Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Ranní krůpěje na tvé mindě

01. 08. 2003
7
0
2321

Jsem znalcem rozkoší. Nelámu si s tím hlavu.

Vstávám a venku je před rozbřeskem. Jdu si zaběhat a zahrát svůj první game. Když příjdu po osvěžující sprše zpátky do ložnice, ty už jsi vzhůru.

Strháváš ručník z mého svaly hrajícího těla a uznáváš: " Ty jsi můj velký bodybuilder!". To co toužíš udělat, je vzít do dlaní má antická varlata. Pošlu ti z výšky stodevadesáti centimentrů vzdušný polibek značící souhlas a ty je počneš lehce laskat, jako se malá děvčátka mazlívají s právě narozenými štěnátky. Těžkáš je - jsou těžká tak akorát a v tvých rukou nebezpečná jako atomové pumy shozené na Hirošimu a Nagasaki. Pak je bereš do úst a já zřím na tvé růžové lasturce krůpěje štávy. Leskne se v nich obraz mého obřího beranidla.

Přejedeš si třikrát dlouze a třikrát krátce po prsou - vysíláš signál k akci. Pak už jen křičíš rozkoší, trháš si v extázi vlasy, bradavky natahuješ jako leteckou gumu.

Zase jeden z těch běžných orgasmů, které ti ráno před prvními doušky lahodné kávy dávám.


ssaamm
27. 09. 2004
Dát tip
*****+T nin jeného se k tomu nedá říci, tedy napsat...

angelik
04. 03. 2004
Dát tip
možná se někde trochu opakuješ, ale stejně se pořád nestačim divit:)

Azraq
30. 12. 2003
Dát tip
Jen takovej dotaz: Neříkáš si taky Silver, že ne???

ach jo, nemáš ho náhodou malýho?

Naso
10. 10. 2003
Dát tip
mne pri lektúrovaní týchto diel neviem prečo prichádza na um starodávne príslovie "Pes, ktorý brechá, nehryzie..." A tým som povedal tak asi všetko!

Drozzd
07. 10. 2003
Dát tip
Vzrušující, úchvatné, roztomilé ... dovolil jsem si klubík s TIPEM

Přijde mi to lacině napsané, ale hlavní problém bude v poslední větě, která je napsána s naprostým necitem k událostem, jež se děly předtím. Prostě a jednoduše to celé kazí.

gd
04. 08. 2003
Dát tip
vytříbený jazyk, čirá smyslnost, kvalitní literatura. zařazuji autora mezi své oblíbené a čekám, když zase olízne nějakou mladičkou mušličku - nebo aspoň oslintá nějakou starou škebli. :)

JASAN
04. 08. 2003
Dát tip
Já mzslím, že entitu adonis vytvořil již impotentní stařec, co celý život žil cudným monogamním životem.

WiruZ
03. 08. 2003
Dát tip
boha*/*

lachtan81
02. 08. 2003
Dát tip
Vlastně se nic neděje .. pouze další z ranních orgasmů ... chacháá :-)) znuděně, s ledovým klidem a arogancí.. Za poslední věta tomu teda dala korunu !! :-))

UfoTofu
02. 08. 2003
Dát tip
Hmm, poslední věta dobrá, nicméně nevím, co má tohle společného s literárním uměním

Timber
02. 08. 2003
Dát tip
:-))

To co toužíš udělat, je vzít do dlaní má antická varlata. Pošlu ti z výšky stodevadesáti centimentrů vzdušný polibek značící souhlas a ty je počneš lehce laskat, jako se malá děvčátka mazlívají s právě narozenými štěnátky. Těžkáš je - jsou těžká tak akorát a v tvých rukou nebezpečná jako atomové pumy shozené na Hirošimu a Nagasaki. Jsi fakt ďábel. :o)

trigate
01. 08. 2003
Dát tip
...v tvých rukou nebezpečná jako atomové pumy shozené na Hirošimu a Nagasaki... Eh, stačí zmáčknout a z atomových pum jsou míchné atomové pumy.

Grip
01. 08. 2003
Dát tip
:))))

HERMES
01. 08. 2003
Dát tip
Zase jedno z vynikajících děl, které zdobí Písmáka. T trigate: jestli by Adonis chtěl, dal by ti svým obrovským pyjem přes tlamu a vyrazil by ti za to rouhání svým nalitým žaludem minimálně tři zuby. Rána žaludem, by zanechala na tvé tváři stigma v podobě velké krvavé modřiny.

Kolega
01. 08. 2003
Dát tip
Pozval bych tě na svou Koupelnovou párty, ale asi bys odmítnul, jelikož se tam nepáruje...

trigate
01. 08. 2003
Dát tip
hermes: Nechtěl jsem urážet adonisova varlata, či jeho ooooobrovsky pyj, který jistě hodně obdivuješ. Jen mi ta povidka přijde, jako pěkná sračka.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru