Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

K životu

25. 07. 2003
2
3
1235
Autor
Košík010

Tak vás chci všechny co nejsrdečněji pozdravit a poděkovat za milé obyčejné přivítání. Prosím Vás o korektní hodnocení, uvítám každý konstruktivní návrh, doporučuji číst báseň alespoň desetkrát, alespoň, je to na Vás. Zdraví Vás Marek Prokop. Je to normální báseň, dobře báseň epická. Je to na Vás. Je to Váš časopis. Dobrý časopis. Marek Prokop.

Srdeční ozvy klepou mu na triko a on se jen ohlédl

na svou družku v životě, v životě, a pak ho chytla ta báseň, ta báseň , byla pěkná jako sluneční žeň, a bůh Slunce ho odměnil, no takhle Vám to řeknu báseň dávno začala

 a Vy jste si toho ani nevšimli, no právě probíhá, je mírová, přátelská, dál si to přeberte sami, opravdu žiji, ani jste si toho nevšimli, pořád je to jenom báseň, pár lidí by to nemuselo pochopit, jenom báseň, jenom báseň, teď byla zpěvná, samaá nápověda, teď nebude, vykotlané slovo z mých úst teče pomalu k Vám.

Slunce se baví a já taky, u básně se bavím, Měsíc se baví obzvlášť. Je to pořád jenom báseň, nezapomeňte, nezapomeňte, nezapomeňte, stejně nezapomenente.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


3 názory

Rajmund
27. 07. 2019
Dát tip

Je to obsahově vlastně to, co člověka napadá(ve smyslu násilném), když po obědě podřimuje.


Arienalia
29. 07. 2004
Dát tip
No.. asi tvůj styl ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru