Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

strach

24. 06. 2003
0
0
508
Autor
Kesík

všichni se občas bojíme...

Nenávidím ho, je nezvaným hostem, který přichází jak chce a kdy chce, ale většinou v tu nejméně vhodnou chvíli, kdy ho opravdu nepotřebuji. Ve chvíli, kdy před ním není útěku, kdy se nemohu ani bránit a musím ho trpělivě snášet. Nenávidím ho za to, jak moc mě trápí. Kdyby vedle mě jen seděl a díval se na mě, ale on se mě dotýká, lepí se na mě, snaží se mě obejmout a dusí mě. Vždy když chci křičet o pomoc nebo zařvat, aby se mi aspoň ulevilo on mi zacpe ústa a zakryje oči, ale nikdy mi nevysvětlí proč, proč mi to dělá. Je to jedno z nejzbabělejších stvoření, co znám…jednou se svým strachem poperu a zmizí navždy.


papouch
25. 06. 2003
Dát tip
já měl kámoše, ten měl psa a ten pes si myslel, že je pánem smečky. Mýho kámoše vyloženě terorizoval. Kámoš si řek - tak dost!- Oblík si takovej ten koženej figurantskej vohoz, šel se psem porvat, milýmu psovi těžce rozflákal držku a od tý doby čokl poslouchá jak švýcarskej štundenštand. :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru