Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

RANNÍ MRD

28. 07. 2003
8
0
3810

Věnováno ženám, plným chcanek. Stejně jako oroseným orchidejím rostoucím v deštném pralese.

Nejlepší je ranní mrdání, když je žena stále ještě plná chcanek a leží v rozpařených, zapocených peřinách prolnutých pachem jejího a mého těla. V pokoji je vydýchaný vzduch a její močový měchýř je až po okraj naplněn zlatavou tekutinou, její podbřišek je tím o mnoho ,,plnější". Má napuchlá prsa a zalepené oči, je rozespalá. To je příhodný okamžik pro ranní rozkoš. Každá žena má potom pocit jakoby ji mrdal anděl s bělostnými křídly a gloriolou.

V různých obměnách je toto nezapomenutelný mrd, a proto tohle praktikuji dlouhou dobu a se značným sebeuspokojením. Nikdy a za žádných okolností si nenechám ujít příležitost k rannímu mrdu, ale upřednostňuji ženy plné teplých chcanek.


klipeto
23. 12. 2004
Dát tip
skvělé t*

kassiope
03. 11. 2004
Dát tip
Nevím, ale tohle mi přijde prostě nechutný, ty slova, pro mě to nejni poesie, ale prostě výpis choutek....a navíc, já to po ránu nerada.....:o)

ssaamm
27. 09. 2004
Dát tip
*****+T výborné :-))

Chtěl bych tě mít ráno v posteli.

Drozzd
10. 01. 2004
Dát tip
Sen noci svatojánské? takový brak? tos nás podcenila, kdyby sme se do toho se Zázrakem stvoření pustili pořádně tak by i Shakespear valil bulvy:)

Azraq
10. 01. 2004
Dát tip
Jak tak koukám, tak nepochybně:-)

Azraq
30. 12. 2003
Dát tip
Drozzd, Zázrak přírody: Ten Váš rozhovor je fakt jako Sen noci svatojánské. Ale uplně. Mohli byste vymyslet nějakou hru.:-) Ale vážně!

Milly
11. 12. 2003
Dát tip
Může to tak být-a asi i je, ale nelíbí se mi použitý slovník...

Drozzd
16. 10. 2003
Dát tip
Zázrak: Ö jak si šlechetný, myslím že role stupidního a odporného plagiátora mi celkem vyhovuje:)

Drozzd
13. 10. 2003
Dát tip
Zázrak: zvláštní, a co ta zbylá dvě slova? :) Každý je svým způsobem plagiátor, ale jen lidí je na to hrdých, a já na to hrdej jsem!!

Drozzd
13. 10. 2003
Dát tip
Ehm, chtěl sem říct: ... málo lidí...

Drozzd: Nuže buď na to hrdý..je-li to plagiátorství..proč ne... Zbylá dvě slova ? Stupidní a odporný ? .. takových lidí není potřeba mnoho, stačí jeden, dva kousky..takže tě o tuto jedinečnou výsadu nehodlám připravit.

Drozzd
12. 10. 2003
Dát tip
Zázrak: děkuji za vyjádřenou úctu, my stupidní, zvrhlí a odporní musíme držet pospolu, nechceš se stát členem mého klubu Ó Petronie? Nebo můžeš má dílka ohodnotit jako ubohý, trapný a bezduchý text, bude mi polichoceno, jediný Arbiter elegantiae na tomhle serveru a vybral by si zrovna mně, asi bych se radostí uskákal...

Drozzd: Jsem sice zvrhlý ale až tak abych smočil své tělíčko v podobně plagiátorském klubu..? O nikoliv :-)))

add Drozzd Činnost tvého klubu se mi pranic nelíbí..jednak to není originelní..ale to mi neva, že mne kopíruješ..ale ty výběr svědčí o tom že někdy je důležitý autor a dílo je až na druhém místě..a to je chyba..pokud se ten klub jmenuje jak se jmenuje. Jsi poněkud úbohý, trapný a bezduchý.

Naso
10. 10. 2003
Dát tip
mal by už niekto navrhnúť Adminu aby tu zaraidil linku sexológie...

Spadnuta2
08. 10. 2003
Dát tip
Uz davno som sa tak dobre neposmiala. Musim sa priznat, ze asi neviem dobre po cesky, a ako ranni mrd som si predstavovala rannu vrazdu - teda mord, musim povedat, ze som bola uplne vedla, milo prekvapena. Este stale mi je veselo.Si ty ale pripad Adonis, a je uplne jedno ci si muz, zena a ci hermafrodit. T

Drozzd
07. 10. 2003
Dát tip
Ó králi ranního mrdu, líbí se ti i muži plní teplých chcanek? jestli ne, nevadí, i tak tě dám do klubu + TIP

Evička
29. 09. 2003
Dát tip
Je to ze života, ale jen Adonis se odváží o tom tak "natvrdo" v místních vodách napsat! :-)

park
12. 09. 2003
Dát tip
A ani ne tak drsný....mě to přijde ze života, a nic moc překvapivého :(

klubík..na hraně

Koudy
09. 09. 2003
Dát tip
JO..tak to je fakt vostrý!!!!!!!!!!

Nevímkdo
06. 08. 2003
Dát tip
já se před tím jdu radši vyčůrat, ale co vím tak když má chlap problémy se ztopořením tak se mu nejdřív doporučuje dělat to po probuzení a s plným močovým měchýřem ......? Je Adomis vůbec chlap ? Mě spíš přijde jak ženská...co nemá ráda sex...ale měla by ho rády, kdyby s ní někdo dělal to...o čem píše Ad. Seš chlap ?

Čumák
05. 08. 2003
Dát tip
velebnosti... DU BLEJT

gd
04. 08. 2003
Dát tip
tak monty mě rozesmála nejvíc... :))

Já bych spíš řekla, že přitom má každá žena dojem, že se co nevidět pochčije. :o)

HERMES
01. 08. 2003
Dát tip
:-)))) T

A co letmý ranní psík? A letní ranní pšouk? Mohutně raněný pošuk? A oddíl pionýrek... Přeji ti jen krásné mrdy, ať zůstávají věčně rozhoupaná srdce tvého moudí. Bim bam. Moudí mého srdce. Bim. Bam.

Camus
28. 07. 2003
Dát tip
Pozoruhodné a šokující ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru