Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

lesní

06. 06. 2000
0
0
1304
Autor
slavek

krabička zápalek, jež vzplála ve svém citu vítr hučící do oken prázdného bytu usazený prach na očních víčkách nestojím na nohou, jen na dvou tyčkách.. Zpocený zimou a znuděný strachem. snažím se naplnit postel svou hrachem chci ležet v oblacích s ptáky se hádat sám sobě učtovat dal jsem a mám dát..
Lyryk
10. 06. 2000
Dát tip
já si naopak myslím, že teď píšeš líp, my s tragtoristou nemáme vždy stejný názor, ale kdo ví, třeba tě jen provokuje k lepším zítřkům :-))

Doggy_Bag
09. 06. 2000
Dát tip
niky bych si nedovolil takový verdikt, jako žes psával lépe.Vím, i bohémové mají své dny.Přiznám se, že já ,tragtorysta, tomu zba rozumím.Věty vidím,verše taky, ale ten obsah jde jaksi mimo mou brázdu.Nepsával si lépe?

c51
07. 06. 2000
Dát tip
měl by sis naordinovat nějaký pořádný deprese, aby jsi se zase vyšvihnul do minulý slávy .-)

šotek
07. 06. 2000
Dát tip
Ahoj slávku. Chválím pravidelný rytmus až na první dvě řádky - tam mi něco nehraje a nekoresponduje ač počet slabik odpovídá. Verše volíš docela pěkně. Přesto básničce podle mého něco chybí. Vystihl jsi řekněme nějaký pocit ale to je málo. Nedáváš čtenářovi nic čeho by se zachytil, proč by si na básničku vzpomněl řekněme za týden. Něco originálního co by ho nakoplo nebo pohladilo nebo něco s ním udělalo.... U mě zůstal jen vlažný pocit. To ovšem neznamená že pro tebe básnička nemůže být vnitřně hodně pravdivá a upřímná jen je občas dobré se na dílko podívat i z pohledu nezasvěceného čitatele. *Šotek*

Saša
07. 06. 2000
Dát tip
skorodokonalost rýmu se propadá pod nicneříkáním obsahu ... ještě jednu drobnost mám : psávals lépe, přiznávám, ... :c)

Merle
07. 06. 2000
Dát tip
jsem špatnej čtenář, takže nějak nevím, proč je to lesní... BTW: pokud ti účtuje někdo jinej, proveď jeho defenestraci... svoje účto si nenech vzít

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru