Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sebevražda

23. 07. 2003
24
0
7643

 

Nejdřív jsem chtěla zabít sebe. Přemejšlela jsem, jak. Na sebevraždě je fajn, že má člověk velkej výběr. Takže jsem vzala tužku a papír a napsala jsem si:

 

1.)    plyn

2.)    pistole

3.)    přeříznutí tepen

4.)    skok pod vlak

5.)    utonutí

6.)    prášky

7.)    drogy

 

1.)    Pustit si plyn je jednoduchá záležitost, člověk to zvládne i sám, prostě otočí kohoutky a lehne si. Zavřela bych dveře do místnosti, z bezpečnostních důvodů, protože jsem už zapomněla, kterej ten plyn to bouchá a kterej ne. Jo a musela bych ucpat díry okolo oken, protože geniální architekti s tim počítali a nechali tam velký fuky. Jenže se bojim, že jak by to na mě přišlo, ten nedostatek kyslíku, že by to bylo nepříjemný a utíkala bych se někam nadechnout. Takže zamítnuto.

2.)    Zastřelit se je problém. Už s tim, sehnat zbraň, je problém. Bylo by mi v podstatě jedno, jestli bude registrovaná, nebo ne, nebo jestli bude kradená, nebo já nevim, jaký všecky problémy by mohly nastat. Já bych prostě nevěděla, kam se obrátit, kde ji koupit. V loveckých potřebách? A vůbec, chce se mi utrácet za pistoli? Navíc – dyk by to bolelo!

3.)    Tak. Vlezt si do vany a přeříznout si tepny je elegantní způsob, používali ho už ve starým Římě, když si člověk, kterej něco proved, podřezal žíly, tak dokonce jeho dědicům nechali majetek. A navíc mu i pomáhal jeho sluha třeba. Jenže já nemám ani sluhu, ani majetek a navíc jsem nic neprovedla. A nikdy bych se nedokázala říznout!

4.)    Jednou jsem byla smutná, hodně smutná a koukala jsem z okna, pršelo a já koukala do jednoho místa, do louže na chodníku, ve který se odráželo světlo z pouliční lampy. Byla noc a ticho. Jen ten déšť. Kola na hladině, která protínala odraz světla a moje slzy. Koukala jsem dlouho a v jedný chvíli jsem cejtila, jak mě to světlo vybízí ke skoku. Takže vim, že za určitých okolností bych byla schopná skočit i pod vlak. Ale nechce se mi čekat na peróně, až bude v noci pršet.

5.)    Utopit se jen tak nemůžu, umim moc dobře plavat. To bych si vážně musela přivázat nějakej šutr někam. Ale když si představim, jak jsem někde hluboko pod vodou a zuřivě se snažim překousat lano, kterým mám k nohám přivázanej šutr a kolem mě plavou ryby a sajrajt…

6.)    Jo, prášky jsou dobrý řešení. Jíst umim, polykat mi jde, prostě bych je vyloupala z platíček, nebo vysypala ze skleničky a spolkla, nic těžkýho. Ale! Zase ale! Jaký????? Já léky nejim, nevyznám se v tom vůbec, ani trošku a doma mám jenom acylpirin. A když snim pět acylpirinů, tak asi neumřu. Mám jít do lékárny a říct: „Dobrý den, já bych potřebovala nějaký prášky na spaní, silný a můžete mi, prosím, říct, kolik si jich mám vzít, abych se už neprobudila?“ No, to asi není dobrej nápad.

7.)    Když jsem to probírala s kamarádkou, která měla zrovna syna v nemocnici na operaci a rozhodla se, že když to nepřežije, tak ona taky nechce žít, řekla mi na všecky výše popsané argumenty, že jsem blbá, že ona prostě najde někde nějaký feťáky a nechá si od nich střelit dvojitou dávku a bude to jasný. To se mi jevilo, jako výtečnej nápad. Chvilku. Než mi došlo, že s feťákama se dávat dokupy je nebezpečný a nechci se válet někde v průchodě.

 

No, ať to probírám, jak to probírám, asi se nezabiju. Nesnášim, když mě něco bolí a tak. Nesnášim, když mi teče krev. No tak co, zabiju jeho. Ještě to musim pořádně promyslet. Napíšu si seznam:

 

1.)    ledový kulky

2.)    probodnout rampouchem

3.)    udusit kotletou

 

Snad mě ještě něco napadne……

 

 

P.S. Vzpomínám na mladého muže, který měl to štěstí a narazil na mě na chatu v hodně slabý chvilce. Svěřil se mi s touhou po smrti a já to s nim rozebrala do detailů. Doufám, že si vybral tu nejvhodnější variantu a byl s mou pomocí spokojen...


já to smazala, když je to v knize :-)))))

Milly
15. 06. 2006
Dát tip
Hej, já chci tu povídku ajediná sebevražda tady od Tebe je tohle pojednání!!! :-)

Arien
08. 08. 2004
Dát tip
preferuju vanu máme jeden takovej super dlouhej kuchyňský nůž, tak dycky, jak krájím s ním chleba, tak si přeměřuju a přemýšlím, jak by asi... i když, jak by pak naši krájeli chleba? Přece by nemohli použít nůž, kerým se zabila jejich dcera! tak radši břitvu vana horké vody, pak to ani skoro necítíš, no jde to

ale dá se pomoct, jen vědět, jak

no, skvělý právě je, že já to taky myslela vážně :-))))) teda skvělý je, že teď si z toho dělám legraci :-) to bych doporučila jako terapii každýmu :-)

no jestli myslíš, že jí to pomůže a ne naopak, klidně můžeš, ale spíš by potřebovala psychologa, fakt

cekanka_ucekana: Já jsem, prosím, kříženec! :o)

slůůůůůůůůníčko: Tak to je potom otázka, jak seš nakřížený, z toho jdou těžko dělat závěry :-)))))

gASK
03. 01. 2004
Dát tip
Vždy k službám;)

TYJO! :-))))) Já vim :-) dík :-)

gASK
02. 01. 2004
Dát tip
Vždy k službám;)

TYJO! :-))))) Já vim :-) dík :-)

gASK
01. 01. 2004
Dát tip
Zajímavý:) Jen nevím co s tim...žádný sebevrahy neznám, sám bych se nikdy nezabil...asi to tu nechám jak to je a půjdu dál;) Tohle je jedno z těch tvých horších, tady si netipnu (abych ti udělal radost;)

Nedávno mě napadlo, že bych mohlo zkusit jít umrznout. Ale muselo bych se napřed opít, aby mi u toho nebyla zima:) No, vtipný to není, kritika taky ne... jen asociace, taková malá kravinka...

jak může sluníčko umrznout, trdlo? :-))))) Nebo ty seš jakože slůňátko? :-)

Danny
02. 09. 2003
Dát tip
čekanko, zkus se podívat na tuto stránku těch způsobů je tam přes stovku.... jo, a prášky nezkoušej, jsou na nic, za nějakou dobu se probereš a jseš dál v tom f**ing životě.... ach jo.... tip

Fil
08. 08. 2003
Dát tip
nevím proč, ale celkem mě to i pobavilo:-) já osobně dávám přednost práškům + alkoholu + drogám a stačí jen troška, pak víc- jen si tak pohrát a vzykoušet-smrt se pak bude jevit zábavnější .A jednou až to příjde, až bude nálada fakt na to udělat to, tak jen znásobit dle předchozích zkušeností.Takže 11 ibalginů 1200(rád zašlu) + 0,7l tequily(to zvládneš sama) + lajnička(dole na Václaváku mezi Baťou a bankou se vyskytuje neustále někdo, kdo Ti pomůže a nemusíš s ním zrovna chodit do podchodu-nejsme ve filmu). Nu, ale až se budeš příště chtít zabít, tak se ozvi, rád bych to viděl.Jistě vymyslíš něco čupr. Jinak dávám hlas kotletě-zařazuji ji do svého trojboje:-))) A nebo Markýz de Sade!:-)

Já se asi taky radši udusim kotletou :-)))))

loser
31. 07. 2003
Dát tip
Di se bodnout.

Omlouvám se, jestli jsem se tě nějak dotkla, ale mám ve zvyku si dělat z věcí legraci, je to lepší, než se jít fakt bodnout :-)

držim ti místo, dělej :-)))

lenty2
30. 07. 2003
Dát tip
jsem tu, můžem vyrazit, konečně....

PÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍSK MÁV ŠŠŠŠŠ ŠŠŠŠŠ ŠŠŠŠŠ ŠŠŠŠŠ ŠŠŠŠŠ

Jiřík: Tys asi neviděl film Chudáček boháč? Ten tak začínal. Boháč stál v okně a jak skákal, zároveň se střílel :-))) ale nakonec to byl sen :-))) lenty: pojedeme spolu? Já šíleně ráda jezdim vlakem, ale nikdo se mnou nechce! :-)

lenty2
30. 07. 2003
Dát tip
čekanka: Jedééééééééééééééééém

ALe hodně daleko, jo! Lůžkovým! :-) K moooooooooooooooři! :-)))

lenty2
30. 07. 2003
Dát tip
Lůžkáčem forever, a taky s jídelním vozem, jako v Orient Expresu. Mořéééééééé, hory, beru hned :o)))

No jasně, musí ten náš vagón bejt hned vedle jídělňáku :-))) abysme to neměly daleko za jídlem :-)))

lenty2
30. 07. 2003
Dát tip
No to by byla hrůza, jet někam s prázdnym žaludkem :oO Už se těšim, kdy nasedáme?

Já už sedim :-))) a jídla mám plnej baťoh. Řízky, okurky a sušenky :-))) do jídelňáku budeme chodit na obložený mísy a na čínu. Možná i pizzu tam budou mít. Děsně si to užijeme :-))) K jakýmu jedeme moři? Já nechci do Itálie!!!!!

lenty2
30. 07. 2003
Dát tip
Počkej, vyndam tu Colu z mrazáku, zabalim nějaký penízky a vyrážim s tebou. Do Itálie né, tam jsem teď byla, děsná nudááááááááá, chce to nějaký divoký moře :o) Co takhle bílé? Má hezkou barvu :o)

Bílé? Neplavou v něm kry? Jaký je Bílý moře? Kde je? Já myslela spíš třebas Egejské :-)))

Prachy nepotřebuješ, lapneme nějakýho řeckýho rejdaře a budeme u něj na jachtě

lenty2
30. 07. 2003
Dát tip
No bílí moře, jako plný bílých ledových ker. Blbej nápad, vim :o)) Jo, to Egejský by ušlo, ale ten řek musí stát za to :o*

žádnej řek nestojí za to :-))) ale ty jachty jo :-))))) v krách se letos koupat nehodlám :-)))

lenty2
30. 07. 2003
Dát tip
Jo,jachtičky, s pořádným salónkem :o) Co se ti nezdá na krách? Lidem na Titaniku se moc líbily :o)))

Jenže lidi na Titaniku byli otužilí a to já nejsem :-)))

lenty2
30. 07. 2003
Dát tip
Aha, tak to jsem nevěděla, s tím bys ale měla něco dělat. No tak to asi přece jen asi pojedm do toho Řecka, tam maj prý dobrý a levný melouny. Mňam.

Melouny, víno, broskve, frapé a tak :-)))

lenty2
30. 07. 2003
Dát tip
odjezd za pět minut, už se neůžu dočkat :o)

Blbost, to jsem zkoušela

j_i_r_i_k
29. 07. 2003
Dát tip
No, leccos Ti tam chybí, ale ono jako ilustrace toho, že každý způsob má své mouchy, když začne člověk uvažovat, to stačí... Jsou lidé, kteří v návalu žalu zkusili několik způsobů zaráz (jako vzít si prášky, podříznout žíly a pustit plyn - no, možná v trochu jiném pořadí, žíly asi nakonec) a pořád tu jsou, někdy je život prostě pěkná mrcha a nedá se jen tak umlátit... Ale přiznejme si upřímně, vždyť by to byla přece škoda...

lenty2
29. 07. 2003
Dát tip
Doporučuju čtyřku, zní to ohromě: Ale víš co, já se raděj tim vlakem svezu do lepších zítřků :o)

Astra
28. 07. 2003
Dát tip
Sebevražda postupná by ti myslím seděla. Nebolí a dokonce máš pocit, že jsi při ní šťastná. Oslabuješ organismus a vůli: Začneš třeba cigaretama, pak žaludkem - nejíst (nebo jíst naopak hodně a všechno), každý večer se zchlastat do němoty, časem můžeš přejít na drogy, nejdřív lehký, pak tvrdý, časem na stříkačky - šance že chytneš HIV, nebo žloutenku, navštěvovat bary spát s kým se ti zamane (přibereš nějakou nechutnou nemoc). Nastane období kdy přijdeš o práci - nemusíš pracovat. Přijdeš o bydlení - nemusíš platit nájem. Je pravděpodobné, že díky šancím, které jsi na sebe nastražila, se té doby se nedožiješ. Pokud ano, zjistíš že jsi v prdeli. Můžeš si vybrat: vybereš si jednu ze svých sedmi variant. Organismus už je tak oslabený, že cítíš bolest méně. Zábrany taky nic moc. A nebo si lehneš na ulici (lépe na osamnělé smetiště) a počkáš si, kdy to přijde. Nedoporučuje se žebrat - smrt nemá žebráky ráda.

StvN
26. 07. 2003
Dát tip
Na tebe vždycky.

DW: To jsem ráda, že tě to přešlo :-))) StvN: No, moc to neni vidět :-)

Cheeky
25. 07. 2003
Dát tip
to je prej nejhezčí smrt.. ale těžko se provádí :/ prakticky není kde se uvařit

anonym1369
25. 07. 2003
Dát tip
udělal ... už zase mě bere touha se veřejně trochu upustit ... sebevražda - spíš - člověk před a po ... inspiruje mě to (už zase ty) a nějaká slova na dané téma se ve mně začínají pokulovat ... proto jsem si ho musel udělat ... (skok na laně - můj plánovaný testík - abych jen neteoretizoval)

Med: Mě muj muž jednou přiškrtil a orgasmus jsem neměla. Buď mě přiškrtil málo, nebo moje tělo prostě na něj nereaguje :-))) StvN: Je mi to hodně :-) Cheeky: Prakticky se vařim denně v práci. Vypnu teda fofrník, až budu chtít :-))) Anonym1369: To je dobře :-) ale jak to, že tě nemám tady v seznamu?

StvN
25. 07. 2003
Dát tip
Úsměv.

StvN: Jé, to je hezký, pusinko, že se usmíváš! :-))) barobrk: Hele, tos mi připomněla, když tohle vidim v nějaký detektivce, jak někomu daj pytel na hlavu a od se udusí, přitom má volný ruce, přece by každýho hned napadlo otevřít pusu, vrtazit tam prst, roztrhnout pytel a v pohodě dejchat, ne?!

Aki
25. 07. 2003
Dát tip
čeky: tohle by napadlo každýho Čecha... jenže ty koukáš na americký detektivky... v tom je ten háček, víš...? :o))

Aki: No :-))))) Mám jednu kamarádku, ta se kouká na filmy dvakrát. jednou sama, nahraje to a pak mě pozve a pustí. Řiká, že když se kouká se mnou, má ten film úplně jinej smysl, v podstatě spíš teda nesmysl :-))))) Barobrk: No, dyk o tom to je a už jsem ti tu řikala, když to někdo udělat chce, tak nemele a udělá to :-))) V Německu prodávaj pytlíky pro sebevrahy?????

Tak já si to zjistim na internetu, jak se řekne pytlík pro sebevrahy? Selbstmordsacke? :-)))))

J_M_C
25. 07. 2003
Dát tip
cekanka, co je divny? ze ti z osobnich duvodu nechci poradit, jak se mas zabit? hmm, me to divny neprijde.

JMC: Ale tys řek, že bys dal tip za zpracování, ale z osobních důvodů nemůžeš, kdybys řek, že bys mi rád poradil se sebevraždou, ale z osobních důvodů nemůžeš, to by byla jiná!

J_M_C
25. 07. 2003
Dát tip
nemuzu z osobnich duvodu, protoze se me tohle tema dotyka, a za zpracovani bych tip dal, ale ty osobni duvody a to jak se me to dotyka to prevazuji na druhou stranu. vis co, neres to, bylo to spatne formulovany. spletenych vic veci dohromady, nic ridkeho v teto dobe.

Tak já to nebudu řešit a radši ti pošlu sluníčkový usmání :-)

Humble
25. 07. 2003
Dát tip
:o)*

Humble: Co se chechtáš????? :-)))

Nooo, třebas dnes jsem se chtěla zabít. Okolnosti byly perfektní, měla jsem prostor a důvod. Ale takhle? Ne, jsem rozmyšlená. Nic nebude. Čekanko, dám ti hvězdičku za to, že jsi mě rozesmála a k tomuhle se budu vracet, abych někde vzala inšpiráciu, že se to dělat nemá... :-). Tak.

Olina
24. 07. 2003
Dát tip
:) *********

Medjídek
24. 07. 2003
Dát tip
Přečetl jsem si povídku POSLEDNÍ CESTA a i když mě to předtím nenapadlo, rozhodl jsem se.... že zabiju FAGUSE.. K tématu...dobrá smrt je možná oběšení, protože oběšenci májí vždy poslední orgasmus...alespon chlapi, nevím jak to probíhá u žen (holky něvěšeli už některou z Vás ?), snad je to dárek na rozloučenou

Hynie
24. 07. 2003
Dát tip
Dobrý*, a co takhle rádio, které mu náhodně spadne do vany...? Neříkej že nemá zlozvyk si ho brát do koupelny při koupání? Když tak ho to nauč...

Ježišmarja, tady se to rozjelo :-))))) tak popořadě :-) Fungus2: NO a o to jde. Kdo se tady chce zabít? :-))) StvN: To se dalo čekat, z tebe už snad ani nic jinýho nevypadne :-))) Rudla: Jelikož jsem se konečně dočkala, troufnu si na Rudlu :-))) Děkuji, je mi velikou ctí!!!!! (ale dalo to fušku) darcy: No ono to ani nemělo vypadat, že to dopadne blbě :-) a když já si do žíly nepíchnu a nepíchnu :-) Barbar: 1.) on je má ledový dávno 2.) vezmu si rukavice 3.) bude syrová zvedavec: Děkuju a jsem ráda, že mi někdo rozumí :-))) Fagus: Dobře, to je tvoje věc, že tě to baví, ale příště si ji dělej jinde Gerten: I když mlčíš, tak tě miluju :-))) JMC: To je teda divný :-((( Závorka: Nemám, nemám čas :-) ale polepšim se :-))) kajman: Děkuji, já vím :-))) Wiki: Někdy jsou kritiky lepší, než dílo samo, že :-))) dík Olina: Děkuju za prasátko :-))) Anonym: Smažený zelený rajčata jsou muj oblíbenej film :-))) Medjídek: Já si to přečetla taky a musim říct, že se mi to líbí, ale Fagusovi to neřikej, nasral mě. A jestlivá to nebude tim, že u chlapů je viditelný, že orgasmus nastal :-))) Hynie: Nemáme vanu, to by se muselo stát u tchýně :-)))))

SV: masochisto!!!

SV: A jak si má člověk v mém, požehnaném, věku, užívat?????

Dejf
24. 07. 2003
Dát tip
Dobré, možná to mohlo být ještě malinko absurdnější ;-)

anonym1369
24. 07. 2003
Dát tip
možná to napadne občas každýho, někoho častěji, někoho řídčeji... někdo to dokonce i realizuje .. někdo pak úspěšně, někdo až na 4. pokus ... mne to napadá tak středně, ale: bojím se bolesti, bojím se, že budu po smrti neestetický (střeva, povolené všechny svěrače ...), ale hlavně bych chtěl být v okamžiku smrti vychechtanej a šťastnej - a to mi sebevražda určitě nezaručí ... ale možná, že na něco časem přijdu (zatím začínám postupně zvyšovat riziko činností, které provádím ... jsem šťastnější a asi blíž smrti - vypadá to na dobrou cestu) ... ču - to jsem zase já

Dejf: přidala jsem P.S. anonym: No jo, zase ty, ale je mi to prd platný, když já ti nemůžu nikam napsat! Zkonkretizuj se trošičku!!!!! :-)))

Ty sis udělal nick???

StvN
24. 07. 2003
Dát tip
Co by ze mě mělo ještě padat?

StvN: No, třeba: "Jsi báječná, úžasná, skvělá, krásná.."...jo, to nemůžeš vědět....ale stejně.....jo....krásná taky!!!!!

StvN
24. 07. 2003
Dát tip
Miluju tě.

StvN: No, to třebas taky :-)))

Evička
24. 07. 2003
Dát tip
Bože, Č., ON TĚ MILUJE! Jdi do toho! Zapomeneš na sebe- i vraždu! (Jen tu cynickou P.S. jsi si mohla ušetřit! Zatra!)*

Evička: původně tam nebylo to P.S., ale já jsem si to nějak nemohla odpustit, asi jsem cynik, ale to se mi vážně stalo, povídala jsem si s tim klukem na tohle téma hodně dlouho a když odešel, došlo mi to, strašně jsem se lekla. Jenže, co naděláš, stalo se, třebas je mu už líp. Víš, muj manžel mě jednu dobu bombardoval hláškama: "Chtěl jsem se kvůli tobě zabít a tobě to bylo fuk!" a mě to tak unavilo, že jsem mu na to začala odpovídat: "Kdybys doopravdy chtěl, tak tu teď nemlátíme prázdnou slámu. Tobě by bylo dobře a mně taky." Je to cynický? Když se někdo chce zabít doopravdy, tak o tom nemele, ale udělá to. Nějak. Někde. Hned. (já vim, že mě miluje, ale nesmim bejt tak hr, on by zpych)

Evička
24. 07. 2003
Dát tip
Jo. Na chlapy se musí pomalu! Jsi moudrá to žena! Já jsem asi moc hr! Tak teda tokytokytokytoky - budiž vám oběma přáno..............milujte se a množte se! (Staronový vzkaz z ráje! :-) )! A SMRT ZABIJÁKuuM! :-)

Aki
24. 07. 2003
Dát tip
v jednom filmu jsem viděl, jak ženská zabila chlapa tím, že ho udusila mezi svýma prsama... to musí bejt krásná smrt... akorát na sebevraždu jsou potřeba tak šestky, sedmičky prsa... :o)

No, já řikala, že se nemůžu zabít :-))))) takových kvalit nedosahuju :-)))))

Aki
24. 07. 2003
Dát tip
čeky: hele... taky by mohla bejt fajn sebevražda poslat sama sebe v balíčku jako humanitární pomoc nějakým lidožroutům do Afriky... co ty na to? :o)

S lidožroutama já se kamarádim :-)))

Aki
24. 07. 2003
Dát tip
no vidíš, ještě by ti tu sebevraždu třeba i stihli rozmluvit... než by dostali hlad... :o))

Endif
24. 07. 2003
Dát tip
Škoda, že tam není víc humoru (např. se dá vymyslet tucet krkolomnějších způsobů). Inspirace se dá najít zde ;)

(G)eorge
24. 07. 2003
Dát tip
3.) udusit kotletou***

Aki: Náhodou, sežrat bych se dala, to by byl velice efektivní způsob :-))) Endif: Já ale neopisuju, víš :-) George: Ale syrovou, upozorňuju!

Medjídek
24. 07. 2003
Dát tip
CO SE TAKHLE ZABÍT SHLÉDNUTÍM VŠECH DÍLŮ DALLASU...MOZKOVÉ CENTRUM SE OCITNE V ROZKLADU A PŘESTANE KOORDINOVAT ZBYTEK TĚLA.. čekanka učekaná..mě se ta povídka taky docela líbila ale ta odpověď byla tak v kontextu že jsem neodolal pořád nevím zda ty ženský maj při škrcení ten orgazmus nebo ne...četl jsem něco o pokusech že se kluci přiškrcovali mezi sebou...holky zkuste se některá přiškrtit...(ale opatrně...mozek po 5 min. bez kyslíku odumírá)

StvN
24. 07. 2003
Dát tip
Je ti to málo?

Cheeky
24. 07. 2003
Dát tip
ještě se můžeš uvařit :)))

guy
23. 07. 2003
Dát tip
čeky – nemusíš vůbec vymejšlet nový způsoby, ten tvůj výběr je dostatečnej, a já ti k němu nezištně přidávám rady, jak eliminovat některá slabá místa, jak jsou tebou popsána: ad 1) připoutat se policejníma poutama k přívodní trubce ke sporáku tak, abys nedosáhla na žádnej kohoutek a vrazit hlavu do trouby ad 2) nemusíš utrácet za pistoli, stačí si půjčit od nejbližšího řezníka střílečku na prase; tak bude vyloučená i škoda, způsobená odraženým nábojem (kdybys nepochodila u řezníka, můžu ti půjčit svoji, když slíbíš, že mi ji v závěti odkážeš zpátky) ad 3) vidělas (nebo četlas) Ostře sledovaný vlaky – tam máš návod – stačí strčí strčit břitvu do škvíry ve štokrdleti a pak už na jí jenom připlácnout zápěstí ad 4) když vyjedeš tak do dvacátýho štoku v nějakým věžáku a budeš mít v sobě pár lysohlávek, tak uvidíš, jak to půjde samo ad 5) vždyť si to závaží nemusíš přivazovat špagátem, jsou i ocelový lana a řetězy ad 6) mám známýho veterináře, ten ti poradí a předepíše cokoliv ad 7) s tímhle jediným bodem ti sám neporadím

:-)))))))))))))))))))) Jenže já už se rozhodla nesebevraždit se! Pomůžeš mi i s tou vraždou? :-)))))

guy
23. 07. 2003
Dát tip
jo, ale tam už to nebude nezištný, tam jsou vysazený pevný taxy, které je třeba z etických důvodů dodržovat

4. skákat lze i tehdy když vlak není ve stanici A přečti si Stevnsonův? Klub sebevrahů :-))

guy: I za zapůjčení zbraně? ing: Takže zase nic?

guy
23. 07. 2003
Dát tip
zapůjčení bude za stejných podmínek jako u sebevraždy ... to bych si před orlickými profesionály obhájil, že jim kazím ceny

Fagus
23. 07. 2003
Dát tip
Co kritizovat? Literární úroveň díla? Není CO kritizovat! Nemá to hlavu, snad jen patu (malinkou). Znalosti máte, lidi, slušný, ale nač ten spěch ze světa? Až si přečtete mou zdejší povídku POSLEDNÍ CESTA, snad vás opustí tyhle úvahy. Dejte mi vědět!

guy: Tak to já si teda vymyslim něco jinýho :-))) Fagus: Ježiš

Fagus
23. 07. 2003
Dát tip
Co Ježiš? Toho snad uvidíš teprve až se ti to jednou povede? Nebo jsi budhista? :))

Fagus: Jen miluju lidi, který choděj a trousej reklamy na svou osobu

per_zay
23. 07. 2003
Dát tip
hmmmmm........ ..kotletou se dusím často ...a je to prííma...

No jo, jenže já mu jí do toho krku nacpu syrovou :-)))

fungus2
23. 07. 2003
Dát tip
No to je zase úlet. Kdyby takhle uvažoval každý sebevrah, tak se asi nezabije.

StvN
23. 07. 2003
Dát tip
Moc obyčejný. Provplánovitý. No, snad příště.

Šoupu to do klubu, protože to má opravdu silné rysy zdravého vědeckého stylu. Oceňuju zejména přehlednou strukturaci textu, tak je to správné! Jen ještě musím autorce vystavit diplom čestného čerstvého na másle smaženého inžonýra...

Barbar
23. 07. 2003
Dát tip
1.) ledový kulky To jsem zvědavej, jak mu dostaneš pytlík do mražáku? Celýho tam taky nenacpeš. 2.) Probodnout rampouchem. Zebe do ruk a omrzliny by tě mohly prozradit! 3.) Udusit kotletou. To by teoreticky šlo, ale pokud žere jako já, musí to být kotleta aspoň ze slona. Ahoj a tip za srandu na zabilí. BARBAR

zvedavec
23. 07. 2003
Dát tip
Super! Napísala si to super! Prajem Ti, aby sa to vyriesilo, aby si uz písala niečo veselšie a to preto, lebo už máš na to dôvod.

Fagus
23. 07. 2003
Dát tip
To čekanka: Reklama je potřebná věc.

Fagus
23. 07. 2003
Dát tip
To zvedavec: Co je na tom SUPER? Můžeš být, prosím, konkrétnější?

zvedavec
23. 07. 2003
Dát tip
Super je, ze to podáva týmto spôsobom: trocha sebairónie, nie príliš vážne, aj keď je to veľmi vážna vec, o čom píše. Je v tom humor, aj keď viem, že o čom píše, bolí. Je to svieže, každý cítiaci človek vie, že čekanka rieši i problém, no pritom sprostredkúva i niečo naviac. Dokonca dáva i povzbudenie iným (ktorých podobné problémy tiež môžu OBČAS trápiť). Minule som si tiež pospevovala "plyn už syčí z trouby ven..."

Gerten
23. 07. 2003
Dát tip
nic neříkááám....:-)))))

J_M_C
23. 07. 2003
Dát tip
zarucenejch zpusobu je spousta a pritom ani jeden univerzalne pouzitelnej a dlouhy plany dopredu jsou vzdycky naprd. musi to byt otazka okamziku. kazdej sebevrah kterej takhle planuje to neudela, je to prilis mnoho konstrukci a premysleni. pokud nepremyslis, mas velkou sanci, ze se ti to povede. dal bych tip za zpracovani, ale z osobnich duvodu nemuzu.

(závorka)
23. 07. 2003
Dát tip
:-) udusit (dušenou) kotletou.. ne touhle !! ... támhle tou.. jo, už máš naštudovaný ty hady ?? (šmudlo hledej..) : plazi rozmnožování (já to měl hned..)

Kajman
23. 07. 2003
Dát tip
je to milý a hlavně to dobře dopadne, to řešení je elegantní*

Wiki
23. 07. 2003
Dát tip
tak tohle je vážně skvělý, tip a další pro guye :-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru