Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

NEŘESTNÁ KUNDA

06. 06. 2003
8
1
5299

V rajské zahradě zrají rajčata. Jsou to vaše prsy - ženy. Jsem zahradníkem rozkoše.

1. Vydej se mi napospas. Oprcám tvou povadlou šišku jako divoký kůň. Vzplaneš ke mně zvířecí touhou. Tvá ňadra jsou lapena do rybářských sítí nedaleko útesů Thassosu.

 

2. Naplň měděný hmoždíř nezralými a přezrálými trnkami. Rozmělni je na hustou šťávu. Tu si vprav do konečníku a vagíny. Takto naplněná se vydej o valpuržině noci na Petrovy kameny. Vzývej Lucifera a pohybuj přitom pánví ve směru oběžné dráhy planety Pluto. Budeš odměněna pekelným orgasmem.

 

3. Nech si mechanicky natahovat svůj naběhlý klitoris svalnatým indickým mladíkem. Žena Šuovinda ti po prsou rozetře horké máslo. Rozkošnicky laská tvé bradavky černým jazykem. Pak vcházím já a svatyni rozzáří zlato mých kadeří. Udělám tě několika božskými prcy.


1 názor

Oldjerry
13. 11. 2006
Dát tip
Slovní onanie. Kdo šuká, nekecá

Vampirezza
03. 12. 2004
Dát tip
dobrý ale trochu mi tam vadí to oprcání:-)

Nicollette
16. 04. 2004
Dát tip
Dobře zpracovaný... myslela sem, že to nezvládneš ale je to v pohodě...

Azraq
30. 12. 2003
Dát tip
Ty jsi nějak na tu Indii? Není to kvůli tantře a kamasútře?

MCMLIII
30. 09. 2003
Dát tip
"a svatyni rozzáří zlato mých kadeří" - no to je teda blábol !!!! Chce se mi říci, že toto je výrazivo ze slovníku nepříliš napádité "vykroucené bukvice", která se stydí za homosexuální orientaci. Nebylo by nakonec lepší kdyby autor napsal: "Mám rád kluky a nikomu z vás do toho nic není. Chtěl bych o své lásce psát verše a prózu. Máte-li zájem, čtěte."

Humble
14. 08. 2003
Dát tip
Zahradník rozkoše :o)))*

gd
04. 08. 2003
Dát tip
bohatá obrazotvornost, erotická odvaha, to se cení.*

ssaamm
26. 06. 2003
Dát tip
Adonisku, já tě MILUJU, takže jestli kromě žen stojíš o sypatického chlapíka:-))) ******TIP

T_O_M_
22. 06. 2003
Dát tip
Tak to jsou perly!!!! Neuvěřitelné! Skoro mi vypadly oči z důlku... Ne, že by to bylo myšlenkově tak super(to opravdu není ani náhodou...), ale ta tvoje fantazie je neskutečná! Yfča - bezva komentáře :-))

Evičko, ty myslíš, že Adonis skutečně miluje ženy?

Tak teda musim říct, že jsem se smála jak na lesy! :-))))) A to mám v poslední době neustále blbou náladu :-))))) šiška mě fakt dostala a zlatý kadeře taky, škoda, že toho neni víc! :-)))))

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
Opět mám několik otázek: 1) "Oprcám tvou povadlou šišku jako divoký kůň." Proč chceš obcovat se šiškami, navíc ještě povadlými? Chápu, že vy muži hledáte občas "náhradní řešení", avšak ptám se: není to nehygienické? Není lepší šiškami topit? 2) "Naplň měděný hmoždíř nezralými a přezrálými trnkami. Rozmělni je na hustou šťávu. Tu si vprav do konečníku a vagíny. Takto naplněná se vydej o valpuržině noci na Petrovy kameny. Vzývej Lucifera a pohybuj přitom pánví ve směru oběžné dráhy planety Pluto. Budeš odměněna pekelným orgasmem." Nebudu spíš odměněna pekelným průjmem? Netušila jsem, že se při klystýru může použít i šťáva z trnek... 3) "Nech si mechanicky natahovat svůj naběhlý klitoris svalnatým indickým mladíkem. Žena Šuovinda ti po prsou rozetře horké máslo. Rozkošnicky laská tvé bradavky černým jazykem." Já bych si od svalnatého mladíka (nejen indického) nechala mechanicky natáhnout leda tak hodinky. A copak jedla ona žena, že má černý jazyk? Nemá spíš nějakou ošklivou chorobu? Děkuji za odpovědi.

Yfča
11. 06. 2003
Dát tip
Anonym75: Nekaz tu dojem a příště se pod kritiku podepiš. Jak ti mám odpovědět, když nevím, kdo jsi? :o)

Tip. Sice takováhle dílka nemusím, ale tohle je opravdu neřestně hezké. Fakt jsem to takhle napsal, no jo je to tam. Zdá se, že umíš perfektně vystihnout podstatu slov, které většina lidí nedokáže ani vyslovit a za to ti fandím!

Zapoměl jsem na ten tip. ;o)

DRACULA_
07. 06. 2003
Dát tip
trochu vášně příteli......ta mi tam zřetelně chybí neuškodilo by ani prolévaní krve za dokonalé orgasmy :-)

Evička
06. 06. 2003
Dát tip
Víš, asi tvoje největší plus je, že nás opravdu asi miluješ! A přeješ nám ve slastech opravdu to nejlepší! Jen si myslím, že nezralé trnky by mě v prdýlce štípaly! - Opravdu moc díky za inspiraci. A dnes jsem se zase skvěle pobavila! Fantasy ***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru