Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Otazníky

02. 07. 2003
2
0
1253
Autor
Peggy

Třeba mi někdo odpoví...

Kolik věcí tě napadne za čtyřicet osm hodin? A kolik z nich si zapamatuješ? Dřív než zazvoní zvonek, dřív, než se zblázním, že nezvoní? Jak dlouho trvá, než tě první slza pohladí po tváři? A druhá? Třetí? Jak dlouho stojíš na dešti, než si rozevřeš deštník? Kolik cigaret a čokolády ti vynahradí jednu minutu lásky? Kolik trnů má jedna růže? Kolikrát se o ně musím píchnout, než usnu jako Růženka? Kolik lidí pochopí, jak se cítím, když se na mě jen podívaj? Jak dlouho žárlíš, když si cizí hrají s tvejma hračkama? Nevadí? Vážně už mi to nevadí? Jak dlouho mlátíš pěstí do zdi, než ti dojde, že to bolí jen tebe? Kolikrát za život se vyhneš smrti? A životu? Jak dlouho musím hrát na kytaru, než mi struny rozedřou prsty až do krve? A kolik času zabere nůž na zápěstí? A krve? Kolik je krve? Sladká? A jak dlouho trvá láska, co je věčná?
Peggy
21. 09. 2003
Dát tip
zeptám se jinak: Byla to láska?!

já už nevím jestli je to o mně nebo o kom. a pokud se do té zdi bouchne šikovně tak to nebolí a dá to pěknou ránu. věčná láska trvá věčně. je to ovšem věčná láska chtít víc než si ochotna dát?

Beepee
04. 07. 2003
Dát tip
Peggy, mas zajimave otazky. Verim, ze odpovedi znas, nicmene ... ja destnik nerozeviram, dest smyva prach z tela i duse. Be Positive :)

Jarohost
03. 07. 2003
Dát tip
To jsou otázky na celý dlouhý život, 48 hodina na odpověď nestačí....prožij ho krásně a snad na všechny najdeš odpověď...představuji si tě, jako dívku s chytrýma očima, někdy zasněný pohled a ze tvé ruky proudí něha... tip

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru