Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co je ti,princezno? zeptala sem se.

02. 06. 2003
9
0
1922
Autor
Elead

 

 

 

 

Co je ti,princezno? zeptala sem se.

 

 

 

Ležely sme vedle sebe nahý v trávě a stébla nás lechtala snad úplně všude. Po celým těle ti vyrazili drobounký kapičky potu a stékaly do stružky mezi ňadry. Jako kdyby tě ochutnávaly.Usmívala ses. Jen tak slabě.Snad to ani nebyl úsměv, spíš blažený výraz klidu, míru a štěstí.Měla sem pocit, že tě pozoruju už celý hodiny.Slušelo ti to. Můj bože,tak strašně ti to slušelo.Zavřela sem oči ve snaze uniknout před dravými paprsky slunce. A možná taky před tvou oslnivou krásou.“Dany?“ šeptla sem téměř neslyšně. Malinko ses nadzvedla na lokti a položila ma ukazováček na rty:“Pšš…“

Tolik otázek! Měla esm jich plnou hlavu! Snažily se dostat ven přes hradby rtů. Potřebovala sem se zeptat na tolik věcí. I přes tvou prosbu sem chtěla pokračovat, ale tys jediným polibkem umlčela celej dosavadní vesmír. Myslím, že se v tu chvíli zastavilo srdce. Nemohla sem dýchat. Nemohla sem myslet. Nedokázala sem se ani hnout. A najednou sem si uvědomila, že ti ten polibek oplácím. A nejen to, Ruce sem měla uvězněné v tvých vlasech. Vyděsilo mě to. A ty sis toho všimla.

„Naty,stačí jediný slovo a přestanu.“

Dívala ses na mě úplně jinak než kdykoli předtím…V tvých očích nebylo jen přátelství. Byla to … láska?Snad.Tak strašně sem nikdy netoužila obejmout žádnýho kluka, jako teď tebe. A taky sem se toho nikdy předtím tolik nebála. Vyhrkly mi slzy. Tys mi je rozmazávala konečky prstů a sušila svými rty.

„Chci,“ šeptla sem. „Tak strašně chci…“

Tvůj úsměv byl příslibem lásky a něhy.

Když sme později ležely vedle sebe nahý v trávě a stébla nás lechtala snad úplně všude, obě sme věděly svý, ale co kdyby…


zigys
18. 12. 2004
Dát tip
Skoro jako kdybys to popisovala podle pravdy.... :o)*

Andulka
12. 10. 2003
Dát tip
takove nezne, opravdove....citim v tom pohodu u vody, leto *

ashentree
20. 06. 2003
Dát tip
Tohle mne totalne dostalo... ***

Mair
19. 06. 2003
Dát tip
moc hezké...takové emotivní....jako pohlazení

Humble
12. 06. 2003
Dát tip

Elead
07. 06. 2003
Dát tip
Dík za kritiku a do klubu to zařadit smíš:)

Naja
07. 06. 2003
Dát tip
Elead pekny... a rada si te priste prectu... A kdybych zapomnela, posli avi...

Na to, že začínáš je to celkem slušný. Občas jsou v textu chybičky, ale to se dá vychytat. Téma je dobrý na úvod, sice už hodněkrát popisovaný, ale vždycky pro čtenáře přitažlivý. Nevím jestli si viděla nedávno ten švédskej film s touhle tématikou - ten neměl naprosto žádnou chybu - ale na úvod, jak jsem už řekl ...dobrý. Jen tak dál. :o)

fungus2
02. 06. 2003
Dát tip
Líbí se mi to. TIP

Kandelabr
02. 06. 2003
Dát tip
pěkná imprese. na začátek rozhodně příjemné. chtělo by to ještě trochu vybrousit, zvlášt s tím koncem by stálo za to si pohrát, ale jinak vcelku příjemné (budu mírný :) a na chyby nekašli, když je najdeš, oprav je :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru