Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

myslenky sebevraha

25. 06. 2003
1
0
1195
Autor
neraK

proste je mi obcas blbe jako kazdemu, co uz?

 

Pomozte mi! Ja chci pryč. Chci pryč! v tomhle pekle se to nedá vydržet.

 

Moc prosim zastevte ji! Její běsnění! Mezi čtyřmi zdmi s tou bestií před sebou...

 

Ne, ne, ne!! 

 

Srdce, moje srdce, krvácí.

 

Slzy mi stékají po tvářích. Pořád a pořád. Nemůžu je zastavit. Nejde to. nejde mi to...

 

Prosím, dejte mi něco, dýku, střep, žiletku, provaz, cokoliv. Prosím ať mě něco zabije.

 

Nebo mi dejte aspoň možnost zabít se sama. Ja už nemám další sílu na to jí čelit.... 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A hodně štěstí , ať už tě to znovu nepotká !!!

Carrie
04. 07. 2003
Dát tip
jo, to znám, přeju hodně sil!!! :o))))

neraK
03. 07. 2003
Dát tip
taky to neni nicim vyjmecne, byla to proste depka, kdyz to ctu zpetne, nemuzu ani sama verit tomu, co si v takovych chvilich myslim..proste jen spatna nalada ve ktere jsem zapsala co citim...nic vic...

Carrie
01. 07. 2003
Dát tip
tvoje pocity snad chápu, ale literárně mi to přijde dost melodramatické a přitom ničím výjimečné, sorry

marťánek
28. 06. 2003
Dát tip
......:(

Liilaa
27. 06. 2003
Dát tip
Ahoj, tak to je teda síla. Taky jsem někdy na pokraji sil, ale zabít se. Věř mi, to je to nejjednodužší co člověk může udělat. Není v tom síla, není v tom nic. Je to slabost a tu člověk musí, píšu musí překonat! Musíš najít v sobě tu sílu, protože ji máš v sobě ukrytou. Zatím si ji možná nenašla, ale věř pokud ji budueš hledat, tak se objeví. Věř mi. Sebevražda nic neřeší. Nikdy neřešila, ani nevyřešila. Člověk se musí postavit životu čelem, ať je jakýkoliv. Nějak si musíš pomoci. Co třeba psycholog? Napiš, začas se podívám, co si mi odepslala. Měj se.

DRACULA_
26. 06. 2003
Dát tip
není vůbec těžké udělat to....stačí jen opravdu chtít a takové ty důvody jako : " všichni, kdo mě mají rádi budou plakat" to je hloupé. Pokud živá bytost nevidí budoucnost či přítomnost (popřípadě minulost) růžově, tak nemůže brát ohled na své drahé milované. Jednou stejně umřeš a všichni budou tesktnit (ať už ti nynější přátele, nebo ti budoucí) a ty - pokud jsi přesvědčen a rozhodnut se můžeš bát akorát smrti. ale myslím, že smrt je jedinečný zážitek a každý jej ochutná....

DRACULA_
26. 06. 2003
Dát tip
takže se není čeho bát !!!

neraK
26. 06. 2003
Dát tip
ja tim nechtela rict, ze se chci zabit kvuli tomu, aby mi ostatni plakali na hrobe. Byl to proste jen muj dalsi (slabsi) hystericky zachvat(ver tomu, ze jich neni malo), pri kterem sem vzla papir a pero a napsala co citim, to je vsechno, nic v tom nehledej... Jsou to proste sebevrazedne myslenky..proste a jednoduche... ale dekuji za kritiku :)

815_0
25. 06. 2003
Dát tip
Zvláštní... Snad proto, že mám hodně často hodně stejný myšlenky, snad proto, že jsem se ještě neodvážil o tom všem psát takhle otevřeně, takovouhle formou... Jsem rád, že to čtu jako první, jako první můžu TIPovat a... Zařazuju do klubu :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru