Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Gepardi

28. 07. 2003
8
0
2721
Autor
Perchta

Gepardi jsou v něčem podobní lidem, když spolu žijí samec a samice z jednoho vrhu, nepáří se spolu. Aby se dosáhlo rozmnožení, musí se na nějakou dobu oddělit a potom dát zase k sobě. A nám se to povedlo. Dana Holečková, ředitelka ZOO Dvůr Králové nad Labem

   Válka, dvě krásný černovlasý děti, jsou pořád spolu, chlapeček a holčička. Jako dva plaváčci, jako dva první lidé, Adam a Eva. Mimo ně není nikdo a nic. Jenže někdo přece je, zlý strýček Rudolf. "Ty jsi taková prostořeká holčička," říká jí káravě, chodí za ní na záchod a strká jí do zadečku prst. Nesmí se dívat.  Vždycky to trvá jen chviličku, dveře zůstávají otevřené. Maminka je hodně nemocná a neví nic.

   Když byli Adam s Evou trochu větší, rodiče je poslali na prázdniny každého jinam. Pak se zase sešli a dělali to spolu. Měli se moc rádi a nikoho jiného ani neznali. Možná za to taky trochu mohl ten Rudolf. Načapali je, drazí rodiče. Jeho nechali vykastrovat a ji poslali do bordelu. Bylo jí sedmnáct. Tatínek ji přišel navštívit. Otěhotněla. Poslali ji na venkov, porodila dítě. Sebrali jí ho a tatínek jí vysvětlil, že tohle, co se stalo, nebudeme nikomu říkat.

   Přišla do velkého města, měla málo peněz, někdo hodný ji doučoval, nejdříve platila ona a pak platil on. Měla fakt krásný kozy. On měl mladého žhavého příbuzného. Myslel si, že spí s pannou. "Nemusíš si mě brát, ale to dítě se narodí," řekla mu. Vzal si ji. Měli spolu plno dětí. Jenže jí už to zůstalo, nemohla patřit jen jednomu, nezasloužil si to. Stejně všichni věděli, že ji podvádí. Od přítelkyně se dozvěděla, že její šestnáctiletou dceru milují tři kluci. "Tři ta chudinka stejně nezvládne," pomyslela si. Vybrala si toho, co byl nejblíž. Byla jeho učitelka. Pokusila se ho svést. Brečel, že miluje Zuzanu. Řekl i její příjmení. Tvářila se, že to je nějaká mimozemšťanka, o které nikdy neslyšela. Půl roku za ním chodila do sprchy, každý den mu sahala mezi nohy. Po půl roce se jí to povedlo, dostala ho. "Už jsem to nemohla vydržet," řekla mu. On jí řek: "Máš hezkou pičuli." Trochu jí to zarazilo, netušila, že už ve čtyřech letech ho zneužívala jeho učitelka v mateřský školce. Říkala mu: "takovej hezkej chlapeček," tahala mu za pindíka, bolelo ho to a bál se jí. Pak jí ho musel dávat na nohu a lízat jí kundičku, stkal jí prstíčky dovnitř i do zadečku. Ten den, co se rozhodla, že jí má dovnitř strčit jazyk, načapala je Maruška. Přijela policie, dostal se do jiný školky. Když mu bylo osm, přesvědčil svojí dvacetiletou sestřenici, aby mu ji ukázala. To už si ho držel sám a dával jí tam pusinky. Když jí tam chtěl strčit jazyk, přišla maminka. V noci se mu zdálo o té, která se měla v budoucnu zhmotnit v Zuzanu. Ráno měl mokrý prostěradlo, nebylo to čůrání, maminka, když to viděla, tak plakala. Naučil se svoje sémě polykat, neměl rád ženský pláč.
   Takže se adaptoval, stal se Eviným milencem. Nutila ho, aby za ní chodil každý den. Když mu bylo osmnáct, koupil si byt v jiném městě. Nechal ho napsat na Zuzanu. Po dvou letech mu Eva řekla, kam půjde Zuzana studovat. Změnil plány, šel na stejnou školu. Celý prázdniny měl nervy v kýblu, nebyla na seznamu přijatých. Eva jela s rodinou na dovolenou do Bulharska. Chtěla, aby jel taky. Postavil si stan, chodila za ním. Přes den měl plno času, Zuzana chodila na nuda pláž, rád fotil. Jednou mu dokonce roztáhla nožičky.
   Po prázdninách Zuzana přišla do školy, přijali ji, srdíčko mu poskočilo. Každý den souložil s její matkou. Chodil za ní do její školy, byla pořád učitelka. Jednou za ní přišla Zuzana, když tam byl, schovala ho do skříně, to mu tedy bylo divné. Chtěl se přece potkat se Zuzanou. Měl plno milenek, všechny po něm šly. Myslel si, že rozdává sex a že musí. Jenže rozdával lásku, táhly za ním jako stádo za vůdcem.
   Zuzana si ho všimla asi za půl roku. Hned ho chtěla, vůbec mu to nedošlo, spal úplně se všema, Zuzanu vynechával, prý se bál potratu, u ní. Jednou už na to mělo dojít, byli na Vyšehradě. Oba se třásli, nepostavil se mu. Myslel si, že ona není sexy. Nepochopil to, její sex byl silnější než jeho. Ale mezi nima o sex nešlo. Bylo to tajemné místo, vyvěrají tu telurické proudy. Nepromluvili ani slovo, ale od té chvíle už žili jenom jeden pro druhého.
   Rozhodla, že se s ním vyspí, před jejím očima se začal líbat s jinou. "Já se tedy líbám líp," pomyslela si a nechala ho jít. Asi bude lepší, když se to teď nedozví, jak moc ho chce. Jeho matka ji nenávidí a její rodina by ho zničila. Možná spolu začnou chodit, pomyslela si o té, co si ho odvedla do parku. Byla to její nejlepší kamarádka a dobře věděla, že se milují, věděli to všichni. Ona nespala s nikým, on spal se všema. Vlastně je to totéž. Patřili si. Když se vdala, chtěl si vzít Evu, aby jí byl blíž. Eva odmítla. Vzal si jinou. Zuřila. Pořád byli milenci.
   Po patnácti letech zase uviděl Zuzanu. Přišel říct její matce, že si vezme její dceru. Roztáhla nohy a řekla: "Udělej mi to." Udělal jí to. Za tři roky přišel znova. Lehla si před ním nahá na zem. Překročil ji. Nosil jí dárky pro Zuzanu. Nikdy jí je nedala, nikdy jí to neřekla. Zuzana je  moc stará a nezaslouží si ho.


fermosa
05. 08. 2003
Dát tip
Tohle mělo dobrý spád a moc se mi to líbilo *t

Perchta
05. 08. 2003
Dát tip
děkuju

Perchta
31. 07. 2003
Dát tip
Děkuju, JosefeK. Kolbene, dík. Rowenno, ani já mu úplně nerozumim, dík.

Kolben
30. 07. 2003
Dát tip
Teda!! Vy jste se do sebe nějak pustili.Myslím si, že by tady mělo být zastoupený všechno a že to, jak ty píšeš je tvůj osobitý výraz. Jóó někomu se líbí a někomu zas ne. Myslím si, že to je ale případ snad všeho co kdo napíše, proto ať si každej vybere to co jemu po chuti jest.:-) Kdo jsem? Já jsem KOLBEN. Písmáka už jsem četl nějakou dobu ze zálohy, než se objevila odvaha publikovat taky. A ten TIP ti nakonec taky dám, abych se tě zastal.

Rowenna
30. 07. 2003
Dát tip
Zajímavé. Osobité. Zvláštní. Jiné. Těžko srozumitelné. Nese nějaké poselství, kterému (ještě) nerozumím.

Astra
29. 07. 2003
Dát tip
Ach Perchto, o Tvých čtenářích nepadlo slovo. Tady je rubrika "názory" a té se držím. Tvá díla už mi o tvé duševní hloubce řekla dost, respektive nic. Plochost. Honíš texty a čtenáře - potrpíš si koukám víc na kvantitu než na kvalitu. Ty musíš asi prostě mít a ne být. Jsi to co tvoříš a tvoříš to co jsi. Zkus víc přemýšlet než vymýšlet. Avíza mi posílat nemusíš, když budu chtít, najdu si tě sama. Nic ve zlým.

Žíně
29. 07. 2003
Dát tip
Já jsem nic o Maxovi nepsal. Já se jen ptal, zda jsi udělala z Lili Evu?

Žíně
29. 07. 2003
Dát tip
A nebo Max ty svý lásky obhospodařuje podle stejnýho scénáře v Bulharsku ve stanu? :-))))

Perchta
29. 07. 2003
Dát tip
Astro: no nemusim ti posílat avi, ale když ti odpovídám, je to slušnost. Jinak nic ve zlym, ale nějak mi připomínáš Zuzaninu šéfovou, nebo maminku? Víš co, já si myslim, že jsem tady na písmáku úplně nejlepší, tedy, úplně nejlíp ze všech říkám to, co chci říct. HAHA :-)))))))))))) Žíně, a ty smajly, to je odpověď pro tebe: jsou to dvě bytosti, do tý sedmnáctky se vejdou. LOL

Perchta
29. 07. 2003
Dát tip
Žíně, ty máš něco proti stanování? Jedna milenka řekla nedávno Maxovi: "Ale byli jsme spolu na dovolený," když jí asi po stý vysvětloval, že už s ní nebude. Víš, co jí na to řek: "Se všema svýma milenkama jsem jezdil na dovolenou." Pozdějc, když byl starší, tak už bydleli v hotelu :-))

Astra
29. 07. 2003
Dát tip
Myslím avíza na díla, ne na odpovědi. Jinak jsi nezklamala.

Perchta
29. 07. 2003
Dát tip
Astro, avíza na díla neposílám vůbec nikomu. Myslim si to, co ty, že kdo mě potřebuje číst, ten si mě najde. Ale avi ti může poslat i někdo jiný, tak se ti omlouvám i tak. Prostě si příště to avi vymaž a nečti mě. Nesnáším pocit, že někdo kvůli mně ztrácí svůj drahocenný čas.

Josefk
29. 07. 2003
Dát tip
to je teda rozjetý! :-)

Žíně
28. 07. 2003
Dát tip
To se ti zase povedla úchylárna, Perchtičko, to ti tipovat nebudu. Mimochodem, ty jsi udělala ze Zuzaniny šéfový její matku?

Humble
28. 07. 2003
Dát tip
Huuustý, to tipovat budu :o)*

Žíně
28. 07. 2003
Dát tip
Kdepak tohle skončí? Stando, podobně jsem se už ptal pod "Tatínkovo holčičkou". Ale jak je vidět, Perchtička je spisovatelka netušených možností.:-)) Docela je to čím dál tím víc napínavější.:-))

fungus2
28. 07. 2003
Dát tip
No to je síla tedy. TIP

Kolben
28. 07. 2003
Dát tip
Holky, no tak to je síla! :-) Napřed cekanka s kurvičkou a teď ty. Že by to ty horka. Proboha co tak asi příjde při tom stupňování dalšího. Hrozně rád od tebe čtu, ale teď zůstanu stranou. Nezlob se snad příště :-))

Astra
28. 07. 2003
Dát tip
Tohle na rozdíl od čekanky humus. Na druhou. Největší sračka, ani se to nedá dočíst - co máš v hlavě, není ti líto času a mozkových buněk? Zakrňuješ nebo co?

Perchta
28. 07. 2003
Dát tip
Tak jo, jste milý, Žíně, víš co, podceňuješ Maxe, v jednu dobu měl sedmnáct stálým milenek, a každej volnej den chodil do bordelu. Další díl bude o tom, ale asi bude kratší, nemám teď moc času. Možná až vylezu z vany. Stando, Humble, Teichmane, fungusi2, dík. Kolbene. Opravdu se nezlobím. Kdo jsi, vůbec jsem nevěděla, že mě čteš a moc mě to těší. Astro??? Copak je, napsala bys to lépe, nebo naopak, prostě tohle by jsi ty nevymyslela? čekance její čtenáře přeju, věř mi, přej mi zase ty moje. 45 čtenářů za první den, není to špatný, pošlu vám avi, ať jich mám ještě víc. :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru