Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

HLOUBÁNÍ O ZTRÁTÁCH A VÝHRÁCH...

04. 07. 2003
0
0
1157
Autor
Kamenna_Tvar

Vždycky když si člověk myslí, že má něco pod kontrolou, zaručeně se mu to vymkne z ruky a všechno dopadne úplně jinak než by předpokládal. Snad pro tu pýchu, kterou se zpočátku naparoval. Že on je ten, komu svět leží u nohou a která ho nakonec srazí na kolena a donutí ho, aby vše přehodnotil a uvědomil si, že sám leží u nohou světu.

 


Stejně jako já. Neumím to s chlapama, vždycky to pokazím. Jednou jsem moc „hr“ a můj „vyhlédnutý“ se zalekne té vlny náklonnosti, která ze mě příliš prýští. Podruhé zase poučena z minulých nezdarů, poněkud zaváhám a když už se rozhodnu, že do toho půjdu, zjistím, že objekt mého zájmu už do toho praštil s jinou… a takhle je to vlastně stále dokola. Kdybych byla statistik, myslím, že statistika mých neúspěchů by byla velmi vyrovnaná a úspěchy by se mezi nimi krčily, jako by se bály, aby je ta přesila negativity neumačkala. Mimochodem, zřejmě by vypadala nějak takhle:

 

obrazek [null]

 

Kdybych byla matematik zkusila bych si sestavit rovnici a zcela jistě si dokázala vše logicky odvodit. Spočítala bych si, že pravděpodobnost úspěchu je sice téměř nulová, ale přestože jednou musím tu rovnici úspěšně vyřešit.

 

Jako básník bych napsala báseň a byla bych v podstatě šťastná, že jsem nešťastná, protože smutek mi dává inspiraci a pohání mě být vzletným a uznávaným autorem a až budu stará, úspěšná a dosáhnu toho, po čem toužím, najdu si teprve svou lásku a budem si spolu doma v teplých papučích předčítat vzletné verše.

 

Byla-li bych chemikem, asi bych se pokusila namíchat si sloučeninu, asi v podobě parfému, která by zaručeně a již konečně zapůsobila na druhé pohlaví a donutila ho zůstat, hýčkat mě bez podmínek a omezení.

 

Z astrologického hlediska bych jistě našla souvislost někde v minulém životě, kdy jsem byla neskutečná mrcha, co jí nápadníci leželi u nohou a já se jim s rozkoší procházela po zádech a drtila jejich sny na malinkaté střípky, takže teď se musím kát za své činy minulé.

 

Nejsem však nikým jiným než sama sebou a tak tu sedím a přemýšlím, zřejmě se taky trochu trápím a toužím se stát někým jiným… a konečně jednou vyhrát!!!


REDH0T
22. 08. 2003
Dát tip
Kdybych já byl patologem - nad svým tělem řek bych - SBOHEM :o)

díky, díky, díky... možná možná nechci to zakřiknout... :o)))))))

Fil
17. 08. 2003
Dát tip
Fíííha tak chlapa, jooo?:-)) No kdybys viděla moji rovnici což je vlastně drsná nerovnice, na jejíž jedné straně je 1 a na té druhé, ehm no nebudu se tady ztrapňovat:-)))I feel good. A nebuj třeba už zítra namícháš tu správnou směs:-)

ille
08. 07. 2003
Dát tip
taky mívám tendenci se trápit,řikat si,že něco dělám špatně,dycky ale nakonec zjistim,že tak to mělo všechno bejt.že mi to nějak pomáhá.něco jako pořád v procesu.no,docela hovořím.radši jdu spát.

souhlasím, jen někdy mám tendence trochu proti tomu bojovat... tak nenechat to byt, že už to není možná takhle... :o)

huž je líp... taky si závidím... ve ST razím... :o))))))))) v Řecku se nebezpečně opálím a nabiju pozitivní energií, co ze mě bude přímo cákat... (to víš, spousta pěknejch chlapů, co vědí, jak ti vrátit pošramocený sebevědomí... taky dobré papů a víno.... a až se vrátím, plánuju, že "HO" stejně dostanu!!! Ženský taktiky a tak... :o)))))))))))))

no jo, svatá pravda, jen to chlapům moc nahlas neříkej (ať jim nepošramotíš jejich ego, že oni jsou ti kdo balí!!! :o) ). Vždycky jsem byla ta čestná, abych se pak necejtila blbě, neměla špatný svědomí, že jsem někoho někomu vyfoukla, ale taky jsem pak vždycky "ostrouhala mrkvičku", takže jsem se rozhodla, že s tím skoncuju!!! Ženská musí bejt trochu mrcha, když jde o chlapa, o kterýho stojí, ne? :o)))))))))

diky za podporu, jsem ráda, že i chlapi to vidí ze stejného hlediska a že mi to schvalují!!! :o)))))))))

proč mi tam nejde vložit ten obrázek? víte někdo, jak na to?

to jo, dneska jsem tak trochu sebelitostiva... to vis, vcera dalsi zklamani... :o( tak mi to tak nejak trochu zacina vadit... :o( ale urcite bude zase lip!!! :o))))) slunicko vyjde, blizi ze dofca v Recku... na tu se mimoradne tesim!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru