Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Poznej svého nepřítele...

18. 08. 2003
9
0
1751
Autor
unseen

Tu zkušenost nebylo možné vymazat. Ačkoliv od oné noci uplynulo více než dva roky, stále ještě Martina ve snech vídala jeho tvář a slyšela hlasem plným krutého chtíče pronesenou větu: "Tak co, zlatíčko, nepohrajem si trošku?"

 Křičela. Pokaždé, když se z takového snu probudila, křičela, stejně jako tenkrát. A stejně jako tenkrát cítila bolest. Bolest na krku, který jí jednou rukou tisknul, bolest v zádech odíraných o zem a především bolest v klíně, do něhož se násilím vedral. Neutuchající pulsující bolest, která s každým jeho pohybem uvnitř ní rostla, krmena ponížením. Jeho vyvrcholení spalovalo, jako kdyby jí někdo vnitřek klína polil kyselinou. Když vstal a odešel, zůstala Martina ležet na zemi bez pohnutí, jen vzlyky rozechvívaly její tělo. Pak se náhle vymrštila a rozběhla se domů, do koupelny. Několik desítek minut strávila pod horkou sprchou, dokud neměla pocit, že ze sebe smyla poslední zbytky jeho přítomnosti. Duši ale tak snadno očistit nedokázala.

 Překonala pocit studu a oznámila vše na policii. Vyšetřování sice nakonec přineslo výsledek a pachatel byl dopaden, jeho obhájce však u soudu předvedl brilantně nechutný výkon, po němž násilník místo do vězení nastoupil do ochranné ústavní léčby, z níž byl nedávno propuštěn. Věděla to, protože jej celou dobu sledovala. Chtěla se zbavit svých nočních můr, propocených probuzení nad ránem, špíny skryté pod kůží a k tomu vedla pouze jedna cesta.

 

Celková proměna zabrala několik let naplněných pohovory s psychology, hormonální terapií, diskusemi s chirurgy, předoperačními vyšetřeními a následnou rekonvalescencí. Bylo to namáhavé a vyčerpávající, ale výsledek byl uspokojivý. Změnila se v muže. Plně funkčního muže. Přešla z formy, za kterou se styděla, do formy, jíž nenáviděl, ale která mu jako jediná dávala možnost skutečné pomsty. 

 

 Dalších několik měsíců Martin trávil zlepšováním své fyzické kondice a nácvikem bojových technik. Pak konečně přišel den,  kvůli kterému celé to martyrium podstoupil. Stál opřený o strom ve stínu na parkovišti před restaurací, do které na začátku večera dorazil původce jeho utrpení. Stál a čekal, zavírací hodina se blížila. Poslední skupinka hostů se vypotácela ven a zanedlouho se rozdělila, jak každý zamířil směrem ke svému domovu. Muž, na nějž čekal, se vratkým krokem vydal ke skupince asi domů asi tři sta metrů za zatáčkou. Martin se ujistil, že se na dohled nenachází žádný svědek a vyrazil za opilcem. Pod kalhotami vpředu cítil tlak - ilegální a patřičně drahé afrodiziakum bylo možná nebezpečně, ale zcela jistě účinné.

 Alkoholem zmožený muž se na chvíli zastavil, aby umožnil noční ulici dostat se opět do rovnováhy. Náhle mu ruka v kožené rukavici zakryla ústa a druhá mu stočila paži za záda způsobem, jež téměř nedovoloval se pohnout. Útočník jej donutil sejít ze silnice do lesíka nalevo. Sevření úst povolilo, ale než stačil napadený vykřiknout, úder do spánku jej zbavil vědomí.

 

 Probral se přitisknutý čelem ke stromu, ruce obepnuté kolem kmenu svázané v zápěstích, ústa vyplněná smotaným kusem hadru. Nocí se rozlehlo cvaknutí vystřelovacího nože, následované páravým zvukem a na hýždě znehybněného muže zaútočil noční chlad. Alkoholové opojení bylo dávno to tam, zůstal jen strach, který až k nepříčetnosti rozdmýchala tiše pronesená věta: "Tak co, zlatíčko, nepohrajem si trošku?" Pak už byla jenom bolest. 
Papulipida
03. 09. 2003
Dát tip
MOC dobré! tip*

Darling
23. 08. 2003
Dát tip
Mně se to teda moc líbí :o)

sicco
21. 08. 2003
Dát tip
irgun: věř mi technicky to proveditelné je, viděl jsem na toto téma velice poučný film , je tam taková pumpička a tak

Albireo
21. 08. 2003
Dát tip
Moc dobře napsané!*

Lúmenn
20. 08. 2003
Dát tip
Trochu drsne nicmene dobre.

Irgun
19. 08. 2003
Dát tip
sice technicky neproveditelné, ale vtipné.... tip :-)

unseen
19. 08. 2003
Dát tip
katugiro: na takový téma věšet kličky a složitosti je svatokrádež...

Merle
19. 08. 2003
Dát tip
paladáh: tak to tě učili špatně

katugiro
19. 08. 2003
Dát tip
"hlasem plným krutého chtíče", líčení znásilnění - to podle Tebe nejsou přívěsky k tématu? :)

chicoria
19. 08. 2003
Dát tip
Já myslím, že je to super:-)

Bebitka
18. 08. 2003
Dát tip
běsnivost se vším všudy...*

Merle
18. 08. 2003
Dát tip
dvě oči za oko, dva zuby za zub...

Vio
18. 08. 2003
Dát tip
Ďjúúúúú...

fungus2
18. 08. 2003
Dát tip
Safra. Zajímavé TIP

Palladáh
18. 08. 2003
Dát tip
Trošku pesimistické... Merle: mě to učili takto(ve škole:-): ty ho kousni, ty mu vyraž zub, ty vypíchni oko; žádné jeden za dva, musí to růst exponenciálně:-)

katugiro
18. 08. 2003
Dát tip
čekal bych od Tebe trochu více práce kolem příběhu, ne jen jednoduchou linku... :)

drsný. zároveň i originální. hodně originální.... T*

alim
18. 08. 2003
Dát tip
velice poutave..libi..t*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru