Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

#####

Výběr: Fouckault
04. 08. 2003
6
0
2510
Autor
drfaust

#####

 

piješ už jen asfalt

nepochybně nejdelší ruka

ze mě

 

mi zbývá

tak tři sta kilometrů

směrem na západ

 

 

 

 

 

 

epilog: Stál jsem v Košicích u Hypernovy na stopu 5 hodin hodin. Cesta do Nitry - start KE 15:30 cil NR 3:35 (specielně pro Odpad)

#########################################


Fouckault
01. 06. 2005
Dát tip
V

drfaust
01. 06. 2005
Dát tip
no toto? :-)) ď.

drfaust
27. 09. 2004
Dát tip
a ještě jednou:)

drfaust
27. 09. 2004
Dát tip
já to posíla spíš kvůli těm kritikám (mým)... ten stop byl tehdy příšernej:)

drfaust
14. 07. 2004
Dát tip
chystám se... ta za 14 dní:)

drfaust
14. 07. 2004
Dát tip
avi

drfaust
13. 07. 2004
Dát tip
a teď jsem si na tebe vzpomněl..:) mé loňské léto a cestou tam jsem je přes Poprad a v noci jsem tam spadnul do jedný odpadní strouhy za nádražím, kde jsem si chtěl na chvíli rozložit spacák:))) druhej den jsem se už na stopa neodvážil... páč to strašně páchlo olejem:))

drfaust
29. 12. 2003
Dát tip
Dovoluji si ti poslat avi:))

kidA
04. 09. 2003
Dát tip
a ked si bol v nitre, bol si aj pod Agatmi??? maximalne kultova krcma pod hradom. presedela som tam 5 rokov ;o) az tam nabuduce zabludis, daj vediet. a z nr sa stopuje dobre, nie? na vsetky strany. btw: mas zvlastny styl, tak sa mi paci, ze az!!! t*

drfaust
04. 09. 2003
Dát tip
Pod akáty jsem nebyl.... Martina (sestrenice u které jsem tam byl) má osmiměsíční dcerku... tak že jsem spíš zašli třeba s kočárkem večer někde v jejich blízkosti - ona bydlí u Agrokomplexu. Samozřejěm jsem několikrát prošel město... na hradě byl. No právě že ten první pokus při stopu pryč (směr Trnava) moc nevyšel... pak už to ale bylo fajn. Ty jsi z Nitry?

kidA
04. 09. 2003
Dát tip
nie som z nitry, ale studovala som tam =) hrad je super. a vlastne každé mesto, dedinka a cokoľvek má svoje super miesta. keby som mohla, tak vsetky preleziem a vsetko pofotim a prestopujem =)))))

Rowenna
07. 08. 2003
Dát tip
To máš za toho, že jsi se nenarodil jako baba s blonďatými vlasy po pás. (Ne, že bych taková byla já.:-)) Ale s takovou kamarádkou jsme stopovaly z Michalovců - a v Košicích jsme nasedly do auta a dovezl nás až do Českého Těšína. Nikdy předtím a nikdy po tom jsem nezažila, že by se řidiči aut hádali, kdo zastavil první a poveze nás. No ale zase: na Zemplínské Šíravě jsme musely přenechat stan nějakým vágusům, kteří si mysleli, že tam přilehneme, a celou noc jsme bloudily kolem břehů. A jinak, jinak... stejně blbě. Někdy během těch čtrnácti dnů stopování po Slovensku jsem přestala závidět atraktivním blondýnkám. :-))) Díky za vzpomínku.

drfaust
07. 08. 2003
Dát tip
Teď už z Perly - opět ve škole. Minulý rok jsem byl v Michalovcích na Velkou Noc a musím říct, že jsem měl tehdy stop úplně úžasný. Po pěti minutách mi zastavil clovek, ktery mě vzal až do Bratislavy. Takže stop jedním autem KE -> BA. ...si myslím, že je to na Československo dost dobrý. Výborně jsme si popovidali a asi i proto mě ve Zvolenu pozval na večeři do jedné velmi dobré restaurace hned vedle zámku.

drfaust
07. 08. 2003
Dát tip
To jo. Párkrát mě někdo pozval na kafe... dokonce i jedna mladá žena. Večeře mám ale za sebou jen dvě. Jednou na cestě z Rozvadova do Prahy (jel jsem z Francie); to tam ještě nebyla dálnice - pak ten Zvolen.

drfaust
07. 08. 2003
Dát tip
avi

Rowenna
05. 08. 2003
Dát tip
******

drfaust
05. 08. 2003
Dát tip
Tak hele Odpad,dopadlo to, jak jsem napsal. V Michalovcich se narodilmuj tata. Vas kraj uplne miluju. Cejtim se na Vychode vic doma nez v Praze ci Pardubicich (v Perle ziju a v Pardubicich jsemse narodil). Mam tamsvou dusi. Ale s tim stopovanim u vas... Hotovy ocistec. To koza nezrala. Letosmamtakovou smulu... a zacalo to tak nadejne (Pardubice Prerov jednim autem, to je na Ceskoslovensko dobry,navic kdyz nezacinas z hlavniho tahu. Alez tech KE!!! A nyni jsem u sestrenice v Nitre. Ale...dneska jsem stal od 13 00 do 18 30. Nikdo nezastavil. Tak jsem se k ni vratil.Pojedu az zitra... vecer mam v Praze volejbal,tak jsem hodne zvedavi... 5.5h v tom dnesnim horku! Lezli tam po mne mravenci i kdyz je asi vic zajimal ten ptacek s otiskem chodidel aut Slunce mi pretavilo mozek na nitranske knieza at mivleze za klobouk ja chci zastavit! Takova hovadinka... exprese mych myslenek ze Slovnaftu Mam odsotpovano dost (F, D, A, SVK, CZ, H, Ro, GB, HR, B, SLK... ) uhrnem pres 20 000 km... ale takovou smulu jako ted,jsemdlouho nemel!!!###

Jinovata
04. 08. 2003
Dát tip
Představil jsem si to jako dialod ... motiv odloučení vzdáleností Je to dost odvážný a nejistý, ale když tomu člověk věří, tak se v tom zabydlí

drfaust
04. 08. 2003
Dát tip
To, co mi umožˇˇnuje kategorie blbůstka...

Jinovata
04. 08. 2003
Dát tip
V kontextu jiných básniček podobného ražení(ve sbírce) by to blbůstka už být nemusela.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru