Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

pro Tebe

18. 06. 2000
4
0
1326
Autor
slavek

V bolesti chodím, ohnutých zad v hlouposti ztracených dobrých rad, vypíchnout oči zalité pláčem hrát na život s Bohem, být mizerným hráčem, Prosím chyť ruku mou, podrž mě za ní, chci cítit lásku Tvou, teplo Tvých dlaní Chci prosit o milost líbat Tě na rty, říct nechci dál už hrát, vyložit karty. Chci ležet v Tvém objetí, topit se v citu. pro střely do srdce schovaný v krytu. zasažen, umírám, nechci žít bez Tebe, upadám do lásky, vržen jsem do nebe.
Josefk
19. 02. 2002
Dát tip
hluboké:-) T

wennddy
19. 07. 2000
Dát tip
chtěla bych se setkat s tím člověkem, který Ti tolik ublížil....

JiKo
20. 06. 2000
Dát tip
***Všichni jsme si někdy s pláčem posteskli: "Trápím se láskou, která je marná." Trápíme se vědomím, že dáváme víc, než dostáváme. Trápíme se, protože se naší lásce nedostává uznání. Trápíme se, protože nejsme schopni prosadit svá pravidla. - Trápíme se zbytečně. Protože v lásce je sémě našeho růstu. Čím víc milujeme, tím víc se přibližujeme k duchovnímu prožitku.*** Duchovním prožitkem je láska sama o sobě, bez ohledu na to, jestli je "naplněná" nebo "nenaplněná" - v lásce se neprohrává - kdo miluje, ten je vítězem...

slavek
20. 06. 2000
Dát tip
_JiKo_ tohle není případ nenaplněné lásky. Spíš lásky která je daleko

Merle
19. 06. 2000
Dát tip

fishkin
19. 06. 2000
Dát tip
kolikrát ještě mě dokážes užasnout a odpovědět aspoň tipem? jen do toho.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru