej ač pozdě vlastně ne, svátek je denně... ☺

Víla
03. 06. 2000
Dát tip
At ten Ohnicek v Tobe porad hori, Sedmikrasko!!! Mej se moc krasne :)))

Šílená
02. 06. 2000
Dát tip
Mirosláwku - to by mě sašenka hnala:o))) Silvinko děkuji - ty jsi taky blíženeček?:o)))!! Dědouchu: já tebe taky...;o) Břízo víš jak bych to jenom..... Děkuju:o)))))) (takhle to vypadá když Šílence dojdou slova)

Šílená
01. 06. 2000
Dát tip
Meeeeeeeeerlíkuuuuuu!!!!!!!!!! já se snad....já tě....já fakt neřvu, vážně ne....:_) Nechápu jak si mohl takhle rychle zareagovat. DĚKUJU! Jenom nevím o kom se v té básničce píše - no nežárlím na tu tvojí iluzi... :-)(o: :-)(o: :-)(o:

Miroslawek
01. 06. 2000
Dát tip
Šílená, Šílená třesou se mi kolena, mumlám v duchu svoji mantru, snad nezkusíš na mne tantru.

Silvinka
01. 06. 2000
Dát tip
Šílko, ja Ti síce nenapíšem básničku, ale podpíšem sa pod Merlíkovo dielko! ;o)))) Všetko najlepšie všetkým blížencom.

Dědouch
01. 06. 2000
Dát tip
...ahoj Ší, já sem taky rád že si moudrá jako laň a hezká jako Merle nebo co to tam bylo napsaný...měj se sluníčkově:-))))

Bříza
01. 06. 2000
Dát tip
Děťulenky milené kdo vám to chce namluvit že jste všechny šílené vždyť se příčí rozum - cit jestli je kdo šílený - vy to nejste určitě je to jedno třeštidlo, co si hraje na dítě :c) tahle zvláštní osoba tmou se plouhá po nocích nejradši má pršení mokrý šaty na bocích žádný maso nepojí nečichne ku zvěřině odpočívá v pokoji s klasiky na Slavíně k obědu jí jítrnice z čočky, pórku, brokolice jak je něco s alkoholem vymluví se břichobolem s racky lítá nad Prahou povahu má těkavou kolem ní jsou peříčka a modravý plamínky sen vám vdýchne na víčka jak v náručí maminky nepohlédne na párek vyhýbá se hříchu je to Boží kašpárek s rolničkami smíchu :c) (já malý poupě....)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru