Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zivot je absurdní

18. 05. 1999
0
0
1236
Autor
Cerný Petr

Ten starý pobuda si ke mne prisednul a zacal své povídání.

Ta holka stála v desti na zastávce se svou velkou kouzelnou koulí Nabídla ti ze ti bude vestit budoucnost Uz jednou jsi o to pozádal starou cikánku a tak te zajímalo do jaké míry se jejich predpovedi budou shodovat Vzala si kouli do ruky podívala se do ní a povídá Ve svém zivote poznás co je to opravdová láska Bohuzel ale skoncí tragicky To se dá interpretovat ruznými zpusoby a pasuje to asi tak na deset procent lidí rekl sis usmál se a podal jí tisícovku Ona ji odmítla rozloucila se s tebou a zmizela v desti Uplynulo nekolik let na holcicku ze zastávky jsi uz dávno zapomnel Asi proto ze ta opravdová láska ne a ne prijít Az pak ti jednou do kanceláre prisla jistá zákaznice mladá a velice hezká zena a ty si hned vedel To je ta P R A V Á Celou dobu jste se na sebe usmívali srdce ti busilo uplne sílene a kdyz odcházela podala ti lístek s adresou Hned druhý den po práci ses tam vypravil zazvonil na zvonek Otevrel ti muz ve strednich letech Ptal ses na NI muz se zarazil a povídá Mou paní vcera porazilo auto zemrela na následky havárie pri prevozu do nemocnice Ani si nepoprál uprimnou soustrast nezmohl ses na nashledanou a utíkal pryc Pryc z toho prokletýho místa nekam kde by si mohl být sám Najednou sis vzpomnel na tu malou zku%*enou holku ze zastávky a vinu si pricítal jí Chtel ses jí nejak pomstít treba jí rozbít tu její pitomou kouli Otevrel si jako obvykle kdyz se chces uklidnit noviny Na první stránce ctes zemrela manzelka známého podnikatele XY Na snímku vlevo je její fotografie z detství COZE? dyt to je ta holka ze zastávky
Anonym59
24. 03. 2003
Dát tip
no coment

Saxanka
14. 05. 2000
Dát tip
..............

Anonym
27. 01. 2000
Dát tip
To je ale pointa!

Lermontov
27. 05. 1999
Dát tip
Jsem blázen, blázen, pravdu máte.
...
Zapomenu snad uplynulé
vášně a první vzplanutí,
vzdám se své víry z vlastní vůle,
když není světu po chuti?

Merle
24. 05. 1999
Dát tip
:-))))))))

Jethro
23. 05. 1999
Dát tip
Nazorný příklad toho, co jsou holky schopný udělat, aby se dostali do novin.

Gity
21. 05. 1999
Dát tip
Snoopy: Tak tohle me napadlo taky, ale třeba to bylo její poslední přání, aby dokázala, že se věštba naplnila!?

Print
18. 05. 1999
Dát tip
No jo, jsou věci mezi nebem a zemí...

castan
18. 05. 1999
Dát tip
Možná budu vypadat příliš předpojatě, ale tohle mi zní jako kýčovité klišé. (Co je to vlastně klišé? No to nevadí, zní to chytře) Tváří se to jako nepovedená napodobenina špatného vzoru.
Asi jsem zaujatý....

snoopy
18. 05. 1999
Dát tip
jo, je to trochu tuctový, ale příjemně zamrazilo.. až na to, že nevím, proč by tam dávali fotku z dětství..

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru