Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Srdci neporučíš

26. 07. 2003
1
0
2135
Autor
Lomarinka

promiňte,ale nevěděla jsem kam \"se\" dnes zařadit.

Několik týdnů hledám důvod,
                             proč Tě nemilovat.
Několik dnů hledám důvod,
                             proč na Tebe zapomenout.

Myšlenek se honí spousta-

- špatné vzpomínky na Tvoje nevnímání - 
- výlety které se nekonaly -
-a Tvoje záda, jenž tak dobře znám...

 

Důvody jsem našla, ale srdce... , srdce poručit si nedá...
Asi pořád věří, že budeš se mnou a rád,
že se změníš a budeš jen milovat
 
 a chtít...

 

Srdce ještě věří, ale pere se s myslí,
které už došlo,
že Ty mě DÁVNO nechceš mít...


Elwisek
11. 03. 2005
Dát tip
hele je to nadherný a asi si milovala toho neparvýho jak tak koukám .. to mě docela děsí jak se člověk někdy může tak hodně splést .. .o/

J_M_H
30. 10. 2003
Dát tip
Lomarinka: Je to moc hezký :-) -- Anonym86: Myslím, že řešit takový věci by se na veřejnosti neměly a navíc, to o co se pokoušíš znám pod pojmem "utrpět vítěztví" (a když se ti to někdy v životě povede tak poznáš, že než "utrpěný vítěztví" je lepší zažít milion proher... ale už to nejde vzít zpátky...) Jenom mi přijde divný, jak někomu o kom jsi kdysi tvrdil, že ho miluješ, se dnes snažíš ublížit! To se pozná potom rozdíl mezi láskou a mezi předstíráním... -- Líbí se mi, že je to tak upřímný, čistý a osobní... //TIP

Sagapo
19. 09. 2003
Dát tip
Lomarinka: Samozřejmě, že "sem motám" své osobní problémy. A nejen ty, i pocity, emoce, nálady. To všechno. Kdybych to nedělal, neměl bych o čem psát. Píšeme přece ze sebe, o svých pocitech. Nebo ne? Za své předešlé reakce se ti omlouvám, na obranu mi snad slouží, že jsem je psal v momentálním pozvednutí hladiny adrenalinu. Zkusím se polepšit a posuzovat tvá díla jen z pohledu profesionálního. Jenže ono je to těžké, víš?:-)

Zelenooka
28. 08. 2003
Dát tip
Lomi: ale to je stejne vsechno relativni.. navic si protirecis, na jednu stranu tvrdis, ze to neni zadna zpovednice, ale na druhou stranu z toho sama zpovednici delas. Co jinyho by pak byla inspirace city? Ja svoje veci pisu, protoze se potrebuju vypsat = vyzpovidat. To same priznavas ty.. Takze? BTW uz mi tu dlouho chybi kategorie pro zpoved... :)

Lomarinka
23. 08. 2003
Dát tip
ZELENOOKA... je to kapicku jinak, nejde o rozebirani reality ale o to ze tady to neni zadna zpovednice... Jak uz jsme napsala, myslim ze spousta lidi tak jako ja pisi z nejakeho duvodu, at uz je to radost nebo bolest. Myslim take, ze malokdo jen tak prijde k papiru a bez emoci a pocitu neco napise, bez inspirace, at je ji pro kazdeho cokoliv... Proto pisu ze me tu lide maji brat jako autora, obzvlast kdyz nevi, za jakych pohnutek presne bylo to ci ono vytvoreno...Nepredpokladam ze si tu nekdo neprida kdyz me zna, jen myslim ze pokud nevi vse, je to pouho pouhy nazor. Nepodlozeny a vymysleny podle stripku... tak jako je toto jen "dilko" vyjadrujici moje pocity at uz plynuly z cehokoliv.... Vis;o)?

Zelenooka
14. 08. 2003
Dát tip
Lomi: kdyz to sem pises, a jsou tu lidi co te znaji, tak musis ocekavat reakce - a ty se budou tykat nejen literarni stranky, ale samozrejme i te realne.. je to tak a neocekavat to, by bylo mooc naivni respektive mooc pokrytecky... ale mas pravdu, radsi tu realitu nerozebirat, ze? ...

Zelenooka
14. 08. 2003
Dát tip
ze se trax chova jako orangutan radsi taky nerozebirat ...

Lomarinka
11. 08. 2003
Dát tip
k predne- tohle nemelo byt zadne vyrizovani uctu!!! Lide sempisou veciktere citi, a ja to tak delamporad, takze rozhorceni ktere to v tobe SAGAPO vyvolalo je jen proto, ze vis o kousek vic nez ostatni.To ti ale jeste nedava pravo to sem motat... Motajis em svoje osobniveci jini uzivatele?! Motas ty sem svoje osobni problemy? rozebiram je snad ja? Vzdycky si sem mohl psat kazdy dilka podle sveho vkusu a umu, nevim proc zrovna ja bych to nemela delat... Nelibis e ti to? neni nic jednodussiho-necti... A co se tyce TraXe, on sam nejlip vi jak to bylo a kde se stala chyba... ja na nej nadavat nebudu, nejsem on, a vic to rozebirat neminim... Jen jedno-pro vsechny co by me tu pripadne meli znat osobne.. tady me berte jako autara neceho co pisi, a na muj osobni zivot zapomente, ikdyz je uzce spojeny s tim co tu vidite, porad neni duvod sem motat realno... diky

Patafista
29. 07. 2003
Dát tip
Se to tady nějak rozjelo:-)) Lomarinka: Kašli na ty kecy, básnička dobrá (i když pořád nej je Dudlíček):-)))

Sagapo
29. 07. 2003
Dát tip
TraX: Znám Lomarinku i tebe. Nesouhlasím s tvým názorem na ni. Nesouhlasím s tvým názorem na tebe. Pořád platí schlazení hlav. Chyby jste dělali a děláte oba. Ona si je přiznává, ale nic s tím nedělá, ty si je ani nepřiznáváš.

seržant
28. 07. 2003
Dát tip
Mysl je vedlejší,srdce je přednější.To je láska,i když tolikrát bolí. Je to pěkný.

Sagapo
28. 07. 2003
Dát tip
Tohle není na tip, tohle není na nic. Je to jen osobní vyřizování účtů. Měli byste si schladit hlavy. Oba dva! To platí jak pro Lomarinku, tak pro Anonyma86 (alias TraX - proč to sem nenapsat, když se ten člověk pořád jen schovává a nemá odvahu).

corrado
27. 07. 2003
Dát tip
Tak toto si ja hovorim tisicrazy denne a stale nechapem preco mi odisla....... je to pekne :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru